Gość: kili IP: *.pl 13.12.07, 09:06 zaczęłam prace na początku grudnia jest to moja pierwsza praca i naliczyli mi az 20 dni jeszcze nigdy nie pracowałam czy to dobrze jest naliczone (napewno teraz go nie wybiore:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Neruzo Re: ile urlopu? IP: *.pzl.swidnik.pl 13.12.07, 11:00 jesli to pierwsza praca to dobrze Ci naliczyli - 20 dni. po 10 latach pracy przysluguje Ci 26 dni (w staz pracy wlicza sie tez odpowiednio lata edukacji). skoro pracujesz dopiero od grudnia to urlop masz narazie naliczany proporcjonalnie tj. 1/12 wymiaru za kazdy przepracowany miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ile urlopu? 13.12.07, 12:39 Gość portalu: kili napisał(a): > zaczęłam prace na początku grudnia jest to moja pierwsza praca i > naliczyli mi az 20 dni jeszcze nigdy nie pracowałam czy to dobrze > jest naliczone (napewno teraz go nie wybiore:)) To jest wymiar urlopu, a nie ilość dni urlopu, jaką masz w tym roku do dyspozycji. Jeśli zaczęłaś pracę w grudniu, to urlop będziesz mogła wziąć najwcześniej 1 stycznia. Wtedy będziesz już miała do dyspozycji 20 dni. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kili dzieki IP: *.pl 14.12.07, 12:10 dzieki snajper55 na ciebie można liczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś