Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ranking farm Concordii

IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.03.03, 16:52
    latem wybieram sie do pracy w angielskim polu. Musze tylko wybrac sobie farme
    na ktora chce jechac. w zwiazku z tym chcialam zeby ci ktorzy pracowali (a
    nie slyszeli o tym) na farmach podzielili sie swoim doswiadczeniem - ktore
    farmy omijac, ktore polecacie?? czekam na konkrety ( nie piszcie ze ciezko
    jest pracowac bo sama to wiem)!!!
    dzieki

Obserwuj wątek
      • Gość: kaha Re: ranking farm Concordii IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 22:42
        odradzam farmę Thomsonow w Blairgowrie, Szkocja. Musiałam tam wegetować bez
        prądu, ogrzewania itp. Nie ma co pisać, nie jedź tam.
        • Gość: ania Re: ranking farm Concordii IP: *.uni.lodz.pl 19.03.03, 10:04
          a czy warto jechac doi szkocji a nie do anglii czy pogoda jest rzeczywiscie
          gorsza??
          • Gość: kaha Re: ranking farm Concordii IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 21:55
            gorsza? jest beznadziejna. przyjechalam na poczatku czerwca to w nocy bylo
            zero stopni, jak wyjezdzalam w koncu sierpnia juz powrocily te noce. a padalo
            srednio piec razy dziennie - nie przesadzam. Szkoci mowili ze to niezwykle
            brzydkie lato ale ja im nie wierze. Kolega byl natomiast w Angli i wrocil
            spieczony... no comments
      • Gość: Mario Re: ranking farm Concordii IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 12:17
        Czołem.
        Osobiście moge polecić dwie farmy:
        1. Ratling Court Farm, Aylesham, koło Canterbury, Kent, UK
        zbiory: truskawki-głównie( o, moje plecy!), jabłka, maliny,czarna porzeczka
        (głównie asysta przy kombajnie).
        2. Top Barn farm-wyłącznie zbiory fasoli, koło Worchester, środkowo-zach.
        część UK.

Jeśli jesteś zainteresowana, pisz po więcej info na maila: lenny@poczta.onet.pl
        • Gość: ania Re: ranking farm Concordii IP: *.uni.lodz.pl 01.04.03, 11:42
          Mario dzięki za tak wyczerpującego mejla!! nie spodziewałam się takiego odzewu!
          Ja też jestem z Ełku!! Pozdrowionka!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka