Gość: howgh IP: 80.51.223.* 25.07.07, 17:45 jeżeli macie jakies informacje jak się pracuje w sklepach orsay'a to proszę o informacje. Mam zamiar się starać o stanowisko zastępcy lub kierownika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antenka Re: praca w orsay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:31 hej ja tez wybieram sie na rozmowe na kierownika orsay tez jestem ciekawa jak taka rozmowa wyglada nie moge nic znalesc na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: praca w orsay IP: *.wtvk.pl 15.11.13, 15:40 Hej Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na kierownika sklepu ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: praca w orsay IP: *.elb.vectranet.pl 19.09.07, 10:46 Kierownik orsaya pracuje przeważnie od 9-17, od poniedziałku do piątku (w centrum handlowym). Sporo pracy ponieważ zajmuje sie rekrutacja, dostawami toworów, sprawdza czy wszystko sie zgadaza w kasie itp, reklamacje, a jak jest duży ruch to pomaga sprzedawcom. Do tego jeszcze praca papierkowa. Zarabia ok 3000. Zalez pewnie od miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anteniszka1 Re: praca w orsay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 12:55 dzieki za info a jak wyglada rekrutacja na kierownika? z tego co sie orientuje pierwsza czesc to spotkanie grupowe a pozniej indywidualne? troche sie stresuje chciałabym sie dobrze przygotowac:) moze orientujesz sie co jest wymagane na takiej rozmowie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atenka Re: praca w orsay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 14:06 dzieki za info a jak wyglada rekrutacja na kierownika? z tego co sie orientuje pierwsza czesc to spotkanie grupowe a pozniej indywidualne? troche sie stresuje chciałabym sie dobrze przygotowac:) moze orientujesz sie co jest wymagane na takiej rozmowie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś