Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Indesit - Łodź

10.10.06, 10:05
    Witam.
    Szukam osób, które pracują w INDESIT w Łodzi i mogą mi coś powiedzieć
    o atmosferze pracy, warunkach zatrudnienia, zarobkach w firmie.
    Dostałem propozycję pracy w INDESICIE.
    Szczgólnie mi zalezy na informacjach dotyczących atmosfery pracy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: michał Re: Indesit - Łodź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:08
        chcesz aby prasa zgniotla Ci glowe?
        hi hi hi hi
      • Gość: zorientowany same afery wokół tej firmy IP: *.4web.pl 10.10.06, 10:16
        zginął robotnik, po tym jakiegoś menedżera pocięto brzytwą, były kradzieże z
        magazynu - to chyba mówi trochę o "atmosferze"
      • Gość: michał Re: Indesit - Łodź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:55
        zastanowil bym sie na twoim miejscu nad praca tam, przeciez teraz o prace w
        miare latwo w Łodzi.
        pozdrawiam.
        • Gość: k.r.i.s.t.o.f.e.r. Re: Indesit - Łodź IP: *.kielce.net.pl 10.10.06, 10:59
          Gość portalu: michał napisał(a):

> zastanowil bym sie na twoim miejscu nad praca tam, przeciez teraz o prace w
          > miare latwo w Łodzi.
          > pozdrawiam.

Jeśli mogę spytać- pracowałeś tam??? Czemu tak uważasz??

• Gość: k.r.i.s.t.o.f.e.r Zależy mi na poważnych odpowiedziach. IP: *.kielce.net.pl 10.10.06, 11:00
        Z góry dziękuję.
        • Gość: marta Re: Zależy mi na poważnych odpowiedziach. IP: 62.233.184.* 10.10.06, 14:38
          Nie chcę cię martwić, ale te odpowiedzi o aferach są jak najbardziej poważne.
          Gazet nie czytasz?
          • Gość: kristofer75 Re: Zależy mi na poważnych odpowiedziach. IP: 82.139.11.* 10.10.06, 19:07
            nie mieszkam w Łodzi, nie jestem zorientowany w tym co dzieje się na Łódzkim
            rynku pracy
      • Gość: 314 Re: Indesit - Łodź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:29
        Jezeli podejmiesz prace przez agencje pośrednictwa (kilka z nich pracuje dla
        indesitu) nie daj sie zwiezc obietnicami zatrudnienia przez firme po tak zwanym
        okresie probnym. Kilkomiesieczne zatrudnienie i do widzenia. A na twoj emiejsce
        kolejny leszcz.

Pozdro.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka