Gość: Rafał IP: *.kalisz.mm.pl 09.03.03, 18:50 Wiatm Was ponownie. Czy wiecie moze ile kosztuje koncesja na sprzedaz alkoholu(konkretnie piwa)? Od czego jest uzalezniona i czy trudno ja dostac? bede wdzieczny za kazda odpowiedz Rafał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Nikt naprawde nie wie????:(( (n/t) IP: *.kalisz.mm.pl 10.03.03, 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: Nikt naprawde nie wie????:(( (n/t) IP: *.polcard.com.pl 10.03.03, 19:51 nie jest to aż tak skomplikowane dowiadywałem się akurat o alkohole wysokoprocentowe na początek trzeba wyłożyć około 1,5 tys potem płacisz w zależności od obrotu , po za tym urząd miejski musi się zgodzić na lokalizację którą ty im zaproponujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: Nikt naprawde nie wie????:(( (n/t) IP: *.polcard.com.pl 10.03.03, 19:55 Niestety całości procedury nie znam bo sobie odpuściłem ten biznes o którym myślałem , i teraz robie coś zgoła innego , natomiast pierwsze co musisz zrobić to po prostu zadzwonic do urzędu miasta do osoby która zajmuje się wydawaniem koncesji i osoba ta powinna Ci wszystko powiedzieć Ja akurat w ten sposób zdobyłem wszystkie potrzebne informację (tylko pamiętaj aby być miłym i mieć skruszony głos w rozmowach z urzędniczkami ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Nikt naprawde nie wie????:(( (n/t) IP: *.kalisz.mm.pl 10.03.03, 20:16 Ze trzeba przepraszac za to ze sie zyje w rozmowach z urzednikami to wiem:)) Ja mysle o malym ogrodku piwnym gdzies nad morzem,wiec tam nie powinno byc problemow z kocesja?? Domyslam sie,ze koncesja tylko na piwsko bedzie sporo tansza?? pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link Zgłoś