Dodaj do ulubionych

Szkolenie dla telemarketera

10.02.19, 17:37

Hej,

pracuje od miesiąca na infolinii jako telemarketer. Mam małe wątpliwości czy sie nadaje. Znacie może firmy szkoleniowe które się specjalizują w takich tematach. Na ten moment znalazłem jedną stronkę:

telemarketing-is-the-king.com/
Obserwuj wątek
    • skomunikowani.pl Re: Szkolenie dla telemarketera 27.02.19, 15:43
      Jeśli chcesz poszerzyć wiedzę na temat pracy telemarketera, warto również poczytać o komunikacji z klientem. Zapraszamy do lektury artykułów o zalecanej tematyce w naszym serwisie: skomunikowani.pl/pl/obsluga-klienta
    • commutips Re: Szkolenie dla telemarketera 21.03.19, 15:28
      Hej, jeśli poszukujesz inspiracji jak radzić sobie z trudnymi klientami na infolinii to polecam ten artykuł www.skomunikowani.pl/pl/obsluga-klienta/59-wkurzony-klient-nie-daj-sie :) mam nadzieję, że się przyda. Pozdrawiam
    • annawejc Re: Szkolenie dla telemarketera 12.11.19, 20:11
      Ja korzystałam głównie z materiałów tego Pana www.facebook.com/BartkowskiKarol/ i byłam nawet na jego szkoleniu i od niego nauczyłam się najwięcej takiej praktycznej wiedzy jeśli chodzi o techniki, scenariusze i tzw "zimne telefony", bo generalnie w ten sposób pozyskujemy klientów w firmie, w której pracuje. Jestem teraz świeżo po trzecim spotkaniu i jestem zachwycona, Pan Bartkowski konkretnie tłumaczy, często na przykładach na czym polegają najefektywniejsze metody kontaktu z klientem i przede wszystkim jak pozbyć się stresu i paniki przy trudnych telefonach.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka