Gość: wer [...] IP: *.182.193.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.02.13, 13:21 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzynio Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.play-internet.pl 20.03.13, 13:04 Czy myślicie, że w innych sektorach jest inaczej ? Zapinam 7 lat na stanowisku kierowniczym w FMCG bez podwyżki. Jakby jeden krytykant z drugim posiedział w spożywce albo bez pracy to by się mu nalało do głowy. Bezrobocie w kraju 16% wersja polityczna a ci marudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupin Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.13, 00:44 To jak jest z tym Biofarmem na produkcji?! Bo z tego co tu czytam to nic konkretnego ludzie nie piszecie tylko jak jest źle na stanowisku PM. To jak jest na tej produkcji? Od tej pory Przedstawiciele milczą , a piszą osoby pracujące lub osoby , które pracowały w Biofarmie NA PRODUKCJI: -jakie są zarobki? -ile zmian -jaka atmosfera Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 22:54 Biofarm jest firmą, z której wywala się pracownika po trzech miesiącach pracy. Przepraszam... Nie wywala, tylko jak to ładnie nazywa zarząd "nie przedłuża umowy " bo przecież tego robić nie musi. Mało tego - nie ważne jak pracowałeś, jak się starałeś, ile robiłeś - lecisz jak zwykły śmieć. Bez okresu wypowiedzenia, bez niczego. Dodatkowo - obecnie przeprowadzana jest kolejna rekrutacja, mimo tego że kilka tygodni temu nie przedłużono umowy ok. 20 pracownikom. Krótko mówiąc - jeden wielki syf. Nie polecam nikomu. Jedynie ludzie z którymi dane mi było pracować (zarówno RKS jak i wszyscy przedstawiciele) byli bardzo w porządku i to byłaby jedyna pozytywna "rzecz" jaką mogę powiedzieć o tej beznadziejnej korporacji. Także - jeżeli ktoś szuka pracy na 3 miesiące - życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupin Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 06:39 Ten wpis był już wcześniej, dlaczego kopiujesz i wklejasz go ponownie? Może dlatego, że bardzo Ci zależy na tym aby przedstawić tą firmę w złym świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzka Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 10:54 Bo kasują wpisy.... dziewczyna ma racje tak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupin Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 16:41 Kto kasuje może Biofarm? Biofarm ma to w dupie co wy piszecie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupin Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 16:49 I skąd wiesz, że to dziewczyna pisała może ty to pisałaś Jadzka? Ludzie żal mi was, bo coś mi się wydaję, że komuś bardzo zależy aby zepsuć opinie firmie. Zresztą czarne owce coraz częściej się zdarzają zwłaszcza Ci leserzy co by nic nie robili a tylko ściemniali i jeszcze za to pieniądze brali. Takich to bym sam wywalał osobiście pasożytów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzka Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 11:08 ooooo teoria spiskowa :P jakbyś uważnie czytał co pisze to wiedziałbyś że nie wylewam rzygów na firmę. Uważam że pracuję się w niej BARDZO DOBRZE i sama żałuję że odeszłam... z tym że faktem jest zwolnienie ostatnio 20 nowo zatrudnionych osób i o czym to świadczy o głupocie rekrutujących, nie sztuką jest bowiem zatrudnić przeszkolić i wywalić ale sztuką jest namierzyć prawdziwą perłę. Jednak nie ma komu szukać pereł bo cały kwiat kierownictwa również został wyje....any na zbity pysk. A tak żartem to niedługo na porządku dziennym będzie: tel. do apteki " dzień dobry Iksinska firma biofarm linia kardiologiczna" farmaceuta: "to pani jeszcze pracuje " hehehehehhe Pozdrawiam Rycerzy Biofarmu Trzymajcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzka Re: Biofarm praca - prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 11:11 Nie dramatyzujcie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bioswot bez tematu IP: *.eaw.com.pl 09.02.14, 21:46 Wydawało się, że niepochlebne opinie na temat tej firmy są wpisane przez osoby, które się mszczą z jakiegoś powodu na swoim aktualnym,czy też byłym pracodawcą, jakim jest Biofarm z Poznania,badź też leczą swoje kompleksy. Jednak tak nie jest. Mając okazaję współpracować z tą firmą mogę jedynie zapewnić potencjalnych kandydatów, że nie jest to miejsce do pracy dla ludzi ambitnych, którzy chcą się rozwijać. Brak kompetencji, brak zasad, kultury, brak szacunku, bałagan, brak konsekwencji w działaniu- nie do przyjęcia. Strata czasu,który można poświęcić innemu pracodawcy, wartemu Waszej ciężkiej pracy, a takie można znaleźć. Zachęcam do dalszych poszukiwań pracy i nie zawracania sobie głowy tą firmą. Nie warto markować swoim nazwiskiem takiego pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: bez tematu IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.14, 22:38 Nie do konca sie zgadzam. uważam, że jest to firma, w której można było się wiele nauczyć (pod warunkiem, że trafi się na dobrego kierownika, bo są też tacy którzy sami nie wiedzą co mają robić). nie wiem w jaki model zarzadzania maja zamiar przyjac, bo przez ostatni rok zaszlo w biofarmie bardzo duzo zmian. teraz nawet nie bardzo ma kto szkolic, bo wszystkich pozwalniali, a szkolenia z merytoryki obecnie prowadzi dziewczyna, ktora przez trzy dni czyta ze slajdow urywki chplów. wedlug bardzo doswiadczonego bylego pracownika biofarmu firma dąży do modelu zachodniego, ale patrzac, na przygotowanie repow do pracy w terenie bedzie im ciezko. kiepski jest tez podział kompetencji. PM musza obsługiwać zarówno apteki jak lekarzy. Z tym, że apteki nie wszystkie, bo czescia zajmuje sie sieciowych, ktory wszystko ma w dupie bo nikt nie rozlicza go z IMSa, a jedyne co potrafii powiedzieć to "nie ma recept". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość do qwerty Re: bez tematu IP: *.netcologne.de 24.04.14, 12:33 Zazdrościsz sieciowemu , zawsze kilka osób dostanie dzięki niemu jakąś kasę czyt. Premię . Nie zawsze da radę zrobić wszystkim dobrze. Sorry , taki mamy klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
hukabi Re: Biofarm praca - prosze o info 30.06.15, 13:11 Nie idz do pracy w tej firmie. traktuj człowieka jak guwno. ja wymiotowałem ze stresu przed praca, miałem myśli samobójcze i jeszcze nigdy nie cieszyłem się ze zwolnienia tak jak z tej firmy. dramat i tragedia. w nowej firmie spotkalemjednego z kierownikow pracujących kiedys w biofarmie on tez urzywal niecenzuralnych slow o biofarmie Odpowiedz Link Zgłoś