Gość: asy IP: 84.38.160.* 20.06.07, 20:13 jak wygląda taka praca? ile mozna zarobic? jutro mam rozmowe-mimo iz nie jestem przekonana co do tej pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: telemarketer IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.07, 11:23 chetnie sie dowiem up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locust Re: telemarketer IP: *.cat.com 21.06.07, 14:50 Pracowalem przez rok jako telemarketer w UK. Sprzedawalem sprzet sieciowy - routery switche itp. Bardzo mile wspominam ta prace. Zarobki satysfakcjonujace (srednia krajowa). Dobra atmosfera, miedzynarodowy zespol. Duzo sie nauczylem. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: telemarketer 21.06.07, 16:24 to w UK. tez pracowalam jako telemarketerka ale w Polsce. Dzwonisz do ludzi (ja dzwonilam B2B- czyli do firm) i oferowalam szkolenia, sprzedawalam prenumeraty czasopism-branzowych, przeprowadzalam ankiety. W tej pracy jest dosyc spora rotacja. czlowiek sie meczy i szybko wypala, choc ja wytrzymalam jakies 10 miesiecy, ale pod koniec pracowalam na oparach. ciagle gadasz. placa ci albo za godzine, albo za wygadane minuty. stawki sa równe. od 12 zl do 6. mniej wiecej tak to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: telemarketer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.06.07, 08:24 Wygląda na to ze praca cieżka a płaga bylejaka. Odpowiedz Link Zgłoś