kiboty33 02.10.06, 21:14 Mam możliwość podjęcia pracy w charakterze kasjera w Leroy Merlin. Bardzo proszę o opinię obecnych i byłych pracowników o wymaganiach i atmosferze pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alka Re: Praca w Leroy Merlin IP: 195.69.80.* 03.10.06, 15:29 ja wlasnie zrezygnowalam,dostalam oferte z posredinaka ale przyjmuja wszystkich nawet bez zawodowki zarobki takie sobie ale powodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
kiboty33 Re: Praca w Leroy Merlin 03.10.06, 17:57 A znasz może jeszcze kogoś kto jeszcze pracuje? Możesz mi odpowiedzieć na mojego maila? kiboty33@gazeta.pl Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 18:02 slyszalem ze LM to fajny pracodawca slyszalem to od znajomej ktora pracuje w OBI popatrz ile tam jest ludzi na dziale! zeby kogos znalesc w OBI czy praktikerze trzba sie nachodzic a tu sa na wyciagniece reki. Odpowiedz Link Zgłoś
rarely super 03.10.06, 18:14 dobre zarobki inteligentni i zyczliwi kierownicy wysokie premie mozliwosc samodzielnego ustawienia grafiku piekne zielone kubraczki rozwijajaca praca umyslowa uprzejmi klienci goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: super IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.10.06, 23:34 text jak z propagandy partyjnej hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
malajorka Re: super 04.10.06, 13:32 Pewnie świetnie się tam pracuje, jak widać z załączonego niżej linku - pracownicy to bardzo inteligentni i kulturalni ludzie;) Można uśmiać się czytając ich texty :)) Sprawdźcie zresztą sami www.leroymerlin.fora.pl/viewtopic.php?t=108 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś