Gość: <> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 16:22 Myślę, że dosyć ciekawy wątek. Wpisujcie jakie samochody dla przedstawicieli proponują poszczególne firmy ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lotnik Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.pronet.lublin.pl 28.01.07, 17:51 Focus 1,8 TDCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 18:05 Panda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaroch ciekawy,ale piszcie w jakich firmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 18:09 bo tak to samochod se moge wpisac Mercedes S-klasse ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: ciekawy,ale piszcie w jakich firmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:37 No wiesz. Fernando Alonso po zmianie barw na McLaren-Mercedes buja się służbowym SLR'em 722 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7120 Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.01.07, 18:20 Co w tym ciekawego....? Jedyną prawidłowość jaką w tym znalazłem to.. francuskie firmy preferują francuskie auta, niemieckie firmy wybierają marki niemieckie, ew skody ( to też VW ). Skandynawowie dla wyższych swych manago to volvo ( dla nizszych auta francuskie ). Japończyków nie uświadczysz w autach innych niz japonskie itd, itd.... Generalnie floty względnie młode wiekowo, wozy średniej klasy z dobrym serwisem kupione/dzierzawione/"lizingowane" etc ze sporymi "rabatoukladami". Są pracownicy "muszący" miec samochody "wyspecjalizowane" np serwisanci BTSow ( nissany terrano, VW t4 synchro ). Firmy zwykle nie kupują jakichś wypasionych gablot PH ( czasem ktos wyjdzie z zalozenia ze klima ph sie przyda w lecie ale w RP to nieczeste podejscie ), czasem managment dostaje nieco wyzszej klasy auta co bardziej wiaze sie z prestizem ale to nie klasa PH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 18:37 Właściwie to szukam obecnie pracy jako przedstawiciel i ciekawy jestem po prostu. Jeżeli możecie, to podawajcie również firmy. Czy Pan/Pani od focusa może napisać w jakiej pracuje firmie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 18:40 Taaaa, juz, moze jeszcze imie, nazwisko, stan i nr konta, wysokosc wynagrodzenia, lista kontrahentow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 18:42 Nie. Te informacje mnie raczej nie interesuja. Co się tak bulwersujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.pronet.lublin.pl 28.01.07, 22:33 >Czy Pan/Pani od focusa może napisać w jakiej pracuje firmie? ;) ............................................. Nie chcę podawać nazwy. Uważam , ze samochód dla PH to nie jest wielkie halo tylko narzędzie pracy wiec musi być w miarę ok, czyli bezpieczny i klima koniecznie , jak widzę tych PH w krawatach smarzących sie w Pandach to nie za dobrze postrzegan taką firmę która daje tak kiepskie narzędzia pracy Odpowiedz Link Zgłoś
wierusz1 Re: Jakie samochody dla PH ?? 12.04.19, 08:41 Ale pandy tez maja klime mialem taka i powiem ze na maisto ja bardzo chwalilem bo jak malucha w kazdej dziurze zaparkowalem a na trasie tez nie najgorzej te 120-130 spokojnie mozna bylo jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jakie wyposazenie samochodow dla PH ?? 28.01.07, 19:25 wlasni, czy to sa wersje podstawowe tzw.golasy czy moze jednak maja takie elementy jak abs, poduszka czy klimatyzacj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihoo Zejdz na ziemie chłopcze!!!! IP: 212.122.214.* 28.01.07, 22:27 Seicento, panda. I to golasy-czego ty sie spodziewasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: Zejdz na ziemie chłopcze!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 23:46 Ok, rozumiem. Ale może zapytam inaczej. Jakie znacie firmy, które udostępniaja swoim pracownikom troche bardziej przystepne samochody niż panda czy seicento?? Np. focus, astra.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Zejdz na ziemie chłopcze!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 29.01.07, 08:27 głównie są to firmy farmaceutyczne oraz techniczne. Pracuję w technicznej mam jak już pisałęm Focusa 1,8 TDCI elektryczne szyby i lusterka, podgrzewanie lusterek, tylnej i przedniej szyby, 6 poduszek, klimatyzacja, ABS itp, czyli normalny samochód. W poprzedniej firmie też technicznej jeżdziłem Astrą II kombi. Samochód firmowy to narzędzie pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: Zejdz na ziemie chłopcze!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 09:44 To taki ogłsozenia znajdę patrząc na doradca rechniczny, lub przedstawiciel techniczno-handlowy? Dobrze zrozumiałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCC Re: Zejdz na ziemie chłopcze!!!! IP: 212.160.236.* 29.01.07, 09:59 Po prostu pisząc CV zaznacz od razu czym chcesz jeździć (np. mogę o Państwa pracować pod warunkiem otrzymania samochodu Astra III, ew. Toyota Avensis z pełnym wyposażeniem). Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: Zejdz na ziemie chłopcze!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:03 Zajebista rada. Zrobie dokladnie tak jak piszesz!! Nie wiem. to cos zlego, ze czlowiek chce wiedziec gdzie moze jezdzic czyms lepszym? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Zejdz na ziemie mihoo 30.01.07, 21:29 i wroc sie do szkoly podstawowej rozrozniac rodzaje.... Zapytalam bo mnie to interesuje, domyslam sie, ze w wiekszosci przypadkow to sa gole pudelka ale nie zawsze tak jest.Poza tym wiekszosc tych aut jest w leasingu wiec tym bardziej nie rozumiem tej oszczednosci niektorych pracodawcow, ktorzy daja PH narzedzie pracy gole i wesole i wydaje im sie, ze klimatyzacja czy abs nalezy sie w furze dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Zejdz na ziemie mihoo 01.02.07, 21:00 iberia.pl napisała: > Poza tym wiekszosc tych aut jest w > leasingu wiec tym bardziej nie rozumiem tej oszczednosci niektorych A co ma leasing do wyposazenia auta? Za wszystko trzeba płacić i tyle. Jak PH wypracowuje miliony marży to dostanie i S-klase a jak handluje chipsami i wyrabia kilka tys marzy to niech się cieszy że ma jakiekolwiek służbowe autko. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Zejdz na ziemie mihoo 02.02.07, 21:17 jimmyjazz napisał: > A co ma leasing do wyposazenia auta? Za wszystko trzeba płacić i tyle. dla mnie ma, ale nie bede ci tego tlumaczyc bo i po co? > > Jak PH wyrabia kilka tys marzy to niech się cieszy że ma jakiekolwiek służbowe autko . nie badz smieszny i nie traktuj auta jako bonus, bo w przypadku PH to jego narzedzie pracy.A skoro ktos niemal mieszka w aucie to normalny pracodawca zadba o to, zeby auto spelnialo pewne minimum bezpieczenstwa i mialo na wyposazeniu poduszke, abs i klimatyzacje.Moze dla ciebie to sa bajery-dla mnie cos normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Zejdz na ziemie mihoo 03.02.07, 14:33 iberia.pl napisała: > jimmyjazz napisał: > > > A co ma leasing do wyposazenia auta? Za wszystko trzeba płacić i tyle. > > dla mnie ma, ale nie bede ci tego tlumaczyc bo i po co? Poprostu nie potrafisz wytłumaczyć - walnęłaś głupotę i ciężko się przyznać. To czemu nie kupisz sobie porsche - skoro i tak w leasingu??? Głupoty wypisujesz. To czy autko kupujesz w leasongu, kredycie czy za gotówkę nie ma większego wpływu na jego wyposażenie. > nie badz smieszny i nie traktuj auta jako bonus, bo w przypadku PH to jego > narzedzie pracy.A skoro ktos niemal mieszka w aucie to normalny pracodawca > zadba o to, zeby auto spelnialo pewne minimum bezpieczenstwa i mialo na > wyposazeniu poduszke, abs i klimatyzacje.Moze dla ciebie to sa bajery-dla mnie cos normalnego. Oczywiście że auto jako takie jest narżedziem pracy - ale to jakie auto, z jakimi dodatkami to już jest bonus. Bo można jeździć fabią a można też passatem i to że jedni mają jedno auto a inni drugie to właśnie bonus. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Zejdz na ziemie mihoo 03.02.07, 16:02 jimmyjazz napisał: > Poprostu nie potrafisz wytłumaczyć - walnęłaś głupotę i ciężko się przyznać. ????badz laskaw nie przypisywac mi tego co ci sie wydaje. > To czemu nie kupisz sobie porsche - skoro i tak w leasingu??? chyba czegos nie rozumiesz,nie pisze o sobie no jst to watek o prywatnym aucie iberii, wiec twoje psedupytanie o Porsche jest psu na bude. > Głupoty wypisujesz. chyba raczej ty jimmmyjazz . >To czy autko kupujesz w leasongu, kredycie czy za gotówkę nie ma > większego wpływu na jego wyposażenie. co ma piernik do wiatraka, jak firma kupuje x aut to dostaje stosowne upusty, wiec tak samo dostanie upust albo wyatrguje gratis np.klime,i w dodatku nie sa auta kupowane za gotowke a najczesciej w leasingu wiec nie wiem na czym tu oszczedzac-pojales ? > > Oczywiście że auto jako takie jest narżedziem pracy - ale to jakie auto, z > jakimi dodatkami to już jest bonus. buahahahahha, rozumiem, ze dla ciebie auto z klimatyzacja jest bonusem, dla mnie jesli mialabym nim rocznie robic 30-40 tys to bylby standard. >Bo można jeździć fabią a można też passatem i to że jedni mają jedno auto a inni drugie to właśnie bonus. tu ameryki nie odkryles, ale trudno uwazac passata za bonus w przypadku dyrektorskiego stolka, to akurat tez standard. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Zejdz na ziemie mihoo 04.02.07, 10:28 iberia.pl napisała: > chyba czegos nie rozumiesz,nie pisze o sobie no jst to watek o prywatnym aucie > iberii, wiec twoje psedupytanie o Porsche jest psu na bude. Więc wytłumacz dlaczego leasing miałby powodowac że firma ma kupowac samochody z dodatkowym wyposazeniem? Czepiasz się szczegółu a nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie. > co ma piernik do wiatraka, jak firma kupuje x aut to dostaje stosowne upusty, > wiec tak samo dostanie upust albo wyatrguje gratis np.klime,i w dodatku nie sa > auta kupowane za gotowke a najczesciej w leasingu wiec nie wiem na czym tu > oszczedzac-pojales ? A to jak kupujesz auto w leasingu to za coś nie płacisz? Jak firma chce kupić auto za 50tys to leasing nie spowoduje że nagle kupi za 58tys tylko nadal kupi za 50tys bo leasing nie pomniejsza ceny auta, no chyba że tobie pomniejsza. > buahahahahha, rozumiem, ze dla ciebie auto z klimatyzacja jest bonusem, Nic takiego nie powiedziałem, sama sobie to powiedziałaś. > mnie jesli mialabym nim rocznie robic 30-40 tys to bylby standard. Być może to dla ciebie nowość, ale wyposażenie dodatkowe nie kończy się na klimatyzacji. > >Bo można jeździć fabią a można też passatem i to że jedni mają jedno auto > a > inni drugie to właśnie bonus. > > tu ameryki nie odkryles, ale trudno uwazac passata za bonus w przypadku > dyrektorskiego stolka, to akurat tez standard. Tylko że my tutaj nie rozmawiamy doi dyrektorach. Wyobraź sobie że są i PH którzy mają służbowe paski - i w och przypadku jest to bonus, bowiem jakby dostali golfa też by wykonywali pracę w odpowiedni sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Zejdz na ziemie mihoo 04.02.07, 11:15 skoncz przekrecac moje wypowiedzi i wmawiac mi swoje chore teksty, nie zamierzam z toba uskuteczniac jalowej dyskusji-jeszcze troche a pomysle, ze jestes habudzikiem w innym wydaniu, bardzo podobny sposob rozmowy prezentujesz i nie potrafisz odpuscic.W takim razie ja ustepuje i mowie pass. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 16:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Zejdz na ziemie anonimku 04.02.07, 20:11 Gość portalu: bebe napisał(a): > Iberia ty tłuku. Siedzisz za biurkiem, pierdzisz w stolek to nie wypowiadaj sie na temat samochodow sluzbowych dla ph. > Co za debilny babol, wymadrza sie doslownie w kazdym temacie! A gó.. wie. wlasnie pokazales swoj prymitywizm i szeroka wiedze w rzeczonym temacie, skoro nie masz nic do powiedzenia oprocz rzucania blotem to moze zamilcz. Jak zwykle klikam smienticzek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty iberia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Zejdz na ziemie anonimku 04.02.07, 21:43 iberia.pl napisała: > Jak zwykle klikam smienticzek. Po zacytowaniu całej wypowiedzi gościa w twoim poście to usunięcie jego/jej postu na pewno wiele da. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec iberia.pl ma rację 06.02.07, 10:00 leasing to stosunkowo wygodna i tania forma zakupu. Ułatwia zakup i można się przy tej okazji postarać o zakup auta z odpowiednim pakietem bezpieczeństwa dla kierowcy. Auto, w którym masz spędzać większą część swojego czasu w wersji podstawowej to jawna kpina i oznaka lekceważenia. pozdrawiam Żaholec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Zejdz na ziemie mihoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 16:02 iberia.pl napisała: A skoro ktos niemal mieszka w aucie to normalny pracodawca > zadba o to, zeby auto spelnialo pewne minimum bezpieczenstwa i mialo na > wyposazeniu poduszke, abs i klimatyzacje.Moze dla ciebie to sa bajery-dla mnie > cos normalnego. > To ja ci szczerze wspolczuje jesli dla ciebie normalne jest traktowanie auta jako mieszkania. To sie nazywa pracoholizm i to sie leczy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Zejdz na ziemie mihoo 04.02.07, 20:10 Gość portalu: bebe napisał(a): > iberia.pl napisała: > > A skoro ktos niemal mieszka w aucie to normalny pracodawca > > zadba o to, zeby auto spelnialo pewne minimum bezpieczenstwa i mialo na > > wyposazeniu poduszke, abs i klimatyzacje.Moze dla ciebie to sa bajery-dla > > mnie > > cos normalnego. > > > > > To ja ci szczerze wspolczuje jesli dla ciebie normalne jest traktowanie auta > jako mieszkania. To sie nazywa pracoholizm i to sie leczy :/ jak zwykle anonimku nie zrozumiales, to chyba nic dziwnego, jesli PH spedza w aucie sporo czasu, to mozna powiedziec, ze niemal mieszka w aucie skoro rocznie pokonuje jakies 30-40 tys, prawda? Mnie do pracoholizmu jets daleko wiec daruj sobie swoje chore wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Różne auta, różne..... 06.02.07, 09:49 2000-2003 - focus kombi TDI klima, ABS, elektryka 9 jak dostałem miał dwa lata) 2004 - Megane Coupe TDi, klima, ABS, elektryka, radio CD (jak dostałem to wyszedł z salonu) 2005 -2006 Corsa CDTI, klima, elektryka, ABS, radio CD (jak dostałem to miała roczek) od stycznia 2007 - Astra CDTI, klima, ABS, elektryka (rocznik 2004 kupiony w 2005) każde auto nie więcej niż 4 letnie, serwisowane kiedyś, przed laty, trafiło mi się czasowo kilkuletnie Seicento golas, na mój nieśmiały protest dostałem nówkę golasa i zrezygnowałem z pracy. Moje życie i zdrowie sa moim dobrem drugorzędnym (pierwszorzędnym dobrem jest moja Rodzina) pozdrawiam Żaholec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sal Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.chello.pl 29.01.07, 10:06 opel corsa combo tour klima sterowanie cd w kierownicy (skorzanej)zestaw gl mowiacy GPS dziwne auto ale nawet fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max kraków firma fmcg SOPRA dystrybutor słodyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:11 FMCG W ogłoszeniu było napisane że niby lider w branży motywujące wynagrodzenie itp itd.. Ja odpuściłem ale koleżanka nie. I Zgadnijcie jaki jej dali samochód??? No dobra dali jej !!! M A L U C H A !!! dodam że nie było to 10 lat temu tylko w listopadzie pozatym tylko goła prowizja ( ż gum do żucia i batoników raczej kiepsko wychodzi) A najlepsze na koniec Przy podpisywaniu umowy podpisała jakis aneks że musi tego malucha spłacić, bę dą jej przez 12 miesięcy potrącali z wypłaty 240zł. Dodam ze po spłaceniu auto nie bedzie należało do niej tylko dalej do firmy(w razie zwolnienia) ktoś ma jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: kraków firma fmcg SOPRA dystrybutor słodyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:33 Ten, kto wymyślił takie warunki to musi być rzeczywiście lider, ale wśród palantów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: kraków firma fmcg SOPRA dystrybutor słodyczy IP: *.pronet.lublin.pl 30.01.07, 17:41 Gość portalu: max napisał(a): > FMCG W ogłoszeniu było napisane że niby lider w branży motywujące wynagrodzenie > > itp itd.. Ja odpuściłem ale koleżanka nie. I Zgadnijcie jaki jej dali > samochód??? > > > No dobra dali jej !!! M A L U C H A !!! > dodam że nie było to 10 lat temu tylko w listopadzie > pozatym tylko goła prowizja ( ż gum do żucia i batoników raczej kiepsko > wychodzi) > A najlepsze na koniec Przy podpisywaniu umowy podpisała jakis aneks że musi > tego malucha spłacić, bę dą jej przez 12 miesięcy potrącali z wypłaty 240zł. > Dodam ze po spłaceniu auto nie bedzie należało do niej tylko dalej do firmy(w > razie zwolnienia) > > ktoś ma jeszcze jakieś pytania? Powiedz tej kumpelce niech im odda tego malucha a ja za 240 zł jej sprzedam malucha i będzie miała swojego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: kraków firma fmcg SOPRA dystrybutor słodyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:34 maluch to fajny chwyt reklamowy o ile bylby fajnie oklejony znacznie lepszy nawet niz bwm czy lexusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były PH Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.e-wro.net.pl 29.01.07, 20:59 W FMCG dają lipne fury, w B2B lepsze. Ja robiłem w B2B i miałem Renaulta Kangoo w full opcji - poduszki, klima, radio CD, silnik dCi (bardzo fajnie auto szło). Uważam że klima to podstawa w aucie słuzbowym, nie ma nic gorszego jak spocony po kilku godzinach jazdy PH na rozmowie u klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.e-wro.net.pl 01.02.07, 01:59 > W FMCG dają lipne fury, w B2B lepsze. FMCG: Master Foods: Focus, Kraft: Berlingo, Tchibo, Cadbury's: Fusion, Unilever: Caddy, Nestle: Yaris. Większość z klimą. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jakie samochody dla PH ?? 30.01.07, 21:30 z tego co wiem Hilti na przyklad daje golfy4 kombi, dla przedstawicieli , ktorzy juz jakis czas pracuja dla firmy -nie wiem jak sie dokladnie nazywa stanowisko-daja golfa plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajacp Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:18 calabora.com BMW 525i 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexi Lexus is 220 IP: 75.126.48.* 01.02.07, 14:26 wizialem najlepszego PH Polski Pld w npowym Lexus IS220. Samochod mial naklejki Najlepszy PH roku PEPSI i rejestracje Pepsi. czrane auto. widzielm tez auto calabora.com z jakimis naklejkami to bylo chyba bwm 5xx ale nowe- niebieskie super. jakie maja floty poza tym nie wiem wiekszosc zwyklych firm chyba jezdzi autami typu VW czy Skoda Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Lexus is 220 01.02.07, 21:01 Gość portalu: Lexi napisał(a): > wizialem najlepszego PH Polski Pld w npowym Lexus IS220. Samochod > mial naklejki Najlepszy PH roku PEPSI i rejestracje Pepsi. czrane auto. Tylko że tam to autko zdaje się jest przechodnie - i to nawet cześciej niż co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Samochod IP: *.chello.pl 02.02.07, 20:24 Skoda Octavia 1.9 TDI wersja elegance. Nic mi więcej do pracy nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.chello.pl 02.02.07, 21:53 Eniro ("Panorama Firm")- Opel Corsa, Toyota Yaris, Opel Astra (wszystko bez klimy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zefir15 Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.mmj.pl 03.02.07, 19:01 tramwaj, autobus w porywach do swoj wlasny (bez zadnych dutkow na paliwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.chello.pl 04.02.07, 00:12 TPSA - Fabie total golasy. Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_szopy_jackson Re: Jakie samochody dla PH ?? 04.02.07, 08:49 Gratuluje podejscia chlopie. Chcesz rozpoczac prace jako PH i zaczynasz od rozeznania jakie samochody daja. Nie tedy droga, musze Cie uswiadomic. Powiem Ci przyklad z mojego podworka. Przedstawiciel Handlowy w duzej niemieckiej firmie z branzy technicznej. Sluzbowe nowe BMW 320dT. Sam na cala polske - jeden jedyny ja i multum firm do obskoczenia w calym kraju. Wiesz, fajnie bylo miec TAKA sluzbowa fure, wszyscy znajomi zazdroscili jak nie wiadomo co ... ale co z tego jak wyplata byla kompromitujaca i fakt faktem, z trudem starczylo do pierwszego. Poza tym pracujac dziennie od poniedzialku do Piatku po okolo 14 godzin jest nieco wyczerpujace tak na dluzsza mete. Wiec chlopie, nie daj sie zlapac na samochod. Nie podam nazwy firmy, bo i po co, lecz jesli ktos pracuje w branzy urzadzen energetycznych lub budowy maszyn to z pewnoscia zorientuje sie o jaka firme chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: 194.213.204.* 05.02.07, 13:29 Popieram przedmówcę. Sam pracuję w branży technicznej. Wszyscy kumple zazdroszczą - bryka Meganka na maksymalnym wypasie a wypłata taka że wstyd się przyznać. Może w branżach technicznych to jakaś norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 18:10 branża techniczna mondeo kasa- chcia/lbym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jakie samochody dla PH ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 20:27 Seat Leon II TDI z dobrym wyposażeniem, kasa przyzwoita - branża techniczna Odpowiedz Link Zgłoś