Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie praca dla odludka?

IP: *.chello.pl 05.01.07, 20:29
    Mam za sobą kilka lat doswiadczenia na różnych stanowiskach, wszedzie mialem
    do czynienia z obsługą klienta (call center, sprzedawca w sklepie, konsultant
    w dziale reklamacji)
    I co? I mam serdecznie dośc użerania się z upierdliwymi ludźmi. Zdecydowanie
    brakuje mi do tego cierpliwości i wiem już na bank: nie nadaję się ani na
    sprzedawcę, ani przedstawiciela handlowego, ani żadnego konsultanta czy
    doradcę. Tymczasem roi się od ogłoszeń tego typu, innej pracy praktycznie nie
    ma. Co mam począć w tej sytuacji ???
    Obserwuj wątek
      • Gość: dziewczyna999 Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:30
        księgowość?
      • Gość: xm Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:43
        jw
        idź do pracy ksiegowości (tylko to ci pozostało albo łopata)
      • 1realista Re: Gdzie praca dla odludka? 06.01.07, 00:12
        sprobuj w nasa. Jakaś stacja kosmiczna byłaby ok?
        Może wyprawa na marsa - ponad 3 lata w jedna strone. Współposażerow można uciszyc i luzik masz na jakieś 7 lat :-))). a w "houston mamy problem" mozna zgłosic awarię radiostacji.
      • amatorka_wisni Re: Gdzie praca dla odludka? 06.01.07, 00:43
        reaktywuj jakieś wymierające rzemiosło:)
        pracuj w stadninie koni,w zoo, w schronisku dla zwierząt,
        zostań pszczelarzem lub rolnikiem,
        a najlepiej
        odkryj w sobie artystyczny talent

(mam podobny problem)

• Gość: kleofas Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 11:14
          Realista - bardzo śmieszne :/ Nie pisałem, że w ogóle chcę się odizolować od
          ludzi, nie znoszę ich towarzystwa, nie chce miec kontaktu z współpracownikami i
          w ogóle olaboga ;) Po prostu nie chcę już miec do czynienia z wiecznie
          niezadowolonymi, na przemian biadolącymi i opieprzającymi Cię, upierdliwymi
          klientami. Ot, co.
          • 1realista Re: Gdzie praca dla odludka? 09.01.07, 00:32
            nO ale jak zostaniesz kosmonautą to te wywiady i te dziewczyny...
            • Gość: tomeczek Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:08
              Taaa... wywiady... dziewczyny...
              A "Seksmisję" oglądałeś? Maks też się na to cieszył :)
        • Gość: zebrra Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:47
          artystyczny talent? czy z tego da się wyżyć?
      • Gość: ajeto Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:03
        Bedzie takich zawodow kilka, tak na szybko mi sie wymyslilo portier lub
        programista. Ja w sumie tez bym nie zniosl plaszczenia sie przed jakimis dupkami.
        • Gość: tomeczek Biblioteka? Archiwum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:06
          Gość portalu: ajeto napisał(a):

> Bedzie takich zawodow kilka, tak na szybko mi sie wymyslilo portier lub
          > programista.

E tam. Portiera petenci zamęczają pytaniami o numer pokoju albo piętra, a
          programista też raczej pisze coś dla klientów. A petenci i klienci to gatunek
          zbliżony do tego, którego nie lubi autor wątku.

Może bibliotekarz? Archiwista?
      • Gość: Tomek Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.generacja.pl 06.01.07, 20:31
        i ja mem ten sam problem praca w hipermarkecie ci klienci jestesm tam 3
        miesiace jeszcze tylko kilka dni i koniec
      • Gość: beata Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:57
        Zapomnij. W tym kraju - intelektualnym dnie - zewszad atakuja tylko oferty z
        handlu.
        Mozesz wybierac jedynie pomiedzy ph-sprzedawca w sklepie-akwizytrem rolet.
        • Gość: hermenegilda_zenia Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.crowley.pl 09.01.07, 14:53
          Spróbuj pracować w domu. Będziesz mial luz - założ sklep internetowy, wklepuj
          dane, rób tłumaczenia ( jeśli potrafisz). Wtedy nie musisz się z nikim użerać,
          oprócz swojej rodziny
          • Gość: goscddd Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.toya.net.pl 09.01.07, 20:00
            Pomysl o wypalaniu wegla drzewnego w bieszczadach.Od ludzi odpoczniesz
            • Gość: Leśnik Re: Gdzie praca dla odludka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:06
              stary - tylko Lasy Państwowe...dobijaj się, udaje się, wylądujesz w
              nadleśnictwie na zadupiu za 1500netto, moze i mieszkanie sluzbowe ci skapnie,
              święty spokój.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka