Dodaj do ulubionych

POLICJA -> oczekiwanie na lapowke

IP: 10.2.1.108, 212.160.230.* 18.02.01, 18:12
Dzis o 17.15 w Lodzi w samochodzie policji stojacym przed dworcem Lodz Kaliska siedzialo dwoch policjantow i oczekiwalo na ... "jelenia" i juz po chwili ...
Kierowca jadacy przede mna nie zatrzymal sie na skrzyzowaniu przed znakiem stop, a jedynie zwolnil do 2-3 km/h. Minelo 15 sek. i przy nastepnym skrzyzowaniu minal mnie pedzacy okolo 100km/h samochod policji na sygnale. I co zrobili "dzielni policjanci" ??
Zatrzymali kierowce jadacego przede mna.

Zuch policja !!! Brawo !!!

W odroznieniu do wezwania sprzed dwoch tygodni gdzie pijana grupa 12 chlopa niszczyla zaparkowane pojazdy i dzielni chlopcy pojawili sie po 2 godzinach i 40 minutach ....

... idzie qr*** ku lepszemu, jak myslicie ?

zeby nie bylo ze jestem stronniczy .. mnie nie zatrzymali.
Obserwuj wątek
    • Gość: Igrek-Jo Policja IP: *.netcom.ca 18.02.01, 19:40
      Mówienie o rzeczach, na których inni znaja sie
      lepiej, moze dawac ciekawe swiadectwo - o
      mówiacym. A jednak wielu podejmuje to ryzyko.
      Ktos udaje ze im placi a oni udaja ze pracuja. I
      kwita!
      • Gość: buzek Re: Policja IP: 213.8.129.* 19.02.01, 12:36
        TO po reformie mojej i AWS ...teraz sie lepiej pracuje.....a przede wszystkim lepiej bierze w lape!!
      • Gość: fon] Re: Policja IP: 195.94.211.* 23.02.01, 10:36
        widac lubisz olewac wszystko.
        Jednak POLICJANT to nie jest zawod typu zamiatacz ulicy, ktory moze sobie zaspac.
        Powinny pracowac tam osoby, o najlepszych cechach, a jak im sie nie podoba to niech zmienia prace, jest tylu bezrobotnych, na 101% znajda sie od nich lepsi pod pewnymi cechami tobie nie znanymi.
    • Gość: fon] Re: POLICJA -> oczekiwanie na lapowke IP: 195.94.211.* 23.02.01, 10:38
      Ja tez sie tym do pewnego czasu przejmowalem, potem postanowilem znalezc prace w kraju [bo polska to plemie] - w maju opuszczam TO.

Takze tak i tobie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka