Gość: Karolinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:01 Zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną jako sprzedawca w Salonie Eurotela/Era .Czy ktoś wie jakie są tam zarobki?Czy trudno przejść rozmowę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolinka Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 16:52 Czy nikt nigdy nie miał do czynienia z Eurotelem?Powiedzcie coś...proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:49 pracowała, dawno temu w Eurotel, jaka lokazlizacja wchodzi w gre? opowiem ci wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:05 Dziękuje.Chodzi o Trójmiasto.B wdzięczna za każdą pomoc...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stepokura ? Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.chello.pl 05.04.07, 21:07 stepokura ? TO TY ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinka Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 09:45 Nikt nie miał nigdy do czynienia z Eurotelem? Nspiszcie chociaż cosik Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: Zarobki w Eurotel/Era 07.04.07, 14:43 Ja pracuję w Eurotelu, w APSie. Wcześniej pracowałam pod innym agentem Ery , zarobek został mi po "starej" firmie więc Ci nie pomogę. Na pewno płacą w terminie i wszystkie sprawy związane z ZUS itp są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:47 pracowałam kilka lat temu w salonie Eurotela, bardzo miło wspominam ta prace, dobre wynagrodzenie, zwrot kosztów dojazdu itp. Szefowie tez ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:14 No i jak jest w tym Eurotelu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.metrolink.pl 23.06.07, 21:36 beznadziejnie 850 podstawy mamia Cie premiami ale w porywach mozesz mieć 1200 netto no chba że masz cholerne szczęście 1500(ale to cud) no i podpisujesz odpowiedzialność materialną wiec jak coś to możesz dostać najniższą średnią krajową jak masz kolegów czy koleżanki którzy lubia coś sobie "pożyczyć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: *.chello.pl 23.06.07, 23:18 lepiej spróbuj w Coltex - Sprzedaje Plusa, szuka ludzi do salonów w tej chwili, mozliwosci zarobków dużo większe. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: 213.17.181.* 25.06.07, 16:05 A wie ktoś jak wygląda praca w Eurotelu/Era - jako Trener? Koordynator szkoleń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Zarobki w Eurotel/Era IP: 193.200.50.* 31.05.13, 17:18 Nie pchaj się tam, nie warto, stracisz tylko nerwy i wpadniesz w krąg szyderczych fałszywców i obłudy ; poszukaj pracy u innego Operatora lub przynajmniej innego Agenta.Zobacz ile pochwał sobie ta firma wystawia w necie, dobre firmy nie muszą stosować takich technik , porozmawiaj z ludźmi w rzeczywistości to polecą Ci dobre firmy do których ludzie sami lgną.Nie pakuj się tutaj w to bagno.Pracownicy uciekają gdzie pieprz rośnie, zostały same przydupasy.Jeśli jesteś lizydupkiem to sobie poradzisz....takich uwielbiają ......szkoda słów , naprawdę nie warto zatrudniać się w tej firmie! Odpowiedz Link Zgłoś