Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarobki w erze

21.06.07, 15:34
    witam serdecznie

ile możńa zarobić początkującemu w dilerskim pukcie ery?? ma ktos informacje odnośnie mixelectronics -ile tam płacą?
    czy praca jest ciężka?

pozdro
    Obserwuj wątek
      • Gość: kretek Re: Zarobki w erze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:17
        800 netto plus prowizja za sprzedaż
        • gosiarkar Re: Zarobki w erze 22.06.07, 15:00
          pracujesz jak dziki - świątek piątek, a dostajesz najniższą krajową plus premia
          od sprzedaży....
          • Gość: roki Re: Zarobki w erze IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 15:32
            a ile wynoszą premie od sprzedaży? rozumiem że zależne to jest od wysokości
            podpisywanej umowy.
            • Gość: gość Re: Zarobki w erze IP: *.metrolink.pl 22.06.07, 23:16
              maksymalnie można zarobić do 2000 netto ale to praktycznie nie możliwe najlepsi
              razem ze wszystkimi premiami mają 1500 zł a tak średnio to 1200zł jak masz
              szczęście
              • Gość: edziu Re: Zarobki w erze IP: *.olsztyn.mm.pl 23.06.07, 10:11
                odpusscie sobie praca w telefoni komorkowej pod garniturem z wielkimi
                wymaganiami i pseudo prestizem, co w ostatecznosci okazuje sie, ze
                sprzedawczynie z diversa wiecej maja albo tyle samo :]
                • Gość: g Re: Zarobki w erze IP: *.metrolink.pl 23.06.07, 21:27
                  podstawa to 850 netto i podpisuje sie odpowiedzialność materialna czyli jak coś
                  to mozna w zasadzie dostać najniższą średnią krajową
      • hejah Re: Zarobki w erze 26.06.07, 09:42
        dzieki za info
        a co oznacza odpowiedzialnośc materialna w erze?(kradzieże telefonów ???)

• hejah Re: Zarobki w erze 29.06.07, 08:40
        zaproponowali mi w dielerskim salonie ery w miescie liczacym ok 150 tys ludzi 800 zl netto/mc plus rzekome premie , czy przyjąc te pracę??
        • Gość: Karolina Re: Zarobki w erze IP: 87.105.187.* 29.06.07, 09:43
          Hej, ja bym nie przyjęła, ale wszystko zależy od tego jakie masz kwalifikacje i
          aspiracje. Jeśli to stanowisko jest ci potrzebne do nabycia doświadczenia w
          handlu by potem aplikować na lepiej płatne stanowiska( typu przedstawiciel
          handlowy w branży komunikacyjnej) to ok, traktuj to jako część większego planu.
          Jeśli czujesz że stać cię na więcej, i nie jesteś jeszcze zdesperowany
          poszukiwaniami - nie przyjmuj oferty i szukaj dalej.
          • hejah Re: Zarobki w erze 29.06.07, 14:56
            dzięki :>

praca jako doradca klienta mi odpowiada, tyle tylko gdyby wiecej płacili ;-/ mam wyższe wyksztąłcenie jestem inżynierem mam krótkie doświadczenie w pracy ,ale uważam ze mogli by mi zaproponowac wiecej

pozdor
      • Gość: Hanna Stwórz nieograniczone możliwości zarobku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:02
        Szukasz pracy w domu?, chcesz skutecznie zarabiać?. Chciałabym
        zaoferować Ci pracę, dzięki której będziesz zarabiać średnio 600 zł
        tygodniowo za pomocą internetu, spędzając w nim zaledwie 1-2 godziny
        dziennie. Zarobki mogą być oczywiście wyższe, a wszystko zależy tylko od
        Ciebie. Jeżeli jesteś zainteresowany(a) propozycją wyślij (nawet pustego)
        e-maila na adres: szansa.na.biznes@gmail.com a natychmiast prześlę Ci
        szczegółową ofertę.
        • snajper55 Haniu K. ze Śląska, przestań spamować. 29.06.07, 22:50
          Lepiej zajmij się tym zarabianiem w internecie, które tak reklamujesz. Co ? Tak
          właśnie trzeba zarabiać ? Szukając kolejnych naiwnych ?

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka