Gość: miśka IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 09:45 ludziska naprawdę nic nie słyszeliście o doradcach finansowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G'Reggie Re: hello IP: *.icpnet.pl 23.05.03, 09:48 Tak się teraz nazywają agenci ubezpieczeń na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: hello IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 09:51 ale oprócz ubezpieczeń na życie mają jeszcze fundusze i kredyty, a moze znasz kogoś takiego czy można z tego wyżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G'Reggie Re: hello IP: *.icpnet.pl 23.05.03, 17:51 Znam ludzi, którzy się tym zajmują. Ale żyją z tego tylko ci, którzy zajmują jeszcze np. ubezpieczeniami majątkowymi, prowadzą własne agencje itp. Ale oni zaczynali 6-8 lat temu, kiedy rynek chłonął wszystko, co tylko się pojawiło i pachniało czymś nowym. Teraz klient jest bardzo wymagający, a konkurencja ostra i drapieżna. Sam tak zaczynałem 2 lata temu, więc coś o tym wiem. Poza tym na 99% będą chcieli, żebyś założyła własną działalność, a koszt samego ZUS-u to miesięcznie prawie 700zł. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BadBoy Re: hello IP: *.acn.waw.pl 23.05.03, 11:37 Gość portalu: miśka napisał(a): > ludziska naprawdę nic nie słyszeliście o doradcach finansowych? Opisałem to na topiku "doradca" :) Odpowiedz Link Zgłoś