Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rozmowa w hotelu

IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 14.08.03, 18:34
    Czy rozmowa kwalifikacyjna, która ma sie odbyć w hotelu to coś niezwykłego -
    nie chodzi o angaż w sex-biznesie. Rozmowy będa prowadzone z
    zachodnioeuropejczykami. Hotel też jeden z najdroższych (dyrektor wiezienia z
    filmu Kiler jadał obiad własnie z tego hotelu :-) ).
    Czy może ktoś już coś takiego przeszedł i czego można sie spodziewać - jakies
    porady. Podejrzewam, iż sama rozmowa będzie przebiegac w
    kawiarni/restauracji???
    Obserwuj wątek
      • beata_ Re: rozmowa w hotelu 14.08.03, 18:44
        W hotelach bywają tzw. pokoje albo salki biznesowe - wynajmuje się je np. do
        przeprowadzania rozmów kwalifikacyjnych. Zwykle jest tam stół, kilka krzeseł
        lub foteli, czasem jakiś barek - na specjalne zamówienie klienta.

Ps
        Skoro to ma być sexbiznes, to niewykluczone, że 'rozmowy' odbywać się będą w
        apartamencie, albo w 'numerze' :-)
      • Gość: syla Re: rozmowa w hotelu IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 14.08.03, 19:55
        Nic się nie martw, rozmowa w hotelu to zupełnie normalna sprawa. U mnie w
        firmie tak to się robi. Ponieważ punkty firmy są rozsiane po całej Polsce, a
        glowna siedziba jest w Krakowie, wiec b. czesto romowy kwalifikacyjne w
        miastach innych niz Kraków przeprowadza się właśnie w specjalnych salach
        wynajętych do tego celu. I hotele też się wybiera drogie. Bo czemu nie jeśli
        firmę na to stać.
        • Gość: M DO Syli IP: *.crowley.pl 20.08.03, 10:05
          Hej Syla, jestem z Krakowa, poszukuję roboty w rekrutacji. Mogę z Tobą pogadać
          o Twoje firmie? Najlepiej na maila?
          Pzdr,
          M
      • beata_ Ps mój Ps 14.08.03, 22:59
        Sorry za żart w moim Ps-ie, źle przeczytałam fragment postu dotyczący sex-
        biznesu - post uznałam za nieco prowokacyjny, no umknęło mi to, że NIE chodzi
        o ten rodzaj biznesu:-)

Jeśli uraziłam, bardzo przepraszam
      • Gość: dario Re: rozmowa w hotelu IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 14:32
        hej, moja ostatnia rozmowa odbywała się w normalnym pokoju hotelowym, była to
        rekrutacja do zachodniego koncernu wiec ta sytuacja mnie trochę zaskoczyła- ale
        było bardzo miło- i to z facetami :-))
        Pozdrawiam i powodzenia na rozmowach !!!
      • Gość: Andre Re: rozmowa w hotelu IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 18.08.03, 16:43
        Spoko. Dzięki za informacje. Już jestem po - rozmowa toczyła sie w hotelowym
        drink barze, który praktycznie jest czescią holu... Ogólnie bardzo miło i
        przyjemnie i co najważniejsze bardzo profesjonalnie. Aż sam sie zdziwiłem, ze
        tak swobodnie mogę rozmawiać po angielsku (jednak to chyba prawda, że lepiej
        rozmawiac o angielsku z obcokrajowcem niż z Polakiem z HR).
        Pozdrawiam
      • marghot Re: rozmowa w hotelu 19.08.03, 15:15
        Gość portalu: Andre napisał(a):

> Czy rozmowa kwalifikacyjna, która ma sie odbyć w hotelu to coś niezwykłego -
        > nie chodzi o angaż w sex-biznesie. Rozmowy będa prowadzone z
        > zachodnioeuropejczykami. Hotel też jeden z najdroższych (dyrektor wiezienia z
        > filmu Kiler jadał obiad własnie z tego hotelu :-) ).
        > Czy może ktoś już coś takiego przeszedł i czego można sie spodziewać - jakies
        > porady. Podejrzewam, iż sama rozmowa będzie przebiegac w
        > kawiarni/restauracji???

Spokojnie, takie rozmowy mają miejsce.
        Dla mnie jest to jednak dziwna praktyka.
        Miałam kiedyś iść na romowę do hotelu i to nie do salki konferencyjnej, a do
        pokoju hotelowego (podano numer). Poprosiłam męża aby poszedł ze mną ;)))
        Rozmowa była OK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka