Gość: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:57 Witam, ktoś się orientuje jak wyglada proces rekrutacyjny w Comarch, rozmowa, tesy itp. I ile k można zaśpiewac na dzieńdobry ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 20:18 ComArch to informatyczna Biedronka. Mam nadzieję, że wiesz w co się pakujesz ? Albo masz duże doświadczenie i się cenisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 09:35 Bardzo prosze o wiecej informacji na temat tej firmy. Wyslalam zgloszenie na staz wakacyjny... i dostalam odpowiedz, ze moje wyksztalcenie itp nie odpowiadaja ich profilowi... Dla jasnosci: studiuje dwa kierunki informatyczne. Nie otrzymalam od nich odpowiedzi na pytanie, czego w takim razie oczekuja od kandydatow, skoro - juz nie mowie o przyjeciu na staz - nie zapraszaja nawet na testy kwalifikacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:36 Bardzo ptosilbym o wypowiedz osob, ktore sa tam zatrudnione oraz osob bedacych na stazu. Czy faktycznie jest tam tak kolorowo, jak to firma przedstawia na swojej stronie? Goraco prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopoez Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 12:01 Jest jedna prosta odpowiedź. Oczekują żebyś pracowała za darmo. W krakowie na politechnice Filipiak juz nie mógł znaleźć frajerów do darmowej roboty to podpisał umowę z UJ. Rok, dwa i też nie bedzie chętnych z tej uczelni. Z tego co wiem to ostatnio mają jakies programy stażowe współfinansowane przez EFS i cośtam płacą. Generalnie nie polecam bo ta firma szuka tylko oszczędności (kosztem ludzi oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 11:53 "moje wyksztalcenie itp nie odpowiadaja ich profilowi" Powyższa odpowiedź może być z innego - prezes preferuje "markowe" uczelnie - najczęściej państwowe np. w Krakowie AGH, PK, UJ, a podobno wszystkie "przyjęcia" są ostatecznie zatwierdzane przez niego. Aczkolwiek słyszałem, że w związku z ogólnie brakiem rąk do pracy, sięga się już po kandydatów z innych uczelni. A gdzie studiujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.comarch.com 31.07.07, 14:30 nieprawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dduddus Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:43 razem sie nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiR, AGH nie polecam !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:46 pierwszy miesiac sie robi za friko bo niby szkolenie, przystosowanie. co to ma znaczyc ? zalosne.. zreszta moja noga tam nie stanela nawet ale po takich inf od znajomych to sie ciesze, ze czasu nie stracilem :) Odpowiedz Link Zgłoś