Gość: Ek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 15:50 Co zrobić z osobą, która jest podległym pracownikem a nie chce się podporządkować, jest duzo młodsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościówa Re: Brak szacunku IP: 62.233.197.* 02.11.07, 15:58 Przeprowadzić rozmowę w cztery oczy - konkretnie i rzeczowo wytłumaczyć czego od tej osoby się oczekuje. Dodać, że na razie jest to rozmowa przyjacielska ale jeśłi dojdzie do następnej to będzie już upomnienie a jak nie pomoże rzadan to wystosować upomnienie z wpisem do akt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: sorki za literówkę - to z pośpiechu IP: 62.233.197.* 02.11.07, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ek Re: sorki za literówkę - to z pośpiechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 16:14 Próbowałam z nia rozmawiać, ale bez zamierzonego skutku, jest beszczelna. Stwierdziła, że bedzie robiła co jej sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyk Re: sorki za literówkę - to z pośpiechu IP: *.chello.pl 02.11.07, 16:21 A nad czym się zastanawiać? Nagana z wpisem do akt, jeśli to nie pomoże, to wypowiedzenie i dowidzenia. Sam mam podległych 3 pracowników, jeden się teraz obraził bo ja mu mówię co ma robić, a on chce robić co mu się podoba. Była rozmowa, (przez nią ten foch) w tym tygodniu będzie gadał z dyrektorem, który w bawełnę nie owija, a jak to nie pomoże to dostanie wypowiedzenie i tyle. Nie jestem w stanie zrobić wszytskiego, dlatego mam 3 ludzi, w tym jeden dużo starszy, ale nie ma z nimi problemu, na piwo po robocie łazimy, z tym jednym taki problem. Ja potrzebuję dobrze wykonanej roboty, a nie szczeniackiego obrażania. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: sorki za literówkę - to z pośpiechu 02.11.07, 16:21 Gość portalu: Ek napisał(a): > Próbowałam z nia rozmawiać, ale bez zamierzonego skutku, jest > beszczelna. Stwierdziła, że bedzie robiła co jej sie podoba. nie dosc, ze bezczelna to i dziecinna, co jej sie podoba to sobie moze w swojej firmie robic.Poki pracuje z innymi to jest oczywiste, ze musi sie podporzadkowac, a jak nie to droga wolna. Odpowiedz Link Zgłoś