dusz6 Re: Praca Najgorsza 22.08.07, 11:52 Nigdzie w cywilizowanych krajach nie zarabia sie tyle co w za-sranej polsce,płaca minimalna netto to nawet nie 200 euro,podczas gdy w uni wynosi ona 1200,więc o czym w ogóle mowa.Chory kraj i wszystko. Zniszczyly nas rządy komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: Praca Najgorsza - nauczyciel IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.08.07, 12:00 Nigdy w życiu pracować w szkole. Niech szlag trafi wakacje, jak miałbym użerać sie z dzieciarami rozposzczonymi jak dziadowski bicz i za te pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hx Re: Praca Najgorsza - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 14:14 To nie pracuj w szkole :) Pracować w szkole idą z reguły ludzie którzy nie są zbyt wybitni w swoich dziedzinach. Np nie ma porównania między biologiem który skończył UW i uczy dzieci w LO, a tym który skończył tą samą uczelnię i pracuje w laboratorium badawczym. Albo 'panią od matematyki' a analitykiem finansowym. Znam kilka osób które uczą i nikt z nich nie narzeka. Pensje na przyzwoitym poziomie średniej krajowej. Dwa razy mniej pracy niż w innych zawodach plus gigantyczny urlop zwany wakacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
chemica1 Re: Praca Najgorsza - nauczyciel 22.08.07, 21:22 oj czlowieku ale sie popisales.... praca wykonywana a zawod wyuczony to dwie rozne rzeczy, wkladasz ludzi do jednego wora... skoro nauczyciel to juz miernota w swojej dziedzinie... ucze w gimnazjum chemii i matmy ale mam tez spory udzial w badaniach nad prekursorami blon pseudobiologicznych (jesli wiesz o co chodzi) moj zawod wykonywany to nauczyciel a wyuczony to chemik - biotechnolog. Czyli skoro powiem ze jestem nauczycielem chemii to jestem marnym czlowieczkiem z wiedza na poziomie gimnazjum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca Najgorsza - nauczyciel IP: *.chello.pl 19.09.08, 21:32 do tego co parę lat przysługuje rok wolnego (chorobowe czy jakoś tak). Czyli siedzenie na dupie za 80% pensji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant w Polsce kazda IP: *.t.is 22.08.07, 12:25 kazda w Polsce praca jest do dupy, bo po pierwsze cobys nie robil to zarabiasz grosze i jeszcze musisz pracowac z Polakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate - emigrantka Re: w Polsce kazda IP: 195.7.34.* 23.08.07, 14:45 kazda w Polsce praca jest do dupy, bo po pierwsze cobys nie robil to > zarabiasz grosze i jeszcze musisz pracowac z Polakami Ale prawda!!! Pracowalam w Polsce po 316 godzin miesiecznie i probowalam naprawic Polske! Haha, praca w Polsce (a mialam ich jakies 4) to bycie w gniezdzie zmij. :/ Polacy ( a raczej Polki) to zawistne su... Nie umija sie ubrac, ani zrobic makijazu, potrafia sie pieknie usmiechac, a pozniej pbrabiac z zadrosci za plecami. Fuujjj. Dobrze, ze nawet tu nie pracuje z Polkami. Wolnosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: BRE Bank IP: *.toya.net.pl 22.08.07, 12:45 Bre BANk -> mBank call center Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Praca Najgorsza IP: *.taeu.com 22.08.07, 12:52 Abn Amro Bank - w ogóle praca w bankach to wyssanie człowieka ze wszystkich możliwych soków. Stres, nagonka, wyścig szczurów, dyscyplina aż do przesady.Za żadne pieniądze Never Again. UPM-Kymmene, czyli firmy produkujące COŚ na masową skalę - pracowałam jako sekretarka - szczerze ODRADZAM! Szef, pedant porąbaniec, a wokół same baby, jeszcze bardziej porąbane od niego. Jesli na magazynie Daru Natury zabraknie wody to Ty jako pracownik UPM za to bekasz i lecisz na łeb na szyję, bo masz szefa Hitlera i jego poliż_dupę biurwę asystentke. NBS Public Relations - świrnięta pani prezes, włascicielka firmy, czyli firma rodzinna. Babsztyl nie szanujący podwładnych, wprowadzający straszny chaos, terror i nieziemski zamordyzm. MIll-Yon - developerka. Omijać szerokim łukiem!!! Tam z pracowników, znów prezes kobieta robi sobie służących i w bezwzględny sposób okazuje im totalny brak szacunku. Ale sie cieszę, ze w koncu chociaż tu mogłam się wykrzyczeć na tych pie...nych pracowdawców, z którymi miałam ogromną nieprzyjemność pracować. A poza tym najgorsze roboty to właśnie: - wielkie korporacje (z wyjątkiem jednej, która znam, w której pracuje i jest po prostu pięknie:-) - firmy rodzinne ( brak poszanowania, maksimum wyzysku, przy minimum płacy) - agencje reklamowe (same świry tam pracują) - akwizycja i telemarketing (wolałabym sprzątać) - praca w fabryce, na kasie, w markecie (monotonnia by mnie zabila) - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hx Re: Praca Najgorsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:56 > Jaka jest najgorsza praca w Polsce? Przecież każdy myśli że to właśnie jego praca jest najgorsza :) A tak na serio, to czytałem kiedyś o najgorszych zawodach i w czołówce są (tyle że nie Polsce): 'HazMat Diver' - nurkowanie w materiałach niebezpiecznych, oczywiście w specjalnych kombinezonach, ale praca trudna stresująca i niebezpieczna. Przygotowywanie zwłok do sekcji - praca hmmm bardzo niemiła :\ MSRT - Praca w Microsoft Security Response Team - cholernie żmudna no i ciągły gigantyczny stres. Odpowiedz Link Zgłoś
gajcorz Re: Praca Najgorsza 22.08.07, 16:24 Ja mam dopiero dylemat. Wybieram sie na dziennikarstwo i komunikacje społeczna ale nie wiem czy dobrze robie. Prosze o jakieś komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigwa Re: Praca Najgorsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 14:34 Jak Ci Pan Bóg odebrał rozum to idż. Będziesz żałował. Odpowiedz Link Zgłoś
rooten to wszystko pryszcz! 22.08.07, 22:06 ELPOAUTOMATYKA.Polaniec- za 1200 zl w temp do 60 st C napiecie 6000 V 100 A - cud nie praca! Skladowe na obudowie - dzis tylko 79V bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK_M Re: Praca Najgorsza IP: *.torun.mm.pl 22.08.07, 22:40 ankieter wszelakich ośrodków badania rynku i opinii agent ubezpieczeniowy kasjer w hipermarkecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Praca Najgorsza IP: 195.26.72.* 11.09.08, 19:57 Firma tatuum jest jedna z tych które najpierw testują za darmochę przyszłego pracownika oczywiście bez gwarancji zatrudnienia!!! przyjście na parę godzinek za darmo nie wydaje im się problemem... a przecież czas to pieniądz + dojazdo do pracy i z powrotem- w sam raz dla bezrobotnej osoby szukającej zajęcia- ludzie nie zgadzajcie się na takie rzeczy!!!- To nielegalne!!!! i nieuczciwe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 35 lat w EA Re: to wszystko pryszcz! IP: *.czajen.pl 17.11.13, 14:31 nie pekaj a co chciałbys leżeć na plazy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Praca Najgorsza IP: *.hstl1.put.poznan.pl 23.08.07, 17:47 A czy ktoś pracował może w spółce agory na stanowisku Account Managera(jak to dumnie brzmi;))?Praca ma polegać na sprzedaży powierzchni reklamowej w internecie firmom rekruterskim.Jak tam wygląda kwestia wynagrodzenia,bo wiem tylko że podstawa+prowizja,ale żadne kwoty nie padły,a nie chcę decydować się na szkolenie nic nie wiedząc na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Praca Najgorsza IP: *.icpnet.pl 02.08.08, 20:43 ok 2 tys na reke Odpowiedz Link Zgłoś
civril80 Re: Praca Najgorsza 23.08.07, 19:53 Bycie bibliotekarzem - praca monotonna i podobno z tego powodu bardzo stresująca. Praca w krematorium w oczyszczalni ścieków i na wysypisku śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsa Re: Praca Najgorsza-akwizycja IP: 194.146.250.* 28.09.07, 20:03 najgorsze upokorzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuelka Re: Praca Najgorsza IP: 85.128.47.* 23.08.07, 21:13 polska szkoła, praca polonisty, walka z wiatrakami pędzącymi z dużą prędkością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Praca Najgorsza IP: *.l6.c2.dsl.pol.co.uk 23.08.07, 21:20 ubojnie bydla, drobiu fuj ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Praca Najgorsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 10:03 Telemarketing-uwstecznia moj rozwój i zero widokow na przyszlosc-stoisz w miejscu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Praca Najgorsza IP: 83.13.74.* 28.09.07, 13:37 Praca dla mnie najgorsza-GIMNAZJUM w ciężkiej dzielnicy. Katastrofa. Chdzenie do pracy ma niewiele wspólnego ze słowem "nauczanie", "nauczyciel", bo mimo najszczerszych chęci-to trudne.Lekcji nie da się prowadzić normalnie. Dyscyplinowanie, uspokajanie, tłumaczenie, sankcje. Dzieci nie mające zasad moralnych, pyskate, agresywne. Chodzą do szkoły z nudów, albo dla kolesi. Miewają niebezpieczne pomysły, nie pojmuja prostych rzeczy. Są też dobre, ciche, chętne dzieci, których mi jeszcze bardziej szkoda, gdyż tracą na atmosferze i na poziomie. Marnują się. Nauczyciele wypaleni zawodowo, rozwrzeszczani. Ci młodzi wieją stamtąd gdzie pieprz rośnie, rotacja jest ogromna. Nikomu nie polecam. Można się nabawić depresji za byle jaką kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
jowasie Re: Praca Najgorsza 10.09.07, 15:20 NAUCZYCIEL FACET MA DOBRZE W SZKOLE! NAUCZYCIELKA ZA TO MOŻE BYĆ ZGWAŁCONA I NAWET GRONO PEDAGOGICZNE TEMU PRZYKLAŚNIE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna pielęgniarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:12 odpowiedzialność + śmieszna pensja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Warszawa IP: 217.153.68.* 24.08.07, 12:24 Monitorowanie mediów - dyrektior-socjopata, co kilka tygodni jak mu się [psuł humor/ małżonka miała kilkudniowy ból głowy to się wyżywał na pracownikach kasa wystarczała na bilet miesięczny, a znajomi myśleli że pracujesz w cenzurze ;-) firma handlująca etnicznym żarciem - szefowej śmierdziało z gęby jak cholera, jej kochanek całymi dniami chodził po gołych stronach w necie i się dziwił, że tyle spamu na firmowe skrzynki przychodzi ;-))) ODRADZAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dozorca Re: Praca Najgorsza IP: *.zlotniki.pl 28.08.07, 19:06 Chyba jako cieć bo płaca 550-600zł miesięcznie za zapiepsz przy śmieciach i innych syfach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Praca Najgorsza IP: *.rzeszow.mm.pl 03.09.07, 22:06 McDonald's Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca Najgorsza IP: 82.160.182.* 12.09.07, 22:55 nic nie przebije pracy na taśmie w AMICE Odpowiedz Link Zgłoś
m-q Re: Praca Najgorsza 13.09.07, 09:52 NIEWAŻNE JAKIE MASZ WYKSZTAŁCENIE!!! NIEWAŻNE JAKIE MASZ DOŚWIADCZENIE!!! NIEWAŻNE JAK BYŚ SIĘ STARAŁ!!!! KAŻDA PRACA W POLSCE TO SYF, KIŁA I MOGIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden kozak Re: Praca Najgorsza IP: *.neter.pl 13.09.07, 18:40 Za dużo narzekacie.Jakby było tak źle to skąd wiara jeździłaby taki wypasionymi furami na ulicy.Wystarczy wyjść na ulice i sie rozejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Praca Najgorsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:51 Bo to są ludzie uczciwi inaczej Jak stazy to w wiekszosci kiedyś pewne poglady polityczne pomogły im zasiąsc na stołkach a jak młodzi to ich pociechy siedzące na cieplutkich posadach na ładne pensje pod skrzydłami rodziców. PS> Widział ktoś babcie klozetowa kierującą Porche Osobiscie wiedziałam kolesia( w średnim wieku) ktory przyjechał pod PUP limuzyna BMW podpisać liste!!! Auto było jego! Odpowiedz Link Zgłoś
kat.5 Re: Praca Najgorsza 21.09.07, 18:07 farmacol Katowice zdecydowanie!!!zwolnilem sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Re: Praca Najgorsza IP: *.gdynia.mm.pl 24.09.07, 11:53 straznik wiezienny,nie dosc ze sie trzeba z kryminalistami uzerac to jeszcze popiepszeni przelozeni kontrolujacy na kazdym kroku i wymyslajacy bzdury.slaba kasa i duzy stres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość85 Re: Praca Najgorsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 13:23 Dziwi mnie powtarzający się tutaj zawód wywożenia ścieków lub śmieci i komentarze, że śmierdzi. A jak idziecie do wc to wam nie śmierdzi? Żadna praca nie hańbi. Zawsze ktoś musi wykonywać jakiś zawód. Żeby gość w eleganckiej restauracji mógł sobie smacznie zjeść trzeba najpierw zabić tą świnkę lub krowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: Praca Najgorsza IP: *.chello.pl 01.10.07, 18:10 Hexeline najgorsza firma okropnie traktują ludzi nikomu nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatuum Re: Praca Najgorsza IP: *.chello.pl 01.10.07, 18:12 śmiesznie małe pieniądze dla pracowników -żenada, praca na wysokich obrotach mało kto wytrzymuje dłużej niż miesiąc-PORAŻKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jisis Re: Praca Najgorsza IP: *.wroclaw.mm.pl 11.10.07, 20:34 >Żeby gość w eleganckiej restauracji mógł sobie smacznie zjeść >trzeba najpierw zabić tą świnkę lub krowę. Bez sensu. Chyba kazdy tu rozumie ze te wymieniane powyzej prace KTOS musie wykonac. Jednak wiekszosc zgodnie wolalaby zeby to nie byli oni. Jest to chyba logiczne ze wiem ze swinie trzeba ubic, zeby byla w sklepie, ja jednak nie chcialabym tego wykonywac, uwazam ze taka praca bylaby jedna z ostatnich przez mnie wybranych. I o tym wlasnie jest topic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcio Re: Praca Najgorsza IP: *.cebit.com.pl 16.10.07, 00:01 Call center, naprawde odradzam. Pracowalem kilka miesiecy i pracuja ludzie ktorzy nie maja na chleb i kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goss Re: Praca Najgorsza IP: *.homenett.pl 03.08.08, 12:07 Przyznaje Denerwuje mnie na tych forach to, ze zamiast pisac na temat czesc ludzi probuje byc madrzejsza od wlasnej dupy... I pier...trzy po trzy, paplajac jakies filozofie zamulajace jak moda na sukces, a tak na prawde to w praktyce nie zrobili by tego o czym pisza... zenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ./MaTriX'u Re: Praca Najgorsza IP: 62.29.169.* 22.10.07, 17:58 najgoirsza praca, to taka, w ktorej nie masz satysfakcji z tego co robisz mozesz miec super kase, tak, to przynajmniej REKOMPENSUJE CZESCIOWO brak zadowolenia z pracy, mozesz sobie kupic fajne rzeczy, pojechac na fajne wakacje ... Jezeli jestes silny/a to wytrzymasz tak dlugo, jezeli nie, to stagnacja spowoduje ze albo stracisz prace, albo ja sam/a rzucisz. Jestem na etapie poszukiwan, tu gdzie jestem teraz - trzyma mnie kasa, ale juz cora zmniej, wiem co chce robic, i co mnie kreci, bwai, motywuje. moze bede mial z tego kase, a moze nie... niewazne. wazne jest zebym robil to co chce robic, w czym z pewnoscia pomoze mi to co robilem dotychczas jako IT. IT- niby nowe technologie, bla bla, ale to sa tylko komputery, nowsze jakiestam Windows Śmista, Nowy MAC OS-X, nowyu Linux - no i co z tego - to tylko kolejne systemy operacyjne, komputer DALEJ BEDZIE NARZEDZIEM PRACY Czy ktos z was odczuwa radosc na widok mlotka ?? ja nie i tak samo jest z komputerem - maszynka ulatwia prace, pozwala zaoszczedzic czas (jezeli umiesz korzystac z kompa i z wlasnego czasu;) ale nie moze byc SENSEM ZYCIA. Dla mnie komp stal sie narzedziem wspomagajacym komponowanie i mastering, jezeli chodzi o muzyke, ale nie pieje z zachwytu bo Intel pokazal wlasnie najnowszy chipset czy x-rdzeniowego procka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek teleranek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OCHRONA Re: Praca Najgorsza IP: *.chello.pl 16.12.07, 16:35 OCHRONA -------------------I JESZCZE 1000 RAZY OCHRONA WYZYSKIWACZE POLICJANCI I WOJSKOWI NA EMERYTURACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Praca Najgorsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 22:14 witam. ja znalazlem bardzo ciekawa prace i zarobiilem na nie j spore pieniadze. Jesli ktos by chcial wiedziec cos wiecej i chce triche zarobic to prosze pisac damus9@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś