Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sytuacja w pracy

IP: *.toya.net.pl 03.08.07, 21:59
    W tym roku skonczylam studia, pracuję(mam nadzieje ze tylko tymczasowo, dopoki
    nic nie znajdę)jako pomoc apteczna. Niektórzy ludzie traktują mnie tak jako
    swoją służacą, mam tam duzo pracy które wynikają z moich obowiązków(największa
    apteka w miescie)a słyszę jeszcze wyrzuc smieci z mojego kosza, zrób pic, idz
    do sklepu...jeszcze komentarze pod nosem niektórych ludzi...mam dosc, skladam
    swoje cv w kilka miejsc, mam nadzieje ze się gdzies uda. Na szczęscie narazie
    pracuje na umowe zlecenie, zatem pracodawcy potencjalnemu nic nie powiem, ze
    ejstem pomocą apteczną
    Obserwuj wątek
      • jednorazowy3 co poradzisz 03.08.07, 22:11
        przeciez ktos to musi robic

dorzuc cos na przeczyszczenie do picia, w aptece pewnie jest srodkow do wyboru do koloru :)
        • Gość: smutek.... Re: co poradzisz IP: *.toya.net.pl 03.08.07, 22:16
          tez o tym myslałam,
          wiem, ze ktos to musi robic ale nic by się im nie stało gdyby same sobie zrobily.
        • pinkch1 Re: co poradzisz 04.08.07, 19:01
          popieram kolege. sa baby upierdliwe to je pogon. masz tabletki na miejscu. jak
          polataja do kibelka to bedziesz miala troche spokoju. przeczytalem na innym
          forum: nic na sile, uzyj mlotka. czyz to nie proste?
      • Gość: M Re: sytuacja w pracy IP: *.icpnet.pl 03.08.07, 22:40
        współczucia :( skąd ja to znam :/
      • Gość: Nikt_ważny Re: sytuacja w pracy IP: 83.238.160.* 04.08.07, 20:43
        Mam tylko nadzieję, że kiedyś jak będziesz na miejscu Twoich koleżanek, to nie
        zapomnisz o czasach, kiedy pracowałaś jako pomoc apteczna i nie będziesz taka
        dla swojej następczyni.
      • Gość: Mi Re: sytuacja w pracy IP: *.gemini.net.pl 05.08.07, 09:22
        Hej , nie przejmuj się ! a pracę traktuj jako coś przejściowego. A jakie studia
        kończyłaś ?chyba nie farmację ?pytam z ciekawoci.
        Pozdrawiam
        Trzymaj się.
        • Gość: smutek... Re: sytuacja w pracy IP: *.toya.net.pl 06.08.07, 06:11
          stosunki polityczne...
          trzymajcie kciuki jutro przede mną rozmowa kwalifikacyjna do jedej z instytucji
          • Gość: mimi Re: sytuacja w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 07:55
            stosunki polityczne...
            toż to w kancelarii Andrzeja Leppera robotę masz od ręki :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka