pebesiak 20.09.06, 14:39 Ile zarabia mgr farmacji bez doświadczenia, a ile po kilku latach? Jakie są zarobki kierowników apteki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torn4 Re: Farmaceuta w aptece 22.09.06, 00:20 Witaj! Sam jestem farmaceutą Rozmawiałem w sprawie pracy z dwoma dużymi (jak mi potem powiedziano) firmami Jedna - ponad 3000 tysiące aptek w UK druga 1500 - 2000 Musisz znać dobrze angielski. Spotkanie z pierwszą firmą BOOTS było cztero-stopniowe Rozmowa na luzie nie mniej jednak trochę to u BOOTS-a trwało Zaczęliśmy około 11 a skończyliśmy o 16 W innej firmie trwało to jednak dużo krócej Potem jednak miałem rozmowę z Anglii przez telefon Generalnie nie warto szukać i podejmować pracy u takich pracodawców robiących nabory do dużych sieci aptek, bo płacą mniej (to moje zdanie) O ile BOOTS płaci około 25 000 - 31 000 GBP rocznie o tyle facet z Anglii bez tzw pośredników dawał mi i gwarantował zarobki 41 000 - 44 000 GBP rocznie Gdybym poszukał w mailach znalazłbym do niego kontakt. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś