Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Procter & Gamble Warszawa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:40
    Dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyją do Procter & Gamble w Warszawie. Stanowisko Technik (odpowiedzialny za linię produkcyjną - produkcja pieluch). Proszę o informację, ile można tam zarobić? Bardzo mi zależy na tej informacji, ponieważ mieszkam od Warszawy 520 km i chciałbym wiedzieć, czy stać byłoby mnie na wynajęcie jakiegoś lokum. Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
    Obserwuj wątek
      • Gość: monika Re: Procter & Gamble Warszawa IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 19:46
        sorry, ale marnie to widzę, technik zarobi max. 1500-1800 zł netto, za to
        raczej nie dasz rady utrzymac sie w stolicy, chyba że zrezygnujesz z lokum, a
        wynajmiesz pokój u kogoś
        • Gość: Wiechu Re: Procter & Gamble Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:27
          Dziękuję bardzo za odpowiedź. W takim razie jutro wycofam ofertę. Proces rekrutacyjny wymaga dwóch wyjazdów i jest szansa na odpowiedź negatywną. Za mała stawka jak na takie ryzyko.
          • Gość: Patti Re: Procter & Gamble Warszawa IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.07.07, 19:45
            Prokter @ Gamble, kiedyś zwracał za dojazdy (tylko za pociąg), ale niewiem czy
            stanowiska robotnicze też to obejmuje, P@G nie płaci wcale lepiej niż inne
            firmy tak, że jako technik UR dostaniesz raczej na ręke 1000 zł z jakimś
            hakiem.
            • Gość: Wiechu Re: Procter & Gamble Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:04
              To wizja jeszcze bardziej 'optymistyczna' od tej, którą przedstawiła monika. W takim razie daję sobie definitywnie spokuj i szukam dalej. Dzięki za odpowiedź.
            • Gość: groomi1 Re: Procter & Gamble Warszawa IP: *.jmdi.pl 22.07.07, 18:05
              jak ja lubie jak rady daja osoby ktore g wiedza....

na reke dostaniesz ok 2000
      • Gość: Asia Re: Procter & Gamble Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 20:19
        Na taśmie przy produkcji pieluch pracuje mój brat. Po pierwsze, zatrudniony
        jest przez jakis outsourcing, po drugie pracuje na 3 zmiany, po trzecie zarabia
        ok 1500-1700 zl netto. Ostatnio dostał 1900 netto, bo miał nadgodziny.
      • Gość: aga Re: Procter & Gamble Warszawa IP: *.pg.com 03.08.07, 11:13
        Technik zarabia 1750 zl na wstepie. Po roku moze dostaniesz 2500. Wynajem
        mieszkania w Warszawie to koszt min 1000 za kawalerke w Warszawie. Pracowalam w
        P&G pare lat i nie polecam tej firmy.
      • Gość: kari Re: Procter & Gamble Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.14, 16:38
        Dostaniesz na rękę od razu 2500 i co roku podwzii
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka