Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w PROVIDECIE.

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.08.03, 06:52
    Proszę o informacje od tych, którzy pracowali lub pracują w PROVIDENCIE.
    Obserwuj wątek
      • Gość: dario Re: Praca w PROVIDECIE. IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 14:29
        hej, napisz czy interesuje Ciebie stanowisko przedstawivciela czy kierownika?
        to zasa\dnicza sprawa, napisz, jeśli przestawiciel to udzielę interesujących
        informacji, pozdrawiam
        • Gość: Zbyszek Re: Praca w PROVIDECIE. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 16:33
          Proszę o informacje na temat przedstawicieli oraz stanowisk kierowniczych
          • Gość: doradca Re: Praca w PROVIDECIE. IP: *.acn.waw.pl 16.08.03, 17:25
            Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> Proszę o informacje na temat przedstawicieli oraz stanowisk kierowniczych
            Ta firma gdziekolwiek jest przeze mnie nazywana jest Pierdolonymi Oszustami.
            Szczegoly??? Niestety za darmo ich nie udzielam tak jak Pierdoleni Oszusci z
            Provident Polska
            • Gość: Zbyszek Re: Praca w PROVIDECIE. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.08.03, 18:26
              Ja nie potrzebuję czytać Twoich wulgaryzmów !
              • Gość: doradca nie musisz odpowiadac IP: *.acn.waw.pl 16.08.03, 20:07
                Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> Ja nie potrzebuję czytać Twoich wulgaryzmów !
                To moze poczytasz sobie wulgaryzmy specjalistow od oszukiwania i okradania z
                Warszawy. Chetnie sluze adresami. Oczywiscie nie za darmo bo nic Pierdoleni
                Oszusci z firmy Provident Polska nie dostana. zawsze mozesz napisa do ich
                przedstawiciela w Gzecie Wyborczej niejakiej Anetki Borowiec. Przeciez on zna
                pana prezesa, ktory zezwala na umieszczanie reklamowek i gadzetow w
                niedozwolonych miejscach ale tam gdzie obecnie mieszka nie wolno niczego
                reklamowac. Czlowieku mozesz nie czytac wulgaryzmow ale inaczej nie mozna
                okreslic tego czym zajmuje sie Provident Polska. Powtarzam Tobie jeszcze.
                Provident Polska Plc. zajmuje sie PIERDOLONYM OSZUSTWEM.
      • Gość: dario Re: Praca w PROVIDECIE. IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.08.03, 19:59
        witaj Zbyszku- powiem Ci coś więcej o pracy przedstawiciela- nim też jestem.
        Praca w Provident Pl jest moją pracą dodatkową- nie miej nadzieji, że z niej
        wyżyjesz- ja nie potrafię. Ale co tam- oto co robię- mam na swoim terenie
        około 90 klientów to powiedzmy sobie nie za wiele ludzi ale ich zdobyć to już
        spory wysiłek- teren mój to wioski jest ich około 10 więc średniej wielkości
        teren, wiesz, że praca polega na udzielaniu pożyczek i zbieraniu tygodniowych
        rat. Tak więc w tygodniu muszę być dwa razy na moim terenie bo nie da się za
        jednym razem zebrać wszystkich pieniędzy ( i co kolwiek byś nie robił to i tak
        nie zbierzesz wszystkich :-P )czasem bywm tam i trzy razy. Jeden objazd to ok.
        70 km- firma nie zwraca kosztów paliwa, etc... to Twoje koszty. Dodatkowo raz
        w tygodniu trzeba udać się do biura na tzw. rozliczenie i tam też trzeba
        poświęcić 2-3 godzinki na sprawy związane z rozliczeniem, pisanie raportów,
        rozmowę z kierownikiem. Zarobki- to już osobny rozdział. Są marne!!! Masz
        procent od zebranych kwot i jest to 5% zebranych pieniędzy w tygodniu,
        dodatkowo masz 30 zł od każdej nowej umowy z tym, że 5 zł płacą od razu po
        podpisaniu umowy a 25 zł po spłaceniu przez klienta 40% zadłużenia. Płacą
        tygodniowo- ja wyciągam przy wkładzie pracy okoł 10 godz. w tygodniu 150 zł na
        rączke, niestety musz e odliczyć jakieś 50 zł na paliwo. Decyzja należy do
        Ciebie. Jeszcze jedno trzeba traktować pieniądze które masz w domu jak produkt
        n ie jak pieniądze- pewnie wiesz dlaczego!? :-)) Gdyby kjeszcze coś to zadaj
        konkretne pytanie.
        • Gość: doradca Re: Praca w PROVIDECIE. IP: *.acn.waw.pl 16.08.03, 20:16
          Gość portalu: dario napisał(a):

> witaj Zbyszku- powiem Ci coś więcej o pracy przedstawiciela- nim też jestem.
          > Praca w Provident Pl jest moją pracą dodatkową- nie miej nadzieji, że z niej
          > wyżyjesz- ja nie potrafię. Ale co tam- oto co robię- mam na swoim terenie
          > około 90 klientów to powiedzmy sobie nie za wiele ludzi ale ich zdobyć to
          już
          > spory wysiłek- teren mój to wioski jest ich około 10 więc średniej wielkości
          > teren, wiesz, że praca polega na udzielaniu pożyczek i zbieraniu
          tygodniowych
          > rat. Tak więc w tygodniu muszę być dwa razy na moim terenie bo nie da się za
          > jednym razem zebrać wszystkich pieniędzy ( i co kolwiek byś nie robił to i
          tak
          > nie zbierzesz wszystkich :-P )czasem bywm tam i trzy razy. Jeden objazd to
          ok.
          > 70 km- firma nie zwraca kosztów paliwa, etc... to Twoje koszty. Dodatkowo
          raz
          > w tygodniu trzeba udać się do biura na tzw. rozliczenie i tam też trzeba
          > poświęcić 2-3 godzinki na sprawy związane z rozliczeniem, pisanie raportów,
          > rozmowę z kierownikiem. Zarobki- to już osobny rozdział. Są marne!!! Masz
          > procent od zebranych kwot i jest to 5% zebranych pieniędzy w tygodniu,
          > dodatkowo masz 30 zł od każdej nowej umowy z tym, że 5 zł płacą od razu po
          > podpisaniu umowy a 25 zł po spłaceniu przez klienta 40% zadłużenia. Płacą
          > tygodniowo- ja wyciągam przy wkładzie pracy okoł 10 godz. w tygodniu 150 zł
          na
          > rączke, niestety musz e odliczyć jakieś 50 zł na paliwo. Decyzja należy do
          > Ciebie. Jeszcze jedno trzeba traktować pieniądze które masz w domu jak
          produkt
          > n ie jak pieniądze- pewnie wiesz dlaczego!? :-)) Gdyby kjeszcze coś to zadaj
          > konkretne pytanie.
          Zapomniales ( aczkolwiek podobvno nie wolno Wam podawac takich informacji)
          dodac, ze te 5 % to jest kwota brutto ( o ile nie masz wlasnej dzialalnosci
          gospodarczej). I co jeszcze. Podaj ile trzeba oddac firmie pieniazkow jezeli
          chcesz pozyczyc 2000 na okres 39 tygodni...??? 3315 pl???
          Ponadto jezelo klient wysyla pieniadze przelewem bankowym to zanim Wasi
          pierdoleni oszusci sprawdza to potrafia juz wysylac ekipe do domu
          kredytobiorcy. Kiedys na mojej klatce schodowej znalazlem przyklejone naklejki
          Waszej firmy. Kiedy spotkalem przedstawiciela to wlasnymi pazurami je zrywal.
          W pierwszej chwili stwierdzil, ze to nie jego. kiedy zapowiedzialem jemu, ze
          po wezwaniu ppatrolu Policji i przedstawieniu dowodow jego szefowie nie beda
          zachwycenie natychmiast ochoczo zabral sie do sprzatania.....
          Nie ukrywam, ze tepe Provident Polska. Na Wasze nieszczescie dusponuje
          odpowiednimi materialami i zapewniam Was, ze Wasz nowy warszawski Prezes nie
          tylko ucieka na moj widok, ale ma utrudnione poruszanie sie po Waraszawie.
          Wystarczylo, ze Wasz przedstawiciel nakleil w niewlasciwym miejscu naklejke
          Waszej firmi....To w zupelnosci wystarczylo. Oczywiscie zawsze mozecie sie
          poskarzyc Anetce Borowiec z "GW", ze jestescie szykanowani. Nie widze
          problemu. Jak Anetka Borowiec bedzie musiala sie stawic przed wladzami
          skarbowymi za przyjmowanie lapowek od Provident Polska to wtedy skonczy sie
          pisanie artykulow reklamowych. I to by bylo na tyle Pierdoleni Oszusci z firmy
          Provident Polska Plc.
          • Gość: dario Re: Praca w PROVIDECIE. IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.08.03, 22:20
            nie ukrywam, że te mówiłem o kwotach brutto. poza tym to chyba obowiązuje nas
            jakaś kultura słowa. jeśli nie chcesz nie pożyczasz pieniędzy w providencie!
            fakt i ja to powtarzam za każdym razem tonie są pożyczki tanie, są to pożyczki
            ostatniej szansy- nikt nie da to da provident. Zastanów się skąd te procenty-
            dajemy prawie każdemu zainteresowanemu więc ryzyko spore- satąd teprocenty.
            Poza tym nie identyfikuje się aż tak z firmą bo jestem tylko przedstawicielem
            nie jej pracownikiem. Jestem ciekaw skąd ten stan wrogości do providentu-
            czyżbyś produkt brał jako pieniądz? Wydaje mi się, że wyrzucili Ciebie z firmy
            stąd ta flustracja. Ale nie wnikam głębiej, pozdrawiam nie jako firma tylko
            jako dario :-P
            • Gość: Zbyszek Re: Praca w PROVIDECIE. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.08.03, 23:34
              Dzięki Dario za informacje, są dlamnie bardzo cenne.
              Masz rację sprzedajecie produkt a nie pieniądze.
              Czy wiesz i czy możesz napisać coś o strukturach kierowniczych. Jak to jest
              poukładane?
          • Gość: syla Re: Praca w PROVIDECIE. IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 17.08.03, 08:21
            Nie popieram w żadnym stopniu wypowiadania się w taki sposób na forum, ale w
            pewnym sensie Cię rozumiem. Jak wpadam w szał z powodu mojego pracodawcy to
            tez potrafię się o nim tak wyrażać..
            • Gość: Zbyszek Re: Praca w PROVIDECIE - do Dario IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.03, 10:01
              Czekam na wiadomość .
              • Gość: dario Re: Praca w PROVIDECIE - do Dario IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.08.03, 11:03
                Hej :-))
                Zbyszku nie wnikam za bardzo w struktury kierownicze, nie interesuje mnie to.
                Mam swojego ierownika a nad nim kierownika regionu, poza tym są ludzie z
                działu kontroli którzy to mają prawo sprawdzać mnie i odwiedzać moich
                klientów. Panie z administracji tylko rozliczają nas- przedstawiceli. Nie
                interesuje mnie nic poza tym. Powtarzam jest to moja pracac dodatkowa więc
                staram się tylko ją dobrze wykonywać. Ale mówiąć szczerze to raczej na
                stanowisko kierownicze nie ma szans ktoś s[poza firmy. Na kierowników jeśli
                zachodzi taka potrzeba wybierają najlepszych przedstawicieli, tych którzy
                wykonują tylko tę prace. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka