Gość: angie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 00:38 Czy jest może ktoś, kto skończył fizykę? Jeśli tak, to gdzie pracujecie? Kończę studia i ciężko mi uwierzyć, że mogę pracować w zawodzie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: co po fizyce? IP: 84.38.160.* 19.07.07, 00:51 Jeśli wstąpi się do PIS, to można zostać premierem, a następnie bankierem. Osobiście znam człowieka także po fizyce, który był prezesem pewnej spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolek Re: co po fizyce? IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.07, 17:27 Myślę, że możesz, to oferty pracy z serwisu Pracuj.pl dla osób ze skończoną fizyką. Może da Ci to obraz rynku. www.pracuj.pl/OfertyPracy/WynikiProste.aspx?PageMethod=defaultSerch&KeyWords=fizyka&fake1=fake1&CategoryId=-1&RegionId=-1 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IO Re: co po fizyce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:38 mozliwosci jest naprawde duzo!! bardzo duzo zalezy od tego co chcesz robic, czym sie interesujesz ja skonczykem fizyke w ubieglym roku, od tamtego czasu pracuje w banku jako analityk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angie Re: co po fizyce? uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 01:00 Kończę fizykę medyczną (kierunek uniwersytecki, nie techniczny, więc bez inż)i tak naprawdę chciałabym pracować w szpitalu w rtg przy kontroli jakości. Tylko nie wiem czy się za to utrzymam, bo zarobki zwykle są w okolicach 800-900 zł :( Więc zaczęłam zastanawiać sie nad innymi opcjami :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyjełoppy Re: co po fizyce? uzupełnienie IP: *.chello.pl 20.07.07, 08:55 zwalczaj grawitację z PIS w ramie w ramie Odpowiedz Link Zgłoś