Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wniosek urlopowy sms-em

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:51
    Czy wniosek urlopowy można wysłać pracodawcy smsem? Jak w takim wypadku z
    potwierdzeniem - oczekiwać smsa od szefa czy formalnego pisma (ale wniosku na
    papierze nie ma hm...)
    Czy ktoś zna odpowiedź lub spotkał się z takim przypadkiem?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Andrew Re: Wniosek urlopowy sms-em IP: *.chello.pl 04.04.07, 10:11
        To zalezy od pracodawcy. Moj znajomy przeslal pracodawcy wypowiedzenie i
        otrzymal odpowiedz, ze zostalo przyjete :-)
        • myszz hehehe prina aprilis już był nt. 04.04.07, 16:06
      • snajper55 Re: Wniosek urlopowy sms-em 04.04.07, 17:48
        Gość portalu: zen napisał(a):

> Czy wniosek urlopowy można wysłać pracodawcy smsem?

Można. Pensję też SMS-em dostaniesz.

S.
        • Gość: zen Re: Wniosek urlopowy sms-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:15
          Moje pytanie było poważne. Świat się zmienia więc jestem ciekaw czy coś takiego
          praktykuje sie już u nas.
          • snajper55 Re: Wniosek urlopowy sms-em 04.04.07, 19:31

> Moje pytanie było poważne. Świat się zmienia więc jestem ciekaw czy coś takiego
            > praktykuje sie już u nas.

Pracodawca wymaga złożenia wniosku na piśmie, aby został ślad tego, że pracownik
            jakąś część urlopu wykorzystał i stało się to na prośbę pracownika.

S.
          • snajper55 Re: Wniosek urlopowy sms-em 04.04.07, 21:25

> Moje pytanie było poważne. Świat się zmienia więc jestem ciekaw czy coś takiego
            > praktykuje sie już u nas.

Ale przesłany mailem pewnie by został przyjęty.

S.
            • Gość: zen Re: Wniosek urlopowy sms-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:21
              Ten sposób przećwiczyłem już osobiście. Potwierdzenie dostałem zwrotnie mailem.
          • endrju19833 Re: Wniosek urlopowy sms-em 04.04.07, 21:31
            W Polsce mamy coś takiego jak urlop na telefon...bodajże 4 razy w roku,można z
            niego skorzystać.2 razy już wysłałem smsa,pracę zaczynam o 6 rano a nigdy o tej
            porze jak z jakiś powodów nie mogę przyjść dyskutować mi się nie chce.Pierwszy
            raz przełożony nie był zadowolony jak dostał takiego smsa..ale teraz już się
            przyzwyczaił.
            • Gość: zen Re: Wniosek urlopowy sms-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:19
              Potwierdzenie dostałeś też sms-em czy po przyjściu do pracy tradycyjnie na papierze?
            • Gość: r_g Re: Wniosek urlopowy sms-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:23
              Wniosek - szefa trzeba oswoić, a jak się nie da to zmienić.
              www.praca.kalesin.mage.pl
              • Gość: endrju19833 Re: Wniosek urlopowy sms-em IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:42
                Potwierdzenia w ogóle nie dostałem,za potwierdzenie służy sms w skrzynce oraz
                raport doręczenia.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka