matrix255 24.02.07, 22:20 Witam, Staram się o prace w tej własnie firmie na stanowisku PH ds Klientów Biznesowych - czy jest ktoś , kto może wypowiedzieć się o tej firmie? Będe bardzo wdzieczny Pozdrawiem Matrix255 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matrix 255 Re: Telefonia Dialog IP: *.byt.3s.pl 25.02.07, 02:15 Moze ktos ma jakies informacje - bardzo prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były PH Re: Telefonia Dialog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 11:07 Pracowałem, tam kiedyś na stanowisku PH do klientów indywidualnych,ale wiem że biznesowcy mają: -autko do dyspozycji -telefonik stacj. i kom -pensja ok.2000-2500 brutto + premia -duże nasycenie rynku -ciśnienie na wynik -dużą rotację Jaki region? Ja pracowałem w regionie łódzkim Odpowiedz Link Zgłoś
matrix255 Re: Telefonia Dialog 25.02.07, 13:56 Miło że , ktoś się odezwał : Mój region to woj. śląskie :-) A jak z atmosferą w pracy - szefowie oki czy jakieś buce ? i czy targety realne do wyrobienia? Dzieki za odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Telefonia Dialog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.07, 20:47 uff pracuje jako monter - ja odwalam robote o ktorej bajdużą sprzedawcy - ciekawi mnie fakt wciskania abonentom usług o których sprzedawcy nie maja zielonego pojęcia ! Mylenie ISDN z ADSl to podstawa,nie mówiąc o hdsl itp.. za duzo bałwanów jest przyjmowanych na to stanowisko... ps. zarabiam około 7k/mieś jako podwykonawca dla dialogu Odpowiedz Link Zgłoś
matrix255 Re: Telefonia Dialog 25.02.07, 21:41 Wiesz dominik666 nie każdy jest bałwanem , ja akurat znam się trochę - pracuje w podobnej branży i wiem co to isdn :-), a zarobki niezłe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były PH Re: Telefonia Dialog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:30 Pamietaj że to podwykonawca-oni mają lepiej płacone. Co do bałwanów na tym stanowisku-to prawda-rzadko przyjmuje sie tam ludzi z doswiadczeniem w telekomach. Szefowie nad wyrost ambitni,ale nie realistyczni. Pozdrowienia dla p.Króla z Łodzi (jeśli jeszcze jest),który bladego piojęcia nie ma o procesie sprzedaży a był Kierownikiem Sprzedaży Bezpośredniej. No ale w prównaniu do tp (kołchozu) to i tak jest bajka. Z Dialogiem nie ma co planować sobie przyszłości (awanse-raczej nie,jest to spółka KGHM-u czyli Skarbu Państwa-szefowie nadawani są odgórnie). Pracując w latach 2001-2004 na rynku indywidualnych wyciągałem ok. 5000netto (umowa zlecenie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Telefonia Dialog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.07, 23:09 matrix255 napisał: > Wiesz dominik666 nie każdy jest bałwanem , ja akurat znam się trochę - pracuje > w podobnej branży i wiem co to isdn :-), a zarobki niezłe :-) w jakiej konkretniej ? Ja jestem specjalistą z akredytacją british telecom,wnerwia mnie ze ktos bez pojecia stara sie zarabiac nacigactwem wiecej niz ja... BTW wiesz co to jest msan ? Odpowiedz Link Zgłoś
matrix255 Re: Telefonia Dialog 26.02.07, 01:51 dominik666 - branża telekom , studia informatyczne w toku a msna , pewnie jakas siec oparta na swiatłowodzie i miedzi ;-). Były PH - to mam niezły orzech do zgryzienia , mój obecny pracodawca ma podobną politykę i poglądy na sprzedaż :-( a i też nie ma pojęcia o sprzedaży :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Telefonia Dialog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.07, 10:52 matrix255 napisał: > dominik666 - branża telekom , studia informatyczne w toku a msna , pewnie jakas > > siec oparta na swiatłowodzie i miedzi ;-). > > Były PH - to mam niezły orzech do zgryzienia , mój obecny pracodawca ma > podobną politykę i poglądy na sprzedaż :-( a i też nie ma pojęcia o sprzedaży : > - > ) chodzilo mi głównie o to że sprzedawcy bez żadnego pojecia o infrastrukturze,topografi sieci wciskaja bullshit abonentom,dostają zjeby od moterów za głupote i chęć zysku... za to cos pomiedzy swiatlowodem i miedzia kto jest opowiedzialny ? mlotki z zielonej góry ? ja tylko przestrzegam przyszłych sprzedawców - jeśli nie masz praktycznych wiadomości nie pchaj sie do dialogu ! Odpowiedz Link Zgłoś