Dodaj do ulubionych

All Inclusive w Sheraton Miramar

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 12:21
Czy ktoś może kupował dodatkowo All Incusive już po przyjeździe do Egiptu w
samym hotelu Sheraton Miramar?

Będę wdzięczna za informacje na temat kosztów i co zawiera taki pakiet no i
czy warto w związku z tym?

Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: bognusia Re: All Inclusive w Sheraton Miramar IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 15:43
      Może ktoś jednak cos wie na ten temat?
      • czytelnik22 Re: All Inclusive w Sheraton Miramar 12.09.03, 17:52
        Z tego co ja widziałem (we wszystkich broszurach i cennikach) będac w
        Sheratonie Miramare to nie ma takiej możliwości.
        PZDR
    • Gość: Monika Re: All Inclusive w Sheraton Miramar IP: *.acn.waw.pl 12.09.03, 22:52
      Wybieram się tam w październiku i agentka sprawdzała, że w tym hoelu nie ma
      takiej opcji.
      pozdrawiam,
      Monika
      • Gość: ramzesław Re: All Inclusive w Sheraton Miramar IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 11:24
        byłem w sheratonie ,opcji all inklusiv niema .Niemniej nie zamienił bym go na
        żadne inne miejsce.
        • Gość: Monika Re: All Inclusive w Sheraton Miramar IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 22:50
          jeszcze tam nie byłam, ale naczytałam sie tyle dobrego o tym hotelu, że nie
          mogę sie już doczekać:)
    • Gość: Ela Re: All Inclusive w Sheraton Miramar IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 10:21
      Właśnie wróciłam z Sheratona, raj na ziemi, hotel połozony na wysepkach na 9
      hektarach, wersja all jest nie potrzebna, wszystko co chcesz masz na miejscu.
      Jedzenie boskie, warunki boskie, okolica boska. Jednym słowem innego miejsca
      nie polecam pa
      • Gość: Neferet Re: do Eli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 16:46
        Witaj!
        Czy mogłabyś podać kilka przykładowych cen, np. piwo, mineralna, cola oraz ile
        mniej więcej kosztuje lunch na dwie osoby - na terenie hotelu oczywiście, bo
        szkoda byłoby mi czasu na codzienne dojazdy do centrum żeby coś zjeść lub wypić
        piwko w jakiejśc knajpce. Dzięki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka