Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co po fizyce?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 00:38
    Czy jest może ktoś, kto skończył fizykę? Jeśli tak, to gdzie pracujecie?
    Kończę studia i ciężko mi uwierzyć, że mogę pracować w zawodzie. Pozdrawiam :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: R Re: co po fizyce? IP: 84.38.160.* 19.07.07, 00:51
        Jeśli wstąpi się do PIS, to można zostać premierem, a następnie bankierem.

Osobiście znam człowieka także po fizyce, który był prezesem pewnej spółki.
      • Gość: fiolek Re: co po fizyce? IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.07, 17:27
        Myślę, że możesz, to oferty pracy z serwisu Pracuj.pl dla osób ze skończoną
        fizyką. Może da Ci to obraz rynku.

www.pracuj.pl/OfertyPracy/WynikiProste.aspx?PageMethod=defaultSerch&KeyWords=fizyka&fake1=fake1&CategoryId=-1&RegionId=-1

Pozdrawiam
        • Gość: IO Re: co po fizyce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:38
          mozliwosci jest naprawde duzo!!
          bardzo duzo zalezy od tego co chcesz robic, czym sie interesujesz

ja skonczykem fizyke w ubieglym roku, od tamtego czasu pracuje w banku jako analityk
      • Gość: angie Re: co po fizyce? uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 01:00
        Kończę fizykę medyczną (kierunek uniwersytecki, nie techniczny, więc bez inż)i
        tak naprawdę chciałabym pracować w szpitalu w rtg przy kontroli jakości. Tylko
        nie wiem czy się za to utrzymam, bo zarobki zwykle są w okolicach 800-900 zł :(
        Więc zaczęłam zastanawiać sie nad innymi opcjami :) Pozdrawiam
        • Gość: antyjełoppy Re: co po fizyce? uzupełnienie IP: *.chello.pl 20.07.07, 08:55
          zwalczaj grawitację z PIS w ramie w ramie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka