Gość: .... IP: 84.38.160.* 05.11.07, 12:11 Czy po studiach wyższych- dziennych warto podjąć nauke w szkole policealnej- rocznej by zdobyć dodatkowe wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garraretka Re: po studiach warto isc do... 05.11.07, 13:42 Po szkole wyższej robi się podyplomówkę a nie szkołę policealną. No chyba, że ktoś chce zrobić krok wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: po studiach warto isc do burdelu!!! IP: *.centertel.pl 05.11.07, 14:09 wice wersa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: po studiach warto isc do IP: 84.38.160.* 05.11.07, 14:38 Dlaczego krok do tyłu? Na dzień dzisiejszy nie mam mozliwości podjęcia studiów podyplomowych- z prostego powodu- jestem BEZROBOTNĄ osobą i mnie nie stać na studia podyplomowe :( mimo,iz biorę zasiłek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: po studiach warto isc do IP: *.trzebinia.msk.pl 05.11.07, 18:31 pewnie, że warto - jeśli studium da Ci konkretne wykształcenie! a podyplomówki to zwykle lanie wody - i w większości przypadków na nic się nie przydadzą, a nawet przeciwnie - będą krzywo patrzyć, że za wysoko wykształcona... Odpowiedz Link Zgłoś
monia420 Re: po studiach warto isc do 06.11.07, 11:43 mnie się przytrafiło coś takiego i w sumei jestem zadowolona. Zdecydowałam sie na policealną jeszcze przed skończeniem studiów i w trakcie dwóch lat dostalam czystą, żywą praktyczną wiedzę... żadne lanie wody, choć faktycznie poziom mocnao inny od uniwersyteckiego, ale też i zamierzenie inne: ludzie po takiej szkole mają sie załapać do pracy, czyli mają dostać tyle wiedzy praktycznej ile im potrzeba w pracy. Mnie się przydaje ta wiedza, tym bardziej, że się przekwalifikowałam i zaczęłam nie tak dawno w biznesie. Warto być praktykiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: po studiach warto isc do IP: 84.38.160.* 06.11.07, 11:59 Właśnie chodzi mi o zdobycie potrzebnej wiedzy i nabycie praktyki. Jestem BEZROBOTNYM pedagogiem(od wrzesnia)i sądze,że w swoim zawodzie nie znajdę pracy-zreszta po 3 latach przepracowanych nie wiem czy chcę wracac do szkoły!! Na dzień dzisiejszy po prostu nie stać mnie na studia podyplomowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miHa Re: po studiach warto isc do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 00:11 Urząd Pracy może dofinansowac do 75% kosztów studiów podyplomowych, gdy uprawdopodobni się zatrudnienie po nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: po studiach warto isc do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 11:27 Jasne że warto, ja skończyłam prawo a potem poszłam na policealną rachunkowość. Zaoszczędziłam kupę kasy, a wcale nie umiem mniej niż inne osoby z mojej pracy (doradztwo prawno-podatkowe), które skończyły podyplomowe. Idź koniecznie!!!Dużo finansowo na tym nie stracisz! Odpowiedz Link Zgłoś