Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarobki w Eurotel/Era

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:01
    Zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną jako sprzedawca w Salonie
    Eurotela/Era .Czy ktoś wie jakie są tam zarobki?Czy trudno przejść rozmowę?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Karolinka Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 16:52
        Czy nikt nigdy nie miał do czynienia z Eurotelem?Powiedzcie coś...proszę
        • Gość: ula Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:49
          pracowała, dawno temu w Eurotel, jaka lokazlizacja wchodzi w gre? opowiem ci
          wiecej
          • Gość: karolinka Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:05
            Dziękuje.Chodzi o Trójmiasto.B wdzięczna za każdą pomoc...Pozdrawiam
            • Gość: stepokura ? Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.chello.pl 05.04.07, 21:07
              stepokura ? TO TY ????
            • Gość: Karolinka Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 09:45
              Nikt nie miał nigdy do czynienia z Eurotelem? Nspiszcie chociaż cosik
              • ewcia1976 Re: Zarobki w Eurotel/Era 07.04.07, 14:43
                Ja pracuję w Eurotelu, w APSie. Wcześniej pracowałam pod innym agentem Ery ,
                zarobek został mi po "starej" firmie więc Ci nie pomogę. Na pewno płacą w
                terminie i wszystkie sprawy związane z ZUS itp są ok.
                • Gość: jola Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:47
                  pracowałam kilka lat temu w salonie Eurotela, bardzo miło wspominam ta prace,
                  dobre wynagrodzenie, zwrot kosztów dojazdu itp. Szefowie tez ok
            • Gość: maja Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:14
              No i jak jest w tym Eurotelu ????
              • Gość: g Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.metrolink.pl 23.06.07, 21:36
                beznadziejnie 850 podstawy mamia Cie premiami ale w porywach mozesz mieć 1200
                netto no chba że masz cholerne szczęście 1500(ale to cud) no i podpisujesz
                odpowiedzialność materialną wiec jak coś to możesz dostać najniższą średnią
                krajową jak masz kolegów czy koleżanki którzy lubia coś sobie "pożyczyć"
                • Gość: ds Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.chello.pl 23.06.07, 23:18
                  lepiej spróbuj w Coltex - Sprzedaje Plusa, szuka ludzi do salonów w tej chwili,
                  mozliwosci zarobków dużo większe.
                  powodzenia.
                  • Gość: greg Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: 213.17.181.* 25.06.07, 16:05
                    A wie ktoś jak wygląda praca w Eurotelu/Era - jako Trener? Koordynator szkoleń?
                    • Gość: hehe Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: 193.200.50.* 31.05.13, 17:18
                      Nie pchaj się tam, nie warto, stracisz tylko nerwy i wpadniesz w krąg szyderczych fałszywców i obłudy ; poszukaj pracy u innego Operatora lub przynajmniej innego Agenta.Zobacz ile pochwał sobie ta firma wystawia w necie, dobre firmy nie muszą stosować takich technik , porozmawiaj z ludźmi w rzeczywistości to polecą Ci dobre firmy do których ludzie sami lgną.Nie pakuj się tutaj w to bagno.Pracownicy uciekają gdzie pieprz rośnie, zostały same przydupasy.Jeśli jesteś lizydupkiem to sobie poradzisz....takich uwielbiają ......szkoda słów , naprawdę nie warto zatrudniać się w tej firmie!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka