Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc inżynierów

18.12.07, 12:02
    bardzo proszę o pomoc i ukierunkowanie na wybór odpowiednich czasopism i portali dla klienta według poniższych danych:

Klient to firma, która zajmuje się produkcją półsurowców dla branży budowlanej, motoryzacyjnej, AGD, RTV. Ich wyroby są używane tez do produkcji opakowań i materiałów akustycznych.

Celem ich jest uzyskanie Statusu najbardziej znanego i cenionego dostawcy B2B w branży i pozycji nowoczesnego partnera w biznesie, a także poziomu 70% wdrożeń spośród wszystkich zapytań ofertowych składanych przez klientów; przy zachowaniu marży pow. średniej rynkowej.

Klient zajmuje się produkcją rożnego rodzaju taśm stosowanych w przemyśle, profili, klinów, pianek do wygłuszeń, uszczelnień.

Aby wypromować klienta w tak specyficznej branży w kontaktach B2B, chcemy umieścić ich raklamę na portalach i w czasopismach branżowych z ww. branż ich odbiorców (budowlanej, motoryzacyjnej, AGD, RTV, produkcja opakowań i materiałów akustycznych).

Może macie propozycje takich czasopism i portali? Ewentualne propozycje innych kanałów promocji?
    Obserwuj wątek
      • vlad4 Re: prośba o pomoc inżynierów 18.12.07, 15:42
        "ładny dom"
        "zrób to sam"
        "chyba na głowę upadłaś"
        "murator"
        "izolacje"
        "instalator"
        "inż budownictwa"

tylko ze to bez sensu bo tego nikt nie czyta.
        Ja nie mam czasu nawet Rzeczpospolitej poczytać spokojnie w ciągu dnia ...

i jeszcze tu
        --
        vlad4.pl
        • jako_tako Re: prośba o pomoc inżynierów 18.12.07, 21:24
          "pani Domu"
      • magdalena_czerwinska Re: prośba o pomoc inżynierów 19.12.07, 13:48
        Pani Gabrielo,
        Wydaje mi się, że zamiast do inżynierów, warto byłoby skierować
        takie zapytanie/nawiązać współpracę z którymś z domów mediowych. Od
        profesjonalistów w tej dziedzinie można chyba dowiedzieć się więcej
        na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się