Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ale się wkurzyłam

24.03.07, 08:56
    Ale się wkurzyłam!

Byłam wczoraj na rozmowie o prace w pewnym sklepie odzieżowym. Juz z miejsca
    dowiedziałam się że jestem za niska do tej pracy
    (160cm) i mam zbyt ciemne włosy( brąz). Rozmowa kwalifikacyjna ze mna trwała
    GODZINĘ równą!Czułam się raczej że przechodze jakieś testy psychologiczne do
    gigantycznej koropracji a nie do sklepu odzieżowego. a pytali się niemal o
    wszystko, nawet o rzeczy prywatne typu: gdzie mój chłopak pracuje i w jakich
    godzinach.
    Wymagania maja niesamowite: w ogłoszeniu napisali ze wykształcenie ma być
    minimum srednie!!!!!!!!, ja kończę studia i stwierdzili ze to trochę za dużo
    jak na tą pracę!!!!!!!!
    na koniec powiedzieli mi że jestem osobą konkretną i zrównoważona a oni
    szukają raczej kogoś roztrzepanego:/
    kazali mi zostać na dzień próbny po czy stwierdzili że skontaktuja sie ze
    mną.
    Czuję że nie mam szans na ta pracę i nawet jakbym ją dostała to nie
    sprostałabym ich wymaganiom.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ela Re: Ale się wkurzyłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:49
        Daj sobie z nimi spokój. Już po tej rozmowie widać, że szukają jeleni do
        bezpłatnej pracy.
      • Gość: menia Re: Ale się wkurzyłam/ ja również... IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 10:14
        I całe szczęście ze cie nie chcą ! W takiej pracy liczy sie tylko wygląd, a ty
        skoro studiujesz to raczej umiesz myśleć a w sklepach akurat nie patrza na to,
        zresztą po co marnować swój czas na taka prace?
        Dziewczyno, może w końcu obudzisz się i zaczniesz szukac takiej pracy jaka
        przystała na absolwenta bo w końcu jak pisałaś kończysz już szkole.
        Poszukaj czegoś w zawodzie.
        Pozniej tacy jak ty biadolą że są po studiach i pracują w sklepie. Brak mi słów ..
      • Gość: . Re: Ale się wkurzyłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 11:29
        a mmnie zastanawia, po co pisza: minimum srednie, skoro wyzsze to za duzo :))

Najwyrazniej ie rozumieja znaczenia slowa: minimum.
        Bo minimum srednie oznacza, ze najlepiej wyzsze. jak wiec wyzsze moze byc zbyt
        dobre?? :)))

Banda debili.
      • Gość: a67 pewnie też nie zapłacili Ci za ten dzień? IP: *.eu.org 24.03.07, 11:58
        kolejne cwaniaczki i naciągacze, a kopnąć takich pajaców w du pę i szukać dalej,
        o to moja rada!

a na pytanie "gdzie pracuje Pani chłopak" na Twoim miejscu odpowiadałbym: "hmm,
        jak to się nazywa? mówił mi, ale zapomniałam... jakoś inspekcja pracy czy coś
        podobnego, a może urząd kontroli skarbowej?"

powodzenia w poszukiwaniach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka