lizaweczka 06.05.03, 02:23 uczciwa praca nie hańbi strony.wp.pl/wp/extraconsult/1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www.za-chlebem.pl Pracuj w Iraku! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.05.03, 15:52 Pracuj w Iraku! Irak to tylne drzwi do amerykańskiego świata wielkich korporacji! Nie możesz stracić tej szansy! Musisz znać angielski. Wstępne informacje po polsku: www.za-chlebem.pl First Iraqi Temp Services, odwiedź naszą stronę: www.iraqitemp.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gearbox Re: praca dla naprawdę chcących pracować IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 16:13 lizaweczka napisała: > uczciwa praca nie hańbi > strony.wp.pl/wp/extraconsult/1.html Praca oczywiście nie hańbi, ale co do naciągania naiwnych i zdesperowanych to już bym się zastanawiał... Na zasadzie: kup ode mnie towar i szukaj na własne ryzyko frajera, któremu możesz to wepchnąć to ja też jestem skłonny coś Ci sprzedać (dostawa przesyłką kurierską). Co byś chciała kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
lizaweczka Re: praca dla naprawdę chcących pracować 07.05.03, 17:32 wypisujesz bzdury jestem w firmie ktora ma swoj adres i daje gwarancje a produkty maja wszelkie atesty , ktore oczywiscie jak ktos chce moze uwazac za jakies tam beee - bez sensu - wiec nie kupuj niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Bobick Re: praca dla naprawdę chcących pracować IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 07.05.03, 18:07 Tak ma adres na darmowych stronach WIRTUALNEJ POLSKI!!!!!!!!!!! Coś ostatnio namnożyło sie tu takich co to wciskają kit....... Odpowiedz Link Zgłoś
krzyyy Re: praca dla naprawdę chcących pracować 07.05.03, 18:41 i co z tego ? Przeszkadza. Gryzie to ciebie? To zrob sobie to samo . A moze nie umiesz pedałku. Co konkurencji sie nie podoba coś? Zamknij się ty kretynku. Niech sobie ludzie spokojnie pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś