iberia.pl 02.01.08, 16:17 Nowy Rok się zaczal, na lewo i prawo trabia o galopujacym wzroscie plac, zatem pytanie:kto z Was dostal o nowego roku podwyzke i ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Podwyżka pensji 02.01.08, 16:22 anula36 napisała: > sama sie nie pochwalisz? w piatek sie dowiem ile wywalczylam, to wtedy napisze.Sie okaze czy to jest powod do chwalenia sie czy tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
czepialski_anonimek czekamy z zapartym tchem 03.01.08, 16:56 > w piatek sie dowiem ile wywalczylam, to wtedy napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Podwyżka pensji IP: *.era.pl 04.01.08, 16:20 > w piatek sie dowiem ile wywalczylam, to wtedy napisze.Sie okaze czy > to jest powod do chwalenia sie czy tez nie. zamiast zgłaszać posty do moderacji, napisz jak tam twoja podwyżka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podwyzka ;( Re: Podwyżka pensji IP: 67.159.44.* 02.01.08, 16:41 HMm 50 zl , nie wiadomo cieszyc sie czy plakac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: Podwyżka pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 16:44 Mialo byc Hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewolnik alexa... Re: Podwyżka pensji IP: *.199.62.3.tesatnet.pl 02.01.08, 16:59 ...czyli zastępca pomocnika murarza.dostaję puszki po piwie do sprzedania-50%kasy dla mnie,resztę bierze pan Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Podwyżka pensji IP: *.era.pl 03.01.08, 12:31 nie ta branża kolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dellcia Re: Podwyżka pensji IP: *.domainunused.net 02.01.08, 18:40 W związku z podniesieniem płacy minimalnej w TPSA Katowice ul. Zawiszy Czarnego wszyscy dostali podwyżki z 7.5zł./h do 9zł/h (brutto), procentowo podwyżka jest spora ale te 9zł to nadal kwota głodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki Re: Podwyżka pensji 03.01.08, 12:37 20% z dniem pierwszego stycznia, a jak wroce z urlopu bedziemy rozmawiac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kxiadz Re: Podwyżka pensji 03.01.08, 16:18 Wlasnie ujrzalem przelew:1013zl hehehe,mam nadzieje ze ten matrix nie potrwa dlugo ]:< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaaa Re: Podwyżka pensji IP: *.3s.pl 03.01.08, 16:44 No i z czego ty się człowieczku cieszysz!!! Że wegetujesz za takie pieniądze a nie żyjesz!!! Bosheee jak niektórym ochłapy do szczęścia wystarczą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kxiadz Re: Podwyżka pensji 03.01.08, 17:42 Nie jest mi do smiechu ze tyle zarabiam a to ze potrafie 'przezyc' za taka sume i ze mniej juz nie zarobie,moge tylo wiecej(?) oraz to ze w jakims stopniu ta suma mnie zachartywuje w porownaniu do znajomych ktorzy nie doceniaja swoich "tysiakow" co miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
kxiadz Re: Podwyżka pensji 03.01.08, 17:46 *Oczywscie mialem na mysli: 'Wielu "tysiakow"' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaaa Re: Podwyżka pensji IP: *.3s.pl 03.01.08, 18:36 podziw. trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Podwyżka pensji 03.01.08, 17:12 Miałem 0 a mam 0,0 a więc moje zarobki wzrosły dziesięciokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Podwyżka pensji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 08:35 zadnej podwyzki nie dostalem. ale nie spodziewalem sie, ze dostane. to bylo pewne. moi pracodawcy to skape gnoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaaaaaa Re: Podwyżka pensji IP: *.3s.pl 04.01.08, 08:38 Wszyscy pracodawcy są tacy!!! Twoja strata to dla nich zysk!!! Nie dostaniesz grosza to oni będą mieć o tyle więcej by pić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: Podwyżka pensji IP: *.centertel.pl 04.01.08, 12:13 Mnie zwolniono 3 stycznia za to iż czasem wspominałem o podwyżce. Szef powiedział iż jestem natrętny i wylał mnie. Pracowałem tam 2,5 roku, nie żłuje. I tak zamierzałem odejść od tego sknery. Teraz jestem bezrobotny, fajny poczatek roku. Co nie??!! P.S Jak nie było podwyżki tak i niema!! Odpowiedz Link Zgłoś
kot_premiera Phi! Wzrost wydajności 200% - to jest coś ! 06.01.08, 13:32 Tylko te podwyżki i podwyżki. Co za roszczeniowo nastawione społeczeństwo. Ja np. w ogóle nie interesuję się podwyżkami pensji. Mając świadomość, że pracuję dla dobra firmy, kraju, narodu, Europy, ludzkości i całej galaktyki z wdzięcznością przyjąłem zapowiedzi, że wprawdzie nie będzie żadnych podwyżek, ale za to prawdopodobnie będzie dużo roboty (tak na oko ze 2-3 x więcej). Pomyślcie tylko! Będę miał szanse zrobić 2 razy więcej pożytecznej i potrzebnej roboty, z której skorzystają ludzie. Czyż to nie wspaniałe? W zeszłym roku miałem z 10 wolnych sobót i prawie co drugą niedzielę wolną. Jeśli doda się do tego wstydliwe fakty, że czasami byłem w domu "po pracy" już o 21:00 obraz strat jest jeszcze pełniejszy. Co za totalne marnotrawstwo zasobów ludzkich. Ileż dobrej roboty mógłbym zrobić w tym czasie. Mam wyrzuty sumienia i czuję się jak pasożyt. Przepraszam niniejszym i obiecuję, że w tym roku znacznie zredukuję te niepożądane przestoje. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Podwyżka pensji 05.01.08, 13:47 U nas podwyżki są latem i jesienią...więc nic nie dostałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Podwyżka pensji 05.01.08, 15:25 u nas tak samo. A 15 % to duzo,malo, czy w sam raz? Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Podwyżka pensji 05.01.08, 15:43 Hmmmm..u nas to raczej minimum. Jak ktoś dostaje mniej te 15% to znaczy że coś raczej z nim jest nie tak. Standard to 20-30%. No ale firma firmie nie równa. Wiem że w niektórych dostali nawet 50%!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Podwyżka pensji 05.01.08, 15:58 myslalam raczej o autorce watku, jak ona potrzega te 15 %:) U nas to troche inaczej wyglada- wynagrodzenie zalezy bezposrednio od tego iloma programami sie zarzadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wvita Re: Podwyżka pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 15:41 6stówek, ale dostanę dopiero po zatwierdzeniu budżetu, oczywiście z wyrównaniem od 1 stycznia.. żaden pieniądz, więc sie nie obrażę, jak prezydent znajdzie sposób na niepodpisanie budżetu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Do Iberia pl IP: *.centertel.pl 06.01.08, 11:47 W jakim dziale pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Do Iberia pl 06.01.08, 12:15 Gość portalu: adam napisał(a): > W jakim dziale pracujesz? niestety z roznych wzgledow nie moge podac nazwy dzialu, ale moge powiedziec w jakim nie pracuje:nie sa to kadry, nie jest to ksiegowosc,ani obsluga klienta, nie jest to sprzedaz ani marketing.Powiedzmy, ze jest to bardzo specyficzny dzial zakupow:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkoziol Re: Podwyżka pensji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 12:51 Ja dostałem 50 zł na święta....... Nie wiem czy szef sobie kpiny robi, czy ma syndrom PPŚ (Pazerna Pie..na(przepraszam) Świnia). W każdym razie wszyscy moi kumple ryczeli ze śmiechu jak się dowiedzieli, pracuję w biurze podróży, zarabiam 800 na rękę i nie mam procentu od sprzedanych biletów, tylko premię uznaniową a ile jej dostaję to lepiej nie pisać. Spierdzielam stąd jak tylko znajdę nową pracę. Pozdrowienia dla niedocenianych:) Odpowiedz Link Zgłoś