Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koncesje na alkohol!?

IP: *.kalisz.mm.pl 09.03.03, 18:50
    Wiatm Was ponownie.
    Czy wiecie moze ile kosztuje koncesja na sprzedaz alkoholu(konkretnie piwa)?
    Od czego jest uzalezniona i czy trudno ja dostac?
    bede wdzieczny za kazda odpowiedz
    Rafał
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rafał Pomocy.... (n/t) IP: *.kalisz.mm.pl 09.03.03, 23:25
      • Gość: Rafał Nikt naprawde nie wie????:(( (n/t) IP: *.kalisz.mm.pl 10.03.03, 18:30
        • Gość: gruszka Re: Nikt naprawde nie wie????:(( (n/t) IP: *.polcard.com.pl 10.03.03, 19:51
          nie jest to aż tak skomplikowane dowiadywałem się akurat o alkohole
          wysokoprocentowe na początek trzeba wyłożyć około 1,5 tys potem płacisz w
          zależności od obrotu , po za tym urząd miejski musi się zgodzić na lokalizację
          którą ty im zaproponujesz
          • Gość: gruszka Re: Nikt naprawde nie wie????:(( (n/t) IP: *.polcard.com.pl 10.03.03, 19:55
            Niestety całości procedury nie znam bo sobie odpuściłem ten biznes o którym
            myślałem , i teraz robie coś zgoła innego , natomiast pierwsze co musisz zrobić
            to po prostu zadzwonic do urzędu miasta do osoby która zajmuje się wydawaniem
            koncesji i osoba ta powinna Ci wszystko powiedzieć
            Ja akurat w ten sposób zdobyłem wszystkie potrzebne informację (tylko pamiętaj
            aby być miłym i mieć skruszony głos w rozmowach z urzędniczkami ;-))))
            • Gość: Rafał Re: Nikt naprawde nie wie????:(( (n/t) IP: *.kalisz.mm.pl 10.03.03, 20:16
              Ze trzeba przepraszac za to ze sie zyje w rozmowach z urzednikami to wiem:))
              Ja mysle o malym ogrodku piwnym gdzies nad morzem,wiec tam nie powinno byc
              problemow z kocesja??
              Domyslam sie,ze koncesja tylko na piwsko bedzie sporo tansza??
              pozdrawiam
              Rafał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka