myszz 04.06.07, 10:21 i znów pojawilło się ogłoszenie które regularnie od pół roku przewija się w serwisach. 1 nikt tam nie chce pracować 2 nikt nie spełnia warunków 3 darmowa reklama 4 o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0tdr0 Re: ogłoszenia bumerangi 04.06.07, 11:08 Wszystko to. Reklama nie darmowa, ale tylko tansza od standardowej. Podobny temat juz byl niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: ogłoszenia bumerangi IP: *.chello.pl 04.06.07, 13:08 MÓJ NUMBER ONE: MEDLAB z Raszyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: ogłoszenia bumerangi IP: *.centertel.pl 04.06.07, 23:35 Mój number one to Agencja reklamowa z Ostrołęki. Ogłoszenie w Gazeta Praca (w wersji papierowej oczywiście) pojawia się odkąd pamiętam,jeszcze w tym samym miejscu i w ramce. Nie ma chętnych do agencji reklamowej???? Raz tam wysłałem Cv bo szukam pracy w tego typu miejscach i nic. Widać za cienki jestem a oni wolą wiecznie szukać Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: ogłoszenia bumerangi 05.06.07, 08:16 Agencje reklamowe, konsultingowe i PR reklamujace sie notorycznie w ogloszeniach to czesto ukryta akwizycja. W eic, zeby znalezc frajera na 2 miesiace- musza przemielic 150 kandydatow. Stad byc moze takie ogloszenia. Odpowiedz Link Zgłoś