Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca HP - Wrocław

08.03.07, 22:36
    zastanawiam się czemu nikt nie podzieli sie wrażeniami z pracy w HP... wiem ze
    zarobki sa tajne... ;) jak wszedzie zreszta ;) ale jestem ciekaw czy jestescie
    zadowoloni... tak samo nie znalazlem zadnego watku dotyczacego Volvo... a LG
    jest az za duzo :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: dz.ew Re: praca HP - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:32
        też mnie to interesuje, dlatego podbijam wątek.
        • Gość: realista Re: praca HP - Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 10.03.07, 12:34
          a o czym tu pisać?
          zarobki około 1200 zł do 1500 zł na rękę.
          Nazwy fajne : HP, Volvo, LG , ale nasze realia...oczywiście możliwości kariery
          w międzynarodowym środowisku, nieograniczone możliwości rozwoju zawodowego i
          takie bla bla bla. Podobnie mówią w Indiach i Chinach pracownikom firm typu:
          NIKE .
          Jak ktoś mieszka we Wrocławiu i płaci za wszystko sam , a nie z kieszeni
          tatusia, to wychodzi prawie na zero. Ale podobno za 10-15 lat ma być lepiej.
          • Gość: abc Re: praca HP - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 12:53
            Podobno ma być lepiej ale nie u nas. Ja jestem ciekaw jak jest w Toshibie bo
            podono rekrutują ludzi. Jeszcze jedno kiedyś składałem papiery do HP
            niedostałem się i po jakimś czasie przyszedł do mnie meil, że chcą żebym się z
            nimi skontakotwał. Dzwonie do niech i sie okazuje, że to pomyłka ktoś pomylił
            adresy meilowe, meil był kierowany do kogoś innego. W Volvo poczęstowali mnie
            wodą na moje pytanie na ile moge liczyć w firmie pani odpowiedziałam, że mi nie
            powie bo to narazie jest tajemnica i jest ciekawa na ile siebie cenie.
            • Gość: realista Re: praca HP - Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 10.03.07, 13:10
              o pracy w Toshibie był z 10 dni temu reportaż w Gazecie.
              Smutny, naprawdę smutny, ale zakładam , że prawdziwy był to obraz ludzi
              pracujących przy taśmie - Polaków i ich szefów - przedstawicieli rasy żółtej,
              którzy jak KAMIKADZE reazlizują swój cel. Cel został podany, trzeba go
              zrealizować!!! Tylko czasami nie ma z kim go osiągać, bo Polacy oczekują
              godziwej zapłaty za pracę, a przecież za 700 zł to każdy bezrobotny powinien
              wstawać na 6 rano do fabryki i na dzień dobry ukłonić się w pas swojemu szefowi
              z Dalekiego Wschodu, popatrzeć prosto w Jego oczy nie jest wskazane(choć
              możliwe, podobno).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka