Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ComArch - rekrutacja - testy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:57
    Witam, ktoś się orientuje jak wyglada proces rekrutacyjny w Comarch, rozmowa, tesy itp. I ile k można zaśpiewac na dzieńdobry ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 20:18
        ComArch to informatyczna Biedronka. Mam nadzieję, że wiesz w co się pakujesz ?
        Albo masz duże doświadczenie i się cenisz.
        • Gość: Aa Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 09:35
          Bardzo prosze o wiecej informacji na temat tej firmy. Wyslalam zgloszenie na
          staz wakacyjny... i dostalam odpowiedz, ze moje wyksztalcenie itp nie
          odpowiadaja ich profilowi... Dla jasnosci: studiuje dwa kierunki informatyczne.
          Nie otrzymalam od nich odpowiedzi na pytanie, czego w takim razie oczekuja od
          kandydatow, skoro - juz nie mowie o przyjeciu na staz - nie zapraszaja nawet na
          testy kwalifikacyjne...
          • Gość: G Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:36
            Bardzo ptosilbym o wypowiedz osob, ktore sa tam zatrudnione oraz osob bedacych
            na stazu. Czy faktycznie jest tam tak kolorowo, jak to firma przedstawia na
            swojej stronie? Goraco prosze o opinie.
          • Gość: lopoez Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 12:01
            Jest jedna prosta odpowiedź. Oczekują żebyś pracowała za darmo. W krakowie na
            politechnice Filipiak juz nie mógł znaleźć frajerów do darmowej roboty to
            podpisał umowę z UJ. Rok, dwa i też nie bedzie chętnych z tej uczelni. Z tego
            co wiem to ostatnio mają jakies programy stażowe współfinansowane przez EFS i
            cośtam płacą. Generalnie nie polecam bo ta firma szuka tylko oszczędności
            (kosztem ludzi oczywiście)
          • Gość: Gość Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 11:53
            "moje wyksztalcenie itp nie odpowiadaja ich profilowi"
            Powyższa odpowiedź może być z innego - prezes preferuje "markowe" uczelnie -
            najczęściej państwowe np. w Krakowie AGH, PK, UJ, a podobno wszystkie
            "przyjęcia" są ostatecznie zatwierdzane przez niego.
            Aczkolwiek słyszałem, że w związku z ogólnie brakiem rąk do pracy, sięga się już
            po kandydatów z innych uczelni.

A gdzie studiujesz ?
      • Gość: mareczek Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.comarch.com 31.07.07, 14:30
        nieprawda!!!
        • Gość: dduddus Re: ComArch - rekrutacja - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:43
          razem sie nie pisze
      • Gość: AiR, AGH nie polecam !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:46
        pierwszy miesiac sie robi za friko bo niby szkolenie, przystosowanie. co to ma znaczyc ? zalosne..

zreszta moja noga tam nie stanela nawet ale po takich inf od znajomych to sie ciesze, ze czasu nie stracilem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka