Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w AP edukacja

IP: 213.199.205.* 27.03.07, 13:14
    Mam pytanie,czy jest ktoś kto tam pracował na stanowisku specjalista
    ds.obsługi klienta.Byłam na rozmowie,może mnie wybiorą,ale nie zrobiła ta
    praca na mnie wrażenia...może się mylę? Na okresie próbnym umowa zlecenie na
    3 mc,dziwne trochę..Za ile nie wiem..
    Obserwuj wątek
      • junk0 Re: Praca w AP edukacja 27.03.07, 16:44
        a nie BC Edukacja?
        • amikeo Re: Praca w AP edukacja 27.03.07, 17:26
          Też mnie to interesuje:) AP Edukacja, szkoły policealne. A gdzie byłaś na
          rozmowie?
          • Gość: beti Re: Praca w AP edukacja IP: 213.199.205.* 27.03.07, 19:48
            AP Edukacja w Krakowie na Szewskiej,
            • amikeo Re: Praca w AP edukacja 27.03.07, 21:56
              Ja byłam w Wwie. Czy naprawde nikt nie zna tej szkoły?
              • Gość: smutna nadzieja Re: Praca w AP edukacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 23:20
                To jest to www.apedukacja.pl/
                Ech-chciałabym,żeby mnie zaprosili na rozmowę do Rzeszowa :(.
                • Gość: Beti Re: Praca w AP edukacja IP: 213.199.205.* 28.03.07, 13:40
                  Tak o tę szkołę mi chodzi.Ciekawa jestem czy po prostu Oni nie wymieniają sobie
                  pracowników po tych 3mc na UZ,albo sami pracownicy odchodzą.I ile zarabia się
                  tam.Na razie ewentualnie czekam na odzew z ich strony,ale nie chciałabym
                  przepracowac 3mc na UZ i wylądowac znów w UP.Bo ani doświadczenia specjalnego
                  przez te 3mc nie zdobędę ani nic.Proszę może ktoś coś wie na ten temat.
                  • Gość: smutna nadzieja Re: Praca w AP edukacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:36
                    Myślę Beti,że jest tak, jak mówisz-niestety :(, ale to są moje przypuszczenia.
                    Niestety spotykałam się tylko z taką formą zatrudnienia, zwłaszcza na
                    Podkarpaciu. W sumie wzięłabym wszystko, ale jakoś nie mam szczęścia.
                    Czas uciekać na zmywak,albo taśmę oby były wolne ;-), ale w to też wątpię :(
      • Gość: :) Ja pracuję w AP :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:31
        Jestem nauczycielem i pracuję tam na umowę o dzieło (tak jak wszyscy zresztą)...

Mnie się podoba, ale... dużo osób się zwalnia. Jak by nie było to jest praca
        TYLKO w weekendy :(
        • amikeo Re: Ja pracuję w AP :) 28.03.07, 19:27
          Ale tu chodzi o prace asystentki a ta jest na tygodniu, od 9 do 18. Czy ktoś
          tak pracuje w tej firmie?
          • Gość: Beti Re: Ja pracuję w AP :) IP: 213.199.205.* 29.03.07, 12:45
            Tak chodzi o pracę od poniedziałku do piątku od 9-18 + jedna sobota w miesiącu.
            Dalej się zastanawiam czy wogóle warto..ale i tak jeszcze nie dzwonili.I nie
            mam pojęcia ile mogą płacic na tym stanowisku.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka