Gość: zgredaktor IP: *.Red-80-25-201.staticIP.rima-tde.net 18.02.08, 11:23 "Od lat ING BŚ ma swojego Marka Kondrada..." A kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dadaista Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK IP: 212.160.172.* 18.02.08, 12:00 Tania podróba Marka Kondrata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 12:11 Cleese jest najbardziej znanym Pythonem dla autora tekstu. Dla większości równie znanymi (jak nie bardziej) Pythonami są Terry Gilliam i Michael Palin. Ten pierwszy jako reżyser (m.in. "Nieustraszeni bracia Grimm", "Las Vegas Parano", "12 małp", czy "Fisher King"), drugi kręcił fimy podróżnicze dla BBC. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekdp Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK 18.02.08, 12:31 Raiffeisen, a nie "Reiffeisen". To raz. No a jak WBK z Johnem Cleese będzie działał tak jak Hotel Zacisze to będą niezłe jaja :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zboon Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK 18.02.08, 12:54 Cały ten tekst powstał tylko po to, by przemycić skecz o człowieku z mikrofonem w nosie ;) mam nadzieję, że będzie ciekawsze niż Sophia Loren reklamująca makarony malma ;) pozdro i zapraszam na kanapa.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potek Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK IP: *.tbs-net.rekin.net 18.02.08, 14:01 Chyba z "magnetofonem w nosie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK IP: 217.153.60.* 18.02.08, 14:07 Proponuję przedstawicielom BZ spytać Johna Cleese o stosunek do Polaków. Myślę, że nie tylko ja o tym słyszałem, ale też wielu potencjalnych klientów Banku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Marks Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 15:09 Nuzdzi mnie ta moda na celebrities w reklamach... Jak Kondrat zaczął reklamować ING to było to coś nowego, a teraz każdy bank ma swoja gwiazdę, ale nikt już nie pamięta, kto współpracuje z kim. Trend dogasa - nawet ING wypuścił spoty bez udziału Kondrata (te dla konta Direct) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitom Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:26 Jednak Cleese jest nie tylko gwiazdą światowego formatu, ale również legendą brytyjskiego humoru. niełatwo jest namówić takie osoby na występ w reklamie, a ten konkretny człowiek zgodził tylko pod warunkiem, że będzie mógł ingerować w scenariusz. Czego chcieć więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK IP: *.elartnet.pl 19.02.08, 19:11 widziles dizisiaj www.zlemiasto.pl ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika John Cleese w reklamie BZ WBK pozdrawia Premiera IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.08, 00:27 John Marwood Cleese (ur. 27 października 1939 w Weston-super-Mare) – angielski aktor komediowy, najbardziej znany członek grupy Monty Python. (www.pl.wikipedia.org) Odpowiedz Link Zgłoś
mediafun Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK 24.02.08, 02:01 pierwsza reklama dla BZ WBK z Johnem Cleesem pojawiła się w sobotę www.blog.mediafun.pl/index.php/2008/02/23/social-lending-z-johnem-cleesem/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tohvri Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK IP: *.agora.pl 25.02.08, 12:26 Więcej reklam na: spoty.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.08, 15:25 dadaista - litości człowieku! Gdzie reklama z Kondratem, a gdzie Cleese Z całym szacunkiem dla Pana Marka, ale jego potencjału w reklamie niestety agencja nie wykorzystała. Z Cleesa wzięli co mogli, a raczej dał co ma najlepsze :-) Nie jest to reklama do mas. Coś jak Plus. Jak ktoś nie kmini Monthy'ego to nie spodoma mu się klip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tohvri Re: John Cleese nową twarzą BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 22:48 Więcej reklam na: spoty.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś