Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ostatni dzień w pracy

IP: *.chello.pl 30.07.07, 20:15
    dzisiaj byłem ostatni dzień w pracy... smutno mi trochę bo zostawiam tam
    kolegów, przyjaciół... mam nadzieję, że w nowej firmie się odnajdę... a jak
    było u Was??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Anka Re: ostatni dzień w pracy IP: *.chello.pl 31.07.07, 19:39
        Witam, ja dzisiaj byłam ostatni dzien w pracy i jeszcze siedze smutna, a
        wróciłam jakies 4 godzinki temu :( Zostawiłam tam ludzi których juz dobrze
        znałam, których lubiłam i którzy lubili mnie..., normalnie ryczec mi sie chce.
        Jutro do nowej, w nieznane, mam nadzieje ze ludzie tam tez beda tacy fajni jak
        w tej, ale nerwy straszne... pozdrawiam
        • Gość: moni Re: ostatni dzień w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:56
          Ja równo dwa tygodnie temu tak się czułam .... zmieniłam ale czały czas
          tęsknię..........i to bardzo..... w starej pracy.... miałam przyjaciół...o i
          nawet sie zakochałam - mam naprawdę piekne wspomnienia ale w nowej odnaleść się
          nie mogę.....pracowałam tam 8 lat--
      • Gość: byku Re: ostatni dzień w pracy IP: *.chello.pl 01.08.07, 22:23
        dzisiaj byłem pierwszy raz w nowej pracy... DRAMAT... normalnie brak
        profesjonalizmu na każdym kroku, po pierwsze nie miał mnie kto wprowadzić...
        siedziałem 8 godzin i czytałem gazetę... o przeproaszam maila mi załozyli... ale
        musiałem sam ścigac informatyka (pierwszego dnia) k...wa normalnie nigdy nigdzie
        tak nie miałem... a dodatkowo osoba która miała mnie wprowadzić poszła na
        miesiąc na urlop... a robotę mam sam odwalić, nie wiem jak nie wiem co do
        czego... szok... totalny brak odpowiedzialności - a to duży koncern... mówię
        Wam... własnie siedzę i wysyłam CV bo na pewno tam nie ostanę... krzesło mam nie
        obrotowe, biurko i komputer w stronę wielkiego okna więc nic nie widzę... kupę
        kabli naokoło tak że musze przez nie skakać żeby się wydostac z pokoju... kibel
        na zewnątrz i żeby się dostać z powrotem do biura muszę mieć kartę - ale nie ma
        mi jej kto wyrobić i prosić się muszę innych - normalnie do kibla wyjść nie mogę
        !!! k... !!! szok
        • pinkch1 Re: ostatni dzień w pracy 04.08.07, 19:08
          nie zalamuj rak. pomysl sobie co pomysleli inni o tobie? jezeli pochodzisz z
          firmy gdzie miales wszystko poukladane, a tu panuje chaos to bedziesz cenionym
          pracownikiem. mozesz bez problemu odnalezc sie w chaosie bo wiesz dokad masz
          trafic. a jezeli na upartego chcesz szukac pracy to zanim zdecydujesz sie na
          kolejna zmiane, poczytaj forum o pracy. kazda szanujaca sie firma to ma.
          szanujaca znaczy taka gdzie wszystko jest do du.. i gdzie jest ktos zadowolony.
          jak jest srednio na jeza to nikt nie pisze bo nie ma o czym. to o czym napisales
          to zwykla metoda push. niestety malo jest firm gdzie stosuje sie metode pull.
      • Gość: mysia Re: ostatni dzień w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:44
        Mój ostatni dzień będzie za 2 tygodnie, więc powoli żegnam się ze wszystkimi.
        Po 4 latach. Bede bardzo tęsknić, ale musiałam to zrobić.
        • Gość: byku Re: ostatni dzień w pracy IP: *.chello.pl 02.08.07, 21:49
          a co się stało że musiałaś?
      • fiverity Re: ostatni dzień w pracy 02.08.07, 23:05
        mój ostatni dzień w pracy wypada w poniedziałek w nowej pracy pojawię się w
        środę ponad 400 km od mojego miejsca zamieszkania .. :P
        • Gość: babka Re: ostatni dzień w pracy IP: 195.136.118.* 03.08.07, 14:31
          A ja jestem szczęśliwa, że odeszłam. Akurat u mnie był wyścig szczurów, a ja się
          do tego nie nadaję. A w nowej pracy zobaczę w poniedziałek
          • Gość: wzmianka Re: ostatni dzień w pracy IP: *.dtcentrum.pl 03.08.07, 17:34
            Ja zmieniłam pracę miesiąc temu, ostatni dzin był przemiły, wszyscy pożegnali
            mnie bardzo serdecznie, ale mimo wszystko pamiętałam dlaczego zdecydowałam się
            na zmianę pracy.
            W nowej jest póki co zdecydowanie lepiej choć odeszłam z korporacji gdzie dbano
            o pracownika, to wcale nie żałuję.
      • thelma3333 Re: ostatni dzień w pracy 03.08.07, 20:10
        przy trzecim odejściu jest lepiej, nabiera się wprawy :)))
        i wręcz przeciwnie, W OGóLE NIE JEST MI SMUTNO! cieszę się zajefajnie na nową
        robotę :)))
        ps. przyjaciele w pracy??? raczej koledzy i koleżanki, uwierz na słowo.
        • Gość: kasik Re: ostatni dzień w pracy IP: *.Kuso.osi.pl 03.08.07, 21:46
          raczej "WSPÓŁPRACOWNICY" koledzy i koleżanki to tylko prywatnie
      • pinkch1 Re: ostatni dzień w pracy 04.08.07, 19:11
        ja odchodze za 3 miesiace. jakos zalu nie odczuwam. wiem ze w nowej formie jest
        chaos. damy rade. w obecnej jest to samo. na luzaka sobie jeszcze moge poszukac
        czegos innego na okresie wypowiedzenia. uda sie to OK. nie to bedziemy poprawiac
        sytuacje u kolejnego pasciarza.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka