wiolka007 22.10.07, 12:16 witam.. Mam pytanie czy ktos pracował w domu ( praca chalupnicza ) jest wiele ofert ale jak trafic na te wlasciwe? Moze mi cos polecicie? pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jackasia Re: Praca w domu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:18 mozna galy robic w domu. 50 dych za gale Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka007 Re: Praca w domu.. 22.10.07, 13:30 ooo.. Znalazlam eksperta w tej dzidzinie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackasia Re: Praca w domu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:35 nie wiem gdzie w mojej wypowiedzi wyczytalas, ze jestem ekspertem w tej dziedzinie ?! chyba miedzy wierszami. a praca to jak kazda inna tylko mozna niezle zarobic. zawsze mozna wypluwac. nie trzeba polykac Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka007 Re: Praca w domu.. 22.10.07, 13:44 a jednak.. Nie wiedzialam! przeszlas jakies przeszkolenie? hmm.. dobrze zarabiasz - przyznam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackasia Re: Praca w domu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:40 skad wiesz ile zarabiam ?!!?!?!? napisalam ze mozna niezle zarobic, a nie ze ja dobrze zarabiam. skad wiesz o jakichs szkoleniach. nic takiego nie pisalam. znowu jakas nadinterpretacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka007 Re: Praca w domu.. 22.10.07, 14:52 Słuchaj.. Zadałam pytanie, rozumie ze dla pewnych osob glupie ale dla mnie nie!! Siedze w domu z niemowlakiem i przydadza mi sie dodatkowe pieniadze!! Jesli nie podoba ci sie to o co pytam to po cholere czytasz?? forum od tego chyba jest by zadawac pytania na okreslony temat!! Prawda!! Odpowiedz Link Zgłoś
myping2 Re: Praca w domu.. 22.10.07, 14:48 Witaj. A przynajmniej wiesz czego chcesz? Szukam ludzi, którym zaproponowałbym zarabianie pieniędzy na nowym rynku, ale po pierwszych słowach odpowiadają: e... to za trudne. Tu trzeba coś robić. No i ręcze opadają. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Kolejny naiwny z Otwieramy ? /nt 22.10.07, 14:50 myping2 napisał: > Witaj. A przynajmniej wiesz czego chcesz? Szukam ludzi, którym > zaproponowałbym zarabianie pieniędzy na nowym rynku, ale po > pierwszych słowach odpowiadają: e... to za trudne. Tu trzeba coś > robić. > No i ręcze opadają. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacco Re: Kolejny naiwny z Otwieramy ? /nt IP: *.ols.vectranet.pl 22.10.07, 16:30 Uczciwą pracę chałupniczą ciężko znaleźć co nie znaczy że niemożliwe.Moja koleżanka malowała takie drewniane ozdoby.Nie miała żadnego wymogu co do ilości.Ile zrobiła tyle zarobiła.Niestety nie mam z nią kontaktu więc ciężko mi powiedzieć czy robi to nadal.Uważaj na każdą firmę która pobiera jakąkolwiek opłatę.Często są to nieduże kwoty rzędu 5-20zł ale te "firmy" zarabiają chałupniczo właśnie na tym:) Odpowiedz Link Zgłoś