Gość: you IP: 129.15.110.* 09.11.01, 04:52 CZy w Polsce dziala Boston Consulting Group? a jak tak to czy ktos moze mi podac namiary albo adres strony internetowej...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_1970 Re: BCG... 09.11.01, 13:45 Gość portalu: you napisał(a): > CZy w Polsce dziala Boston Consulting Group? a jak tak to czy ktos moze mi > podac namiary albo adres strony internetowej...pozdrawiam No a jak myslisz ??? Jak powiedzal Kolumb (parafraza): Maestro z Ciebie, jak z koziej dupy traba ... www.bcg.com/offices/office_warsaw.asp pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout Re: BCG... IP: *.zim.pcz.czest.pl 09.11.01, 14:16 nie, BCG w Polsce nie dziala. W Polsce nic nie dziala ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you Re: BCG... IP: 129.15.110.* 09.11.01, 20:51 troche dlugo mnie w Polsce nie bylo i daltego sie pytam...jak to mowia nie ma glupich pytan tylko glupie odpowiedzi, maestro... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_1970 Re: BCG... 10.11.01, 22:35 Gość portalu: you napisał(a): > troche dlugo mnie w Polsce nie bylo i daltego sie pytam...jak to mowia nie ma > glupich pytan tylko glupie odpowiedzi, maestro... Hej, You Odgryzles mi sie nie cienko, doceniam... Ale swoja droga, dojscie to do web site BCG w Polsce, bylo dosc trywialne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś