compol 04.02.07, 22:10 Witam, Mam ofertę pracy w branży tytoniowej. Sam nie palę i nie mam nic przeciwko palaczom. Ale nie wiem jak firmy z tej branży patrzą na niepalących. Gra jest warta świeczki, w końcu można trochę kaski zarobić Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: palacz Re: Praca z branży tytoniowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:42 To nie ma znaczenia, czy palisz czy nie palisz. To tak jakbyś musiał być pijakiem, żeby pracować w takim Bolsie czy innym Polmosie Palacz i Pijacz Odpowiedz Link Zgłoś
compol Re: Praca z branży tytoniowej 07.02.07, 09:19 Palaczu Palaczu :) i Pijaczu (rozumiem że nie pijaku :) A coś w Bolsie czy innym polmosie polecasz? Ja mam na oku branże tytoniową :) narazie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmasima Re: Praca z branży tytoniowej 07.02.07, 18:44 to życze powodzenia -sama pracuje w branzy tytoniowej i jezeli masz gruba skóre to wytrzymasz a jezeli nie to nawet nie startuj -nie warto,a kasa taka sobie Odpowiedz Link Zgłoś
compol Re: Praca z branży tytoniowej 19.02.07, 10:45 mmasima napisała: > to życze powodzenia -sama pracuje w branzy tytoniowej i jezeli masz gruba skóre > > to wytrzymasz a jezeli nie to nawet nie startuj -nie warto,a kasa taka sobie A kasa taka sobie to w jakich granicach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Praca z branży tytoniowej IP: *.eranet.pl 19.02.07, 11:40 idioyczne pytanie - jaka kasa. A na jakim stanowisku i co umiesz? Pierwszy raz w zyciu szukasz pracy i nie wiesz jakiej odpowiedzi spodziewac sie zadajac pytanie w ten sposob? Zalezy od stanowiska i od tego jaki jest popyt na rynku na Twoje umiejetnosci. Sales repow jest na rynku jak psow i tutaj nie ma kokosow. Kierownicy w biurze (niekoniecznie sprzedaz) zarabiaja dobrze, bo osob z ich umiejetnosciami na rynku jest niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
compol Re: Praca z branży tytoniowej 23.02.07, 09:44 jesli chodzi o stanowisko to chodzi o: Stażysta – Management Trainee w Dziale Marketingu w programie „The Challenge Initiative” znalazłem na www.iza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmasima Re: Praca z branży tytoniowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 19:52 hm-BAT??firma długo istniejaca na rynku polskim ,niezłe cisnienie na sprzedaz na wybrana marke papierosów i ciagła konkurencja z reemstma i philips mopris o "ten "kawałak tortu.Wogłoszniu brak konkretów i obiecanki-cacanki.Sama firma tnie koszty i ogranicza przyjecia do pracy a ci który jeszcze pracuja maja dodawane obowiazki.Osobiscie nie polecam -mimo iz pracuje w branzy tytoniowej Odpowiedz Link Zgłoś
compol Re: Praca z branży tytoniowej 23.02.07, 09:42 No ale chodzi o staż, więc chyba tutaj o doświadczeniu nie ma mowy! Odpowiedz Link Zgłoś