Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:31 Mam pytanie do tych, którzy odbywali płatny staż z Urzędu Pracy. Czy trzeba składać PIT?Ten staż był w zeszłym roku moją jedyną pracą, jedynym zarobkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goość Re: staż z urzędu pracy IP: *.it-net.pl 22.03.07, 18:00 trzeba, powinnaś była na koniec stażu ( lub do ostatniego lutego jeżeli staż trwał również w tym roku) dostać PIT11, podstawę do rozliczenia US. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: staż z urzędu pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 10:02 Dostałam. A w skarbowym powiedzieli, że mam nie składać:/ Kurczę... Chcą, żebym karę potem płaciła, czy co??? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: staż z urzędu pracy 25.03.07, 13:19 W przypadku US tego typu kontrowersyjne rady i informacje najlepiej uzyskiwac na pismie. Ustnej informacji urzednik moze sie wyprzec. Bywa, ze opinie urzednikow w dwoch innych US moga byc diameralnie rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: staż z urzędu pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 10:02 Bardzo Ci dziękuję, dz8ięki temu przynajmniej nie dam się oszukać, przez wrednych urzędnik.ów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna Re: staż z urzędu pracy IP: *.ghnet.pl 01.04.07, 16:44 ja też byłam w zeszłym roku na stażu i rozliczałam się z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjnet Re: staż z urzędu pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 17:14 A jakie podać źródło dochodu, właśnie siedzę nad programem gazety do PIT-ow ? Zasiłek, stypendium, wynagrodzenie za pracę ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar_ma Re: staż z urzędu pracy IP: *.chello.pl 12.04.07, 18:15 Tylko te źródła dochodów na które masz PIT-y. Stypendium np. nie wykazuje się w PIT-ie. Odpowiedz Link Zgłoś