Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca z branży tytoniowej

04.02.07, 22:10
    Witam,
    Mam ofertę pracy w branży tytoniowej. Sam nie palę i nie mam nic przeciwko
    palaczom. Ale nie wiem jak firmy z tej branży patrzą na niepalących.

Gra jest warta świeczki, w końcu można trochę kaski zarobić

Pomożecie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: palacz Re: Praca z branży tytoniowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:42
        To nie ma znaczenia, czy palisz czy nie palisz.
        To tak jakbyś musiał być pijakiem, żeby pracować w takim Bolsie czy innym Polmosie

Palacz i Pijacz
        • compol Re: Praca z branży tytoniowej 07.02.07, 09:19
          Palaczu Palaczu :) i Pijaczu (rozumiem że nie pijaku :)
          A coś w Bolsie czy innym polmosie polecasz?
          Ja mam na oku branże tytoniową :) narazie :)
          • mmasima Re: Praca z branży tytoniowej 07.02.07, 18:44
            to życze powodzenia -sama pracuje w branzy tytoniowej i jezeli masz gruba skóre
            to wytrzymasz a jezeli nie to nawet nie startuj -nie warto,a kasa taka sobie
            • compol Re: Praca z branży tytoniowej 19.02.07, 10:45
              mmasima napisała:

> to życze powodzenia -sama pracuje w branzy tytoniowej i jezeli masz gruba skóre
              >
              > to wytrzymasz a jezeli nie to nawet nie startuj -nie warto,a kasa taka sobie

A kasa taka sobie to w jakich granicach?:)
              • Gość: bb Re: Praca z branży tytoniowej IP: *.eranet.pl 19.02.07, 11:40
                idioyczne pytanie - jaka kasa. A na jakim stanowisku i co umiesz? Pierwszy raz
                w zyciu szukasz pracy i nie wiesz jakiej odpowiedzi spodziewac sie zadajac
                pytanie w ten sposob?

Zalezy od stanowiska i od tego jaki jest popyt na rynku na Twoje umiejetnosci.
                Sales repow jest na rynku jak psow i tutaj nie ma kokosow. Kierownicy w biurze
                (niekoniecznie sprzedaz) zarabiaja dobrze, bo osob z ich umiejetnosciami na
                rynku jest niewiele.
                • compol Re: Praca z branży tytoniowej 23.02.07, 09:44
                  jesli chodzi o stanowisko to chodzi o:
                  Stażysta – Management Trainee w Dziale Marketingu w programie „The Challenge
                  Initiative” znalazłem na www.iza.pl
                  • Gość: mmasima Re: Praca z branży tytoniowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 19:52
                    hm-BAT??firma długo istniejaca na rynku polskim ,niezłe cisnienie na sprzedaz
                    na wybrana marke papierosów i ciagła konkurencja z reemstma i philips mopris
                    o "ten "kawałak tortu.Wogłoszniu brak konkretów i obiecanki-cacanki.Sama firma
                    tnie koszty i ogranicza przyjecia do pracy a ci który jeszcze pracuja maja
                    dodawane obowiazki.Osobiscie nie polecam -mimo iz pracuje w branzy tytoniowej
      • compol Re: Praca z branży tytoniowej 23.02.07, 09:42
        No ale chodzi o staż, więc chyba tutaj o doświadczeniu nie ma mowy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka