Gość: tentamten
IP: *.rad.vectranet.pl
14.11.07, 23:38
Mam ochotę podjąć pracę w firmie multimedialnej (pozyskanie, utrzymanie klientów). Umiejętności posiadam (komputer,programy i inne tym podobne urządzenia, 2 języki, właściwie 3 ale b.słabo + kat.B) zajmuję się tym hobbystycznie i ukończyłem szkołę średnią w tym kierunku. Problem się pojawia w przypadku szkoły wyższej. Wydział i kierunek wybrałem poprzez ciekawość i prestiż (owego kierunku w moim mieście:). Choć jest techniczna ale się na nich "obijałem" (właściwie jeszcze obijam, myślę o zmianie na "mój", "okołoinformatyczny" kierunek) studiując 3 lata... ten sam rok (do 3 razy sztuka, ktoś by powiedział). Nie mam pojęcia jak, to "ładnie" ująć w cv, by było jak najbardziej professionalne. Następnie moja dotychczasowa kariera zawodowa wyglada, jak wygląda. Pracowałem tylko na umowę zlecenie (taki ze mnie student). 1. W firmie (2 sezony, razem coś ok. 7 mc., kiedy były zamówienia na moje usługi:) zajmującej się produkcja płyt dvd, cd itp., jakby nie "patrzeć" jakieś multimedia, ale jako pracownik fizyczny (ale "obszedłem" wszystkie stanowiska). 2. W podmiocie (przez tydzień, choć mam umowę na miesiąc) działającym "jako firma fulfilment serwis marketingu bezpośredniego" (ładnie się nazywa). Również jako fizyczny.
Ww. praca się mnie opłacała (też w pierwotnym sensie), wysoka elastyczność, współpracownicy (środowisko).
Nadszedł czas, aby podjąć nowe wyzwania.
Proszę o wspomożenie w moim dylemacie życiowym. Z góry będę wdzięczny. Czas, to pieniądz.