agakisling 01.07.03, 14:36 Planuje z mężem wyjazd na kila lat do Egiptu, poszukuje tam pracy, bedzie wdzieczna za jakiekolkwiek informacje. Jestesmy młodym małzeństwem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yaros26wro Re: EGIPT - szukam pracy !!! IP: *.tlsa.pl 31.07.03, 12:53 No to mam dla Ciebie złą wiadomość, miałem przyjemność bawić w Egipcie i podstawowa rzecz jaka się rzuca w oczy to prawie całkowity brak zatrudnienia kobiet, i żadnych szans na takowe. To jest kraj w którym kobiety siedzą w domach, chyba że mają własny interes ale nawet wtedy żaden facet nie chce z nimi współpracować. Lepiej zostań w europie dziewczyno - to naprawdę dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfons Re: EGIPT - szukam pracy !!! IP: *.mt.sfl.net 31.07.03, 18:13 Gość portalu: Yaros26wro napisał(a): > domach, chyba że mają własny interes ale nawet wtedy żaden facet nie chce z > nimi współpracować. Lepiej zostań w europie dziewczyno - to naprawdę dobra > rada. to nieprawda ja z nia chetnie wspolprace nawiaze nie wiem tylko czy jest zainteresowana praca - sama przyjemnosc, tylko ze na nocki Odpowiedz Link Zgłoś