Gość: ka IP: 195.94.193.* 19.03.03, 14:41 czy ktos moze mi wyjasnic co to za stanowisko? co robi showroom manager, jakie sa jego obowiazki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszek0 Re: showroom manager 20.03.03, 08:30 prawdopodobnie to kierowniczka, zarządzajaca paniami, które wchodzą do hotelowych pokoi i dają pokaz. a tak na serio to nie wiem. natomiast wiem, że wielu zatrudnionym na takich obcojęzycznych stanowiskach dodaje to prestiżu, czują się ważni, niezaleznie co by robili. myslę, że kiedyś w przyszłosci wiele firm w stanach lub europie przyjmie polską nomenklaturę. już widzę jak amerykanin bąka: śpźiontaćka. takie moje luźne gdybanie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
popiolkowa Re: showroom manager 22.03.03, 18:39 Showroom to w mojej branży miejsce, gdzie pokazuje się kolekcje na nowy sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
kilos3 Re: showroom manager 24.03.03, 13:42 Showroom z ang. to salon sprzedaży, w mojej branży to salon sprzedaży samochodów. Zaś showroom manager to gość, który odpowiada za sprzedawców i wynik danego salonu; najczęściej podlega właścicielowi salonu lub sam właściciel jest takim managerem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Znam jeszcze lepszy "tytul" 24.03.03, 14:46 Jest to "Champion" gosc w pewnej b.duzej amerykanskiej firmie technicznej odpowiadajacy za wdrazanie nowych technologii. Odpowiedz Link Zgłoś