01.12.12, 09:45
Przeczytałem wszystko po wpisach widzę nienawiść tak wielką że już na mnie się nie odbija a na gazecie.pl, to dopiero trzeba mieć tupet, ciekawe co jeszcze wymyśli bo widząc to wszystko bedzie robiła wszystko żeby mnie zgoić.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Boże 01.12.12, 09:47
      zgnoić
      • uwierz_w_to Re: Boże 01.12.12, 09:54
        Napiszę że zapale sobie marychę- nazwą mnie narkomanem
        Napiszę że sobie wypiję nazwą mnie alkoholikiem
        A przecież wszystko jest dla ludzi:) nie ludzie dla wszystkiego:)
        • uwierz_w_to Re: Boże 01.12.12, 10:08
          A może ja jako schizofrenik nie mam prawa pisać?
          • uwierz_w_to Re: Boże 01.12.12, 10:12
            może nie mogę się wypowiadać? lub za dużo piszę? bo też przeczytałem że co napisałem nadaje się wszystko do wycięcia? to może od razu niech ustawowo zabronią schizolom pisać, nawet na schizofrenii.
            • uwierz_w_to Re: Boże 01.12.12, 10:15
              A może to forum jest dla zdrowych i oni tylko maja prawo pisać o schizofrenikach a schizole mają prawo to czytać:)
              • uwierz_w_to Re: Boże 01.12.12, 10:23
                Mam schizofrenię paranoidalną ale jestem zdrowszy na umyśle od najzdrowszych na tym świecie:) aczkolwiek nie aż tak poważny:) bo życie wtedy było by dla mnie monotonne.
    • mskaiq Re: Boże 01.12.12, 10:22
      Tylko Ty możesz zgnoić siebie. Reszta to tylko słowa. To Twoje przeżywanie tych słow
      jest najwiekszym zagrozeniem dla Ciebie.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • uwierz_w_to Re: Boże 01.12.12, 10:27
        mskaiq napisał:

> Tylko Ty możesz zgnoić siebie. Reszta to tylko słowa. To Twoje przeżywanie tych
        > słow
        > jest najwiekszym zagrozeniem dla Ciebie.

Zgnoić siebie no fakt:)))))) masz rację w 100%
        Przeżywanie słów nie jest zagrożeniem to się nazywa uczucie i dlatego jesteśmy mądrzejsi np: od psów:) czy innych stwożeń.
        Ale teraz mask mnie zastrzeliłeś faktycznie masz rację z tym zgnojeniem, jak to czytacie nie mam już nic do powiedzenia:))) w tej kwesti hahaha

• uwierz_w_to Re: Boże 01.12.12, 10:31
          I jak widać człowiek się uczy całe życie a ty mask nawet sobie nie zdajesz sprawy jak mądre słowa napisałeś! są tacy co je zrozumieja i tacy co przeczytają tylko, dlatego tak ważne jest rozwijanie świadomości.
          Ale jedna sprawa Mask piszesz czasem bardzo mądre słowa, ale czemu nie rozwijasz swojej świadomości?
          • uwierz_w_to Re: Boże 01.12.12, 10:37
            widzisz ja czasem sie wypowiadam pod artykółami gazety wyborczej, moja świadomośc jest już tak rozwinięta że widzę artykuły z podtekstem propagandowym,propagandowe i te zwykłe,czasem coś napiszę a czasem nie ale jest taka opcja poparcia i negatywu i czytam czasem opinnie ludzi i wiesz co, to nasze społeczeństwo jest tak zmanipulowane że kompletnie nic nie rozumie, bobardowani papka polityczną, ustawami niekorzystnymi, ale dobrze napisany artykół robi ludziom tak wielkie spustoszenie z umysłu a zaraz pod nim kontra, inny artykół np: propagandowy aż żal jak jesteśmy ogłupiani:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka