Gość: al IP: 213.25.47.* 11.09.06, 18:49 wybieram sie na krete 21,09 czy warto brac maske i rurke, czy jest co ogladac w morzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f absolutnie tak. Ocywiscie zalezy gdzie bedziesz... 11.09.06, 19:16 Tam gdzie skalki - zatoczki i zatoki północnej centralnej czesci, ale i Zachod oprcz długich "piaszczystych" plaz Kolimbari :-) i oprócz południa części - to cymesik. Generalnie - gdzie kamienie i zatoczki, to i murenki i ośmiorniczki i kałamarniczki i strzykwy i ślimaki morskie i krabów do wyboru, o drobnicy kolorowej nie wspominając. Warto miec ze soba - albo zabrane albo kupione za grosze tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: absolutnie tak. Ocywiscie zalezy gdzie bedzie IP: *.ichip.pw.edu.pl 13.09.06, 16:01 co znaczy za grosze tam?? tzn jaka cena mniej więcej bo nie wiem ile zabrać, z góry dzięuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
gacek95 a tam gdzie byłeś 13.09.06, 17:25 w Stavros i opisywałeś okolice Twojego hoteliku- czy taka starszawa kobitka w masce z rurką i w płetwach to jakoś sobie poradzi z wygramoleniem się z wody na te skałki? Bo specjalnie tam pojadę na cały dzień ( a jak mi się spodoba to i codziennie:) ale trochę się obawiam czy nie zawysokie progi dla mnie- kompletnej dyletantki, tyle tylko że jak już dopadłam jakąś rybę to tak długo za nią pływałam aż się obraziła. Ale bardzo mi się to spodobało, kupiłam nową maskę i płetwy i już nie mogę się doczekać- ZA TYDZIEN!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f :-) tak..:-) jest plaża łagodna, a jak są skałki, 13.09.06, 17:37 to i zejścia cywilizowane są! :-) Odpowiedz Link Zgłoś