Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Volvo we Wrocławiu

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.07.07, 23:54
    Czy któryś z szanownych forumowiczów wie jak tam się pracuje? Jest jakiś
    socjal? Dobra atmosfera? Ile zarabia np. pracownik produkcji? Staram się co
    prawda o wyższe stanowisko ale traktowanie ludzi z produkcji dużo mówi o
    ogólnej polityce kadrowej i stosunku do ludzi... Bardzo proszę o jakieś info i
    pozdrawiam :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Martucha Re: Praca w Volvo we Wrocławiu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.07.07, 21:56
        Podłączam się do pytania? Wie ktoś czy tam się dobrze pracuje czy jest to
        kołchoz typu LG?
      • Gość: dexy Re: Praca w Volvo we Wrocławiu IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.07, 18:55
        Bardzo dobry pracodawca, podobnie jak M3. Warto podjąć tam pracę, znam kilka
        osób z Volvo - pracują od kilku lat i nie myślą o zmianie pracodawcy, co w moim
        srodowisku to rzadkość.
      • Gość: Sandokan A jak tam wygląda rekrutacja? IP: 212.2.99.* 10.07.07, 19:37
        Jest 50 etapów i 100 testów i psychologiczne maglowanie w zakresie osobowości
        czy też merytoryczna rzeczowa rozmowa? Wie ktoś z szanownych forumowiczów?
        • Gość: dexy Re: A jak tam wygląda rekrutacja? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.07, 21:19
          Nastaw się na długi proces rekrutacyjny, ale akurat w tym wypadku warto dać z
          siebie maxa.Powodzenia!
          • Gość: Sandokan Re: A jak tam wygląda rekrutacja? IP: 212.2.99.* 11.07.07, 22:31
            Tego się właśnie obawiałem :( Ale cóż - może rzeczywiście warto.... Zobaczymy :)
          • Gość: Sandokan Re: A jak tam wygląda rekrutacja? IP: 212.2.101.* 15.07.07, 17:38
            Ech... Byłem już na rozmowie - kolejny etap w połowie sierpnia :D Już wiem co
            dexy miał(a) na myśli mówiąc o długim procesie rekrutacyjnym... :/ Aczkolwiek
            firma rzeczywiście robi bardzo dobre wrażenie, a rozmowa była przeprowadzona
            dosyć profesjonalnie... Zobaczymy...
            • Gość: dexy Re: A jak tam wygląda rekrutacja? IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.07, 23:27
              Życzę powodzenia i wytrwałości. Znam osobę, która sobie śwetnie poradziła na
              rekrutacji i już prawie była przyjęta. Niestety, ale był mocniejszy kandydat.
              Co się okazało - zatrzymali papiery i powiedzieli, że wrócą do rozmów za jakiś
              czas jak się będzie dział rozbudowywał. Normalnie w większości wypadków można
              już skreślić takie gadki. A tymczasem moja znajoma przypomniała się po kilku
              misiącach i dostała pracę na stanowisku, na które aplikowała!
              Powodzenia!
              • Gość: cxy Re: A jak tam wygląda rekrutacja? IP: *.media4.pl 18.07.07, 09:50
                a jakie są zarobki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka