Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

od 3 dni pracuje w BMW w München

IP: *.bmwgroup.com 28.05.03, 16:29
    Witam
    Trzeba bylo sie uczyc wiara, uczyc, studiowac
    jezyki poznawac by na 30tke dostac mozliwosc pracy w beemie
    Panstwo polskie musi stworzyc firmom warunki do zatrudniania ludzi bo inaczej to chyba wszyscy
    wyjada...
    Powiem krotko, praca marzenie dla inzyniera, uciekajcie na zachod bo tu sa troche inne perspektywy.
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: unbekant Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.arbeitsamt.de 28.05.03, 16:38
        czy nie orientujesz sie, czy mozna aplikowac do BMW o roczna
        Fortbildungspraktikum ?
        • Gość: gonzoR Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.bmwgroup.com 28.05.03, 16:45
          Gość portalu: unbekant napisał(a):

> czy nie orientujesz sie, czy mozna aplikowac do BMW o roczna
          > Fortbildungspraktikum ?

Jak bedziesz tak myslal / la to nic nie zdzialasz "czy mozna", toz trzeba probowac!!!
          Tu jest pelno praktykantow, faktem, ze maja 800 erosow na lape to nic na monachium ale sa i to masa!!!
          Tak wiec startuj
          • lucynkababa Re: od 3 dni pracuje w BMW w München 28.05.03, 17:33
            gratuluje , popieram , ciesze sie twoim sukcesem - niech inni biorą z ciebie
            przyklad i wieja z tego bagna oszustow i zlodzieji , aferzystoe i mafiozow przy
            wladzy
      • Gość: Maksym Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.03, 20:58
        Gratuluje sam stamtad ucieklem, co prawda tylko na praktyke, ale bede uciekal
        dalej;)

Gość portalu: gonzoR napisał(a):

> Witam
        > Trzeba bylo sie uczyc wiara, uczyc, studiowac
        > jezyki poznawac by na 30tke dostac mozliwosc pracy w beemie
        > Panstwo polskie musi stworzyc firmom warunki do zatrudniania ludzi bo inaczej
        t
        > o chyba wszyscy
        > wyjada...
        > Powiem krotko, praca marzenie dla inzyniera, uciekajcie na zachod bo tu sa
        troc
        > he inne perspektywy.
        > pozdrawiam
      • brunotrzypiatki I juz "walisz" prywatnie na forum ????? 28.05.03, 21:12
        Ja bym w trzecim dniu pracy nie pisal prywatnych bzdur na forum, bo jak Cie
        namieerza to Cie wyjwbia na bruk.
        • Gość: gonzor Re: I juz 'walisz' prywatnie na forum ????? IP: *.bmwgroup.com 04.06.03, 09:23
          brunotrzypiatki napisał:

> Ja bym w trzecim dniu pracy nie pisal prywatnych bzdur na forum, bo jak Cie
          > namieerza to Cie wyjwbia na bruk.

Jakos jestem dalej i nie wywalili
      • Gość: up Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.tor.primus.ca 29.05.03, 05:15
      • Gość: wadziu Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: 213.186.93.* 29.05.03, 09:33
        gratuluje!!!
        a w jakim dziale pracujesz?

mozesz w skrócie napisac jak bedzie wygladał dzien Twojej pracy ?

pzdr
        wadziu
        • Gość: gonzor Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.bmwgroup.com 04.06.03, 09:26
          Gość portalu: wadziu napisał(a):

> gratuluje!!!
          > a w jakim dziale pracujesz?
          >
          > mozesz w skrócie napisac jak bedzie wygladał dzien Twojej pracy ?
          >
          > pzdr
          > wadziu

W dziale .......
          A jak wyglada dzien pracy, hmmm, wszysko powoli, na wszystko jest czas, szef
          powiedzial, ze praca jest na drugim miejscu.
      • losiu4 Re: od 3 dni pracuje w BMW w München 30.05.03, 07:33

> Powiem krotko, praca marzenie dla inzyniera, uciekajcie na zachod bo tu sa troc
        > he inne perspektywy.
        > pozdrawiam

gratulacje. Robisz moze w mechanice, czy raczej w informatyce?A tak off topic, niedawno sie dowiedzialem, iz 2
        znajomych rowniez zalatwilo sobie robote na zachodzie. Praca przy obrabiarkach numerycznych

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Wonsz Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: 24.76.196.* 31.05.03, 04:16
        Juz ludzi w Polsce od leszczy nie wyzywasz? Ciekaw jestem na ilu jeszcze forach
        zachlystujesz sie ta praca.

K.
        • Gość: gonzor Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.bmwgroup.com 04.06.03, 09:25
          Gość portalu: Wonsz napisał(a):

> Juz ludzi w Polsce od leszczy nie wyzywasz? Ciekaw jestem na ilu jeszcze
          forach
          >
          > zachlystujesz sie ta praca.
          >
          > K.
          Prawie wszystkie fora sa pelne moich postow
          kto szuka ten znajdzie
          • Gość: unbekant Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.arbeitsamt.de 05.06.03, 10:35
            Czy moglbys mi powiedziec, jak wyglada proces rekrutacji, jakie wymagania musze
            spelnic, - chodzi mi o praktyke.

za info bede wdzieczna: moj adres coatke@web.de
      • Gość: rambitt Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.wojnicz.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 15:48
        a ja wysyławem cv na managera do BMW ...pewnie ty ją dostałeś:( może powiesz
        jakie warunki trzeba spełniać????
        • Gość: gonzoR Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.bmwgroup.com 06.06.03, 12:57
          Gość portalu: rambitt napisał(a):

> a ja wysyławem cv na managera do BMW ...pewnie ty ją dostałeś:( może powiesz
          > jakie warunki trzeba spełniać????

pomogla mi imreza w mojej parafi w Monachium, tam poznalem paru ludzi.
          Skonczalem tez studia techniczne w Polsce, studiowalem w Londynie, pracowalem
          wiele razy w Niemczech, i w Polsce pracowalem w duzym miedzynarodowym koncernie
          pozniej w malej firmie dla Siemensa, szkolilem sie we Wloszech i w Niemczech,
          skonczylem drugi fakultet - informatyke i powiedzialem sobie dosc pracy za 1000
          zlotych.

Rocznie do bmw wplywa 200tys podan...
      • Gość: Ja a ja od roku pracuje w The Firm .... IP: 212.160.235.* 05.06.03, 21:11
        ale czy kogos to obchodzi?

Ja
      • paw_dady gonzo ty uwazaj 06.06.03, 00:28
        bo patrza na kazdego kto i jak pracuje, jak za duzo czasu masz na pogaduchy to
        okresiku probnego nie przedluza... i bedzie bec a nie bmw

PS mowisz wiara czyli jestes poznaniakiem w swiecacej discopolowej marynarze z
        sunsetu? lo jeny kto na zachod teraz wyjezdza !
        • Gość: gonzoR Re: gonzo ty uwazaj IP: *.bmwgroup.com 06.06.03, 12:49
          paw_dady napisała:

> bo patrza na kazdego kto i jak pracuje, jak za duzo czasu masz na pogaduchy
          to
          > okresiku probnego nie przedluza... i bedzie bec a nie bmw

narazie sie o to nie martwie, bo jak cie w bmw czegos ucza to nie po to by po
          kilku miesiacach zwalniac czlowieka w ktorego sie inwestuje, bmw jest bogate
          ale nie az tak...

>PS mowisz wiara czyli jestes poznaniakiem w swiecacej discopolowej marynarze z
          > sunsetu? lo jeny kto na zachod teraz wyjezdza !

nie jestem poznaniakiem ale mam szacunek niezmierny do nich bo podobnie jak
          slazacy ciagna caly ten balagan - Polske.
          Tak wykwintnie sie nie ubieram, tutaj wystarcza krotkie skorzane spodenki,
          podkolanowki w kolorze khaki, koniecznie kapelusik z piorkiem, zapuscielem tez
          wasa i regularnie go podkrecam do gory. Ale by nie zabraklo akcentow polskich
          to nosze ortalionowa kurteczke z 4 paskami z boku i w najwieksze upaly nosze
          gumiaki wyscielane sloma od rolnika z bialostockiego.

• Gość: mac nudziarz IP: *.war.gleiss 06.06.03, 14:34
            straszny z ciebie napuszony nudziarz, już cie jeden z centrali na auto-moto
            namierzyl i ci pogroził, oby skutecznie

po co sie tak chełpic powiedziałes raz spoko ciesz się ale nie rób z tego
            relikwi, nie przymuszaj innych

pozdro
            mac
            • Gość: ol4 Re: nudziarz IP: *.vwl.uni-mannheim.de 06.06.03, 20:58
              Co za kretyn ten gonzoR.
              facet czym ty sie podniecasz? nie w takich firmach tu Polacy pracuja i nie
              wypisuja glupot na forum.
              bujaj sie i tyle. jeszcze pocalujesz klamke w Polsce.
          • paw_dady znow post 07.06.03, 11:26

> narazie sie o to nie martwie, bo jak cie w bmw czegos ucza to nie po to by
            po
            > kilku miesiacach zwalniac czlowieka w ktorego sie inwestuje, bmw jest bogate
            > ale nie az tak...

malo wiesz. oni dokladnie patrza co robisz, no chyba, ze jestes kafelkarz a
            nie specjalista od samochodow. a bwm zatrudnil cie dlatego ze jestes tani jak
            barszcz a nie dlatego ze tak dobrze wyksztalcony. teraz ludzi na rynku
            zatrzesienie, dobrych z doswiadczeniem a nie praktykantow ja ty.

> nie jestem poznaniakiem ale mam szacunek niezmierny do nich bo podobnie jak
            > slazacy ciagna caly ten balagan - Polske.

ani slazacy ani poznaniacy nie ciagna niczego. poza losami na loterii. Jesli
            Polska to balagan to zmien obywatelstwo i nigdy tu juz nie wracaj. I merdaj
            ogonkiem swojemu niemieckiemu panu. moze da cie 5 euro podwyzki? a moze bona
            na darmowe piwo? masz szanse na awans.
            • Gość: Agaaa Re: znow post IP: *.echostar.pl 07.06.03, 16:28
              Ty chyba jakis zakompleksiony jestes. Wydaje mi sie ze mu zazdroscisz, że TY
              nie masz takiego niemieckiego pana!!!!
              • paw_dady a i owszem 08.06.03, 13:18
                Gość portalu: Agaaa napisał(a):

> Ty chyba jakis zakompleksiony jestes. Wydaje mi sie ze mu zazdroscisz, że TY
                > nie masz takiego niemieckiego pana!!!!

buuuuuuuuuuuuuuuuuu nie mam niemieckigo pana, moze ktory mnie zechce? Akurat
                nie zgadlas. To ja wyrzucalem z pracy jak ktos pisal w godzinach pracy jesli
                mial cos do roboty.

A jesli nie ma pracy i gonzo moze swobodnie sobie posty pisac to HR patrzy, a
                myslisz po co jest okres probny? haha gonzo mysli ze moze sie ukryc bo firma
                wielka. Haha zdziwi sie jak przyjdzie koniec okresu probnego. Oj zddziwi sie...

a swoja droga skoro TAK dobra prace ma i TAAAK duzo zarabia to czemu nie kupi
                DSL czy ISDN an 30EUR go nie stac?
      • Gość: Maksym Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.03, 13:17
        Jezeli znajdziesz czas, prosze napisz do mnie maila na rafieba@wp.pl.
        Chcialbym moje wyobrazenia o aplikowaniu na staz do firmy majacej siedzibe
        rowniez w Monachium, skonfrontowac z Twoimi doswiadczeniami.
        Pozdrowienia z Saksonii!

> Witam
        > Trzeba bylo sie uczyc wiara, uczyc, studiowac
        > jezyki poznawac by na 30tke dostac mozliwosc pracy w beemie
        > Panstwo polskie musi stworzyc firmom warunki do zatrudniania ludzi bo inaczej
        t
        > o chyba wszyscy
        > wyjada...
        > Powiem krotko, praca marzenie dla inzyniera, uciekajcie na zachod bo tu sa
        troc
        > he inne perspektywy.
        > pozdrawiam
      • Gość: muchomor Re: od 3 dni pracuje w BMW w München IP: *.via.zamek.net.pl 29.05.13, 12:01
        co trzeba zrobic zeby sie tam do bmw dostac
        • jeepwdyzlu Re: od 3 dni pracuje w BMW w München 29.05.13, 13:18
          nie odgrzewać wątków sprzed 10 lat
          od tego można zacząć...
          jeep

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka