Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w reklamie?

IP: *.toya.net.pl 04.07.03, 16:08
    Cześć,

Mam prośbę wybieram się do W-wy na rozmowę do domu produkcyjnego (firma
    prywatna), jestem spoza stolicy, prawdopodobnie zaoferują mi posadę
    asystenta kierownika produkcji w reklamie. Skończyłem kierunek ekonomiczny
    na uniwersytecie jak i również Szkołe Filmową. Nie mam doświadczenia oprócz
    produkcji przy filmach w szkole...W związku z tym na jakie uposażenie mogę
    liczyć, jakie granty? Mówiąc któtko na ile się zgodzić, a na ile nie ? Czy
    mówić o możliwości nmieszkania u ciotki, czy też mówić, że muszę mieć
    pieniądze na wynajem mieszkania? Proszę o radę.

Pozdrawiam i z góry dziękuję...
    Obserwuj wątek
      • Gość: sjnet Ile mogę zażyczyć sobie jako asystent w reklamie IP: *.toya.net.pl 04.07.03, 19:24
        Przytrafił mi się błąd "zażyczyć", wszystkiemu winien
        jest pośpiech... Mimo wszystko oczekuję odpowiedzi na moje pytania...

Pozdrawiam
      • Gość: Asia Re: Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w rekl IP: 80.51.236.* 14.07.03, 21:01
        U tak wszechstronnie wykształconego człowieka taki błąd!!!!!!!!!!!!!! fe!!!!!!
        myślę że mógłbyś zarzyczyć sobie niewiele.........
        Asia
      • Gość: obs Re: Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w rekl IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.03, 21:19
        Skoro, jak piszesz, doświadczenia nie masz, to wiele nie wołaj bo i tak nie
        dostaniesz. Zainteresuj się lepiej firmą. Zrób dobre wrażenie i zbieraj lepiej
        doświadczenie zanim zaczniesz gdzie indziej stawiać warunki.
      • potomar Re: Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w rekl 15.07.03, 09:08
        Sto lat możesz sobie zażyczyć.
      • Gość: mary Re: Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w rekl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 13:39
        Życzliwość forumowiczów jest doprawdy powalająca. Nic tylko pytać o opnię i
        prosić o doradę. Polskie społeczeństwo jest powalające

przykro mi, ale niestety nie wiem, jakie są wynagrodzenia w tej branży. Gdybym
        jednak coś na ten temat wiedział, na pewno podzieliłabym się tą informacją z
        kimś, kto o nią prosi, a nie siliła się na pouczenia i głupie komentarze

pozdrawiam
        mary
        • Gość: ANIA Re: Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w rekl IP: *.chl.asp.gda.pl 15.07.03, 14:22
          Gość portalu: mary napisał(a):

> Życzliwość forumowiczów jest doprawdy powalająca. Nic tylko pytać o opnię i
          > prosić o doradę. Polskie społeczeństwo jest powalające

Mam to samo zdanie co Mary człowiek dopiero wchodzi w Zycie a już chcą go
          podeptać nim kroku nie zrobił,LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!
        • Gość: Asia Re: Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w rekl IP: 80.51.236.* 17.07.03, 22:12
          Proszę nie zarzucać mi braku życzliwości,ja nie wiem ile można sobie zażyczyć,
          z 10 letnim doświadczeniem i studiami ostatnio życzę sobie pracy.
          Eurobank dawał 1300 brutto a twierdzę ( po ostatnich doświadczeniach), że to
          dużo.
          Od poniedziałku, będę szukać pracy w kancelariach podatkowych i będę mówić , że
          jestem gotowa pracować parę miesięcy (ok 3) za darmo.
          Więc możesz sobie sama policzyć ile można sobie życzyć.
          A taki błąd w tytule to naprawdę nie wypada i nie przekonują mnie tłumaczenia,
          że to pomyłka. Pozdrawiam
          • Gość: Asia Re: Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w rekl IP: 80.51.236.* 17.07.03, 22:16
            Przepraszam , ale teraz widzę - bo trochę się pogubiłam w Twoich wywodach, że
            mary to jednak facet.
            O o życzliwości świadczy użycie przez Ciebie słowa "oczekuję" zamiast "proszę".
            Lepiej, także dla kariery, zapomnieć o słowach typu oczekuję.
          • Gość: Tete Re: Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w rekl IP: *.echostar.pl 17.07.03, 23:37
            Zrozumiały jest fakt, że jestes sfrustrowana, ale nie musisz wyżywac sie z
            tego powodu na innych osobach.
            Czasami mam wrazenie, że takie osoby jak Ty myślą: Jestem taka dobra a nikt
            mnie nie chce!!! Taki jeden nie potrafi nawet napisac poprawnie
            slowa "zazyczyć" a ma widokik na dobra prace, a ja przeciez jestem taka cool i
            nic!!
            Nie znosze takiego zachowanie wiecej pokory i zrozumienia dla innych.
      • Gość: Alida Re: Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w rekl IP: *.k.mcnet.pl 18.07.03, 08:10
        Gość portalu: sjnet napisał(a):

> Cześć,
        >
        > Mam prośbę wybieram się do W-wy na rozmowę do domu produkcyjnego (firma
        > prywatna), jestem spoza stolicy, prawdopodobnie zaoferują mi posadę
        > asystenta kierownika produkcji w reklamie. Skończyłem kierunek ekonomiczny
        > na uniwersytecie jak i również Szkołe Filmową. Nie mam doświadczenia oprócz
        > produkcji przy filmach w szkole...W związku z tym na jakie uposażenie mogę
        > liczyć, jakie granty? Mówiąc któtko na ile się zgodzić, a na ile nie ? Czy
        > mówić o możliwości nmieszkania u ciotki, czy też mówić, że muszę mieć
        > pieniądze na wynajem mieszkania? Proszę o radę.
        >
        > Pozdrawiam i z góry dziękuję...

No cóż z taką ortografią jak w nagłówku to chyba niewiele.

Alida

• Gość: moni Re: Ile mogę zarzyczyć sobie jako asystent w rekl IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 18.07.03, 13:46
          czesc. Ja skonczylam studia zawodowe ekonomiczne, znam dobrze ang. i b. dobrze
          obsluguje komputer... Niby wszystko jest ok - wyksztalcenie, wiek,
          kwalifikacje...Ale co z tego? Szukalam pracy przez 18 m-cy (i wcale nie
          stawialam zadnych specjalnych wymagan, moglam pracowac nawet za 500-700zl).
          Ostatecznie dostalam prace sekretaki w prywatnej spolce, ktora okazala sie byc
          niewyplacalna.Do dzis nie odzyskalam naleznej mi wyplaty...
          Teraz pacuje przy wbijaniu danych. Malo ambitna posada? Byc moze, ale teraz
          bierze sie to co jest i nie narzeka. ZArabiam wiecej pracujac 20 h tygodniowo
          niz moglabym zarobic na etacie.

Tak wiec zyczyc mozesz sobie najwyzej zdrowia i cierpliwosci...

POzdrawiam i powodzenia
          • Gość: Silva Do moni IP: 62.233.204.* 20.07.03, 18:30
            Witaj moni:) mam pytanie - gdzie pracujesz przy tym wpisywaniu danych? Szukam
            takiej pracy i jakoś wszystkie dotychczasowe oferty, ktore znalazłam, są jakimś
            picem. Jestem w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej i muszę jak najszybciej
            znaleźć pracę, a taka by mi odpowiadała, ponieważ piszę szybko i bezbłędnie.
            Z góry dziękuję za informację.
      • john1 Sami rzyczliwi. 18.07.03, 14:03
        Te wypowiedzi " życzliwych " to nie jest brak kultury, to jest taka kultura
        tego forum. A odnośnie stawki, to tamci wiedzą lepiej od Ciebie, ile Ci mogą
        dać. Więc tym się nie przejmuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka