Gość: Terpsyhora IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.10.06, 20:30 walbrzych.naszemiasto.pl/wydarzenia/661115.html Przechwala się nową elewacją zamku Książ natomiast te w centrum niszczy. Wstyd panie dr Tutaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malarz Re: doktorek-plakatorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:00 Uwierzył że doktorat zwalnia od myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieTUTEJSZY Re: doktorek-plakatorek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.10.06, 22:21 Zamek Książ-tutaj pełna kultura W WALCE WYBORCZEJ Tutaj nie ma kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: doktorek-plakatorek 10.11.06, 15:02 Leczymy kompleksy? BTW. Hitler też podawał się za malarza. Zbieg okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPINIA Re: doktorek-plakatorek IP: *.crowley.pl 24.10.06, 09:41 .......... Tutaj naśmieciłem. Kolejny idealny kandydat pasujący do portretu politycznego obecnej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bf109 E Re: doktorek-plakatorek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.10.06, 09:44 Teraz już wiem skąd to „dr” stawiane permanentnie przed imieniem i nazwiskiem - sposób na dowartościowanie i leczenie kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: doktorek-plakatorek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.10.06, 10:26 Zamiast grozić palcem i czekać z ustawowym terminem, straż miejska powinna karać za taką głupotę wysokimi mandatami. Gdyby dodatkowo właściciele kamienic skierowali sprawy do sądu, byłaby to doskonała nauczka dla tego typu kandydatów- tumanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: doktorek-plakatorek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.10.06, 05:51 Jak widać na tym przykładzie tytuły naukowe nie idą w parze z poziomem kultury osobistej. A swoją drogą rzygać mi się chce jak obserwuję aparatczyków partyjnych, którzy to miasto traktują tylko jak odskocznię. Najpierw intratna posadka w starostwie, ratuszu lub jednej ze spółek miejskich, a później hop do parlamentu i sejmiku. I niech pan dr Tutaj nie mami nas hasłami typu: „pomogę Wałbrzychowi”. Takie banialuki opowiadali w niedalekiej przeszłości tacy posłowie jak np. Jan Lityński i Marek Dyduch, a ze świeżych przykładów niejaki senator Ludwiczuk. Szkoda tylko, że efektów nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coimbra Re: doktorek-plakatorek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.10.06, 08:51 dobrze powiedziane (napisane :-)) AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: doktorek-plakatorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:24 Do "agi" Zapomniałeś(aś) o senatorze Lubińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: doktorek-plakatorek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 16:17 A co wyjechał do Warszawki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: doktorek-plakatorek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.10.06, 06:11 W artykule o plakatowaniu wyczytałem, że dr Tutaj zobowiązał się do wyczyszczenia elewacji. Wczoraj idąc przez centrum widziałem efekt tych prac. Plakaty pozdzierane byle jak, a ich pozostałości nadal szpecą mury. Panie doktorze kubeł gorącej wody, szczota ryżowa i do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terpsyhora Re: doktorek-plakatorek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.10.06, 11:59 Chyba się doktorek przestraszył artykułu w gazecie i konsekwencji związanych z bezmyślnym plakatowaniem (szlaban na sejmik wojewódzki). W tej samej Gazecie Wrocławskiej znalazłam bowiem przeprosiny skierowane do właścicieli kamienic (wydanie on-line e.gazeta.wroc.pl str. 6 z 26 października) e.gazeta.wroc.pl/O32684_2006/10/26/!2606wb-b.pdf Brawo prasa! Wytykajcie tego typu błędy wszystkim politykom, bez względu na przynależność partyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: doktorek-plakatorek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 13:44 A po paru dniach wraca na ściany budynków. Fe! nieładnie! I co doktorku...? Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: doktorek-plakatorek 10.11.06, 15:04 Widzisz, on przynajmniej zapracował na ten tytuł. Twój kandydacik - konowałek - tytuł doktora ma tylko zwyczajowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: doktorek-plakatorek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 14:14 ie jestem zwolennikiem PO i napewno nie bede głosował na nią, ale przesadzacie w swoich wywodach na temat winy Tutaja i jego wiedzy gzie są rozjklejane jego plakaty. Trochę rozsądku.\ To tak jakby oskarżać kierowcę autobusu o to, że pasażer zesrał się w gacie i śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: doktorek-plakatorek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.06, 20:16 zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: doktorek-plakatorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:57 ...a ja znam jego żonę, i wiem że mądrą kobietą jest...i wierzę w to, że potrafi dobrze doradzić...no chyba że jest on takim egoistą, że kobieco-mądrych rad nie słucha - a jego nie znam... a co do plakatów...hm...szpieg czai się tuż za rogiem... pozdr. r. :) - ja nikomu juz nie wierzę - ja też - nie wierzę ci!!!! - ja też Odpowiedz Link Zgłoś